dadaSH
26-11-09, 01:53
היי ,
פיאט אונו 94 IES
תודה על העזרה בשני ההודעות הקודמות להלן עוד מספר שאלות בתקווה לעזרה נוספת מצדכם
לצערי המצלמה שלי שווקה חיים ואינה עובדת אז אנסה לתאר אם לא עזר אנסה להשיג מצלמה מחר...
1. חום המנוע נמוך - כאשר אני נוסע נסיעות עירוניות / בינעירוניות המחוג של חום המנוע לא עולה
מעבר ל- 60 מעלות ( הקו הראשון) , בעם אני עומד הרבה בפקקים או נוסע לאט מאוד חום
המנוע מגיע עד לשני קווים ליד האמצע (נוטה לכיוון ה- 60 ולא לכיוון ה- 140 ) חום מנוע תקין ,
אבל ברגע שאני מתחיל נסיעה רציפה יחסית חום המנוע יורד (לפי המד לפחות ) לאחר כמה דקות
לאיזור ה- רבע בין 60 לחצי , בנסיעה בינעירונית חום המנוע תמיד נמצא מתחת ל- 60 ( כל
הנסיעות הבינעירוניות נעשו בשעות הלילה )
מה יכולה להיות הבעיה ? או שזהו מצב תקין מה שלא נראה לי
2. צינור פליטה - לא יודע איך קוראים לזה בדיוק , יש לי צינור בצבע שחור ( צינור גומי ) ממנו יוצא
עדים / אוויר , בקצה אחד הוא מחובר למנוע הקצה השני חשוף לו. המיקום בו הוא מחובר מעל
הפילטר שמן בערך 10 ס"מ ואז בערך 6 ס"מ ימינה
האם הצינור הזה צריך להיות מחובר לאיפה שהוא ? או שככה זה ?
3. כבל - יש את הפלסטיק שמכסה את המנוע מתחתיו נמצא הפילטר אוויר בקצה שלו מתחת יוצא
יוצאים שני כבלים כחולים עם קונקטור על הקונקטור רשום B 4 ו A B ואינו מחובר לשום מקום
האם ידוע לכם על זה משהו ? לאיפה הוא אמור להיות מחובר ?
4. גיר - איפה אני יכול לראות כמה שמן גיר יש לי ? ומידה ויש צורך להוסיף מאיפה מוסיפים ?
זהו בנתיים יותר מידי שאלות לצערי
חבל שאח שלי לא בדק את הדברים הללו לפני שקנה
מקווה שתעזרו לי עם בעיות אלו
בתודה מראש
ובברכת לילה טוב
פיאט אונו 94 IES
תודה על העזרה בשני ההודעות הקודמות להלן עוד מספר שאלות בתקווה לעזרה נוספת מצדכם
לצערי המצלמה שלי שווקה חיים ואינה עובדת אז אנסה לתאר אם לא עזר אנסה להשיג מצלמה מחר...
1. חום המנוע נמוך - כאשר אני נוסע נסיעות עירוניות / בינעירוניות המחוג של חום המנוע לא עולה
מעבר ל- 60 מעלות ( הקו הראשון) , בעם אני עומד הרבה בפקקים או נוסע לאט מאוד חום
המנוע מגיע עד לשני קווים ליד האמצע (נוטה לכיוון ה- 60 ולא לכיוון ה- 140 ) חום מנוע תקין ,
אבל ברגע שאני מתחיל נסיעה רציפה יחסית חום המנוע יורד (לפי המד לפחות ) לאחר כמה דקות
לאיזור ה- רבע בין 60 לחצי , בנסיעה בינעירונית חום המנוע תמיד נמצא מתחת ל- 60 ( כל
הנסיעות הבינעירוניות נעשו בשעות הלילה )
מה יכולה להיות הבעיה ? או שזהו מצב תקין מה שלא נראה לי
2. צינור פליטה - לא יודע איך קוראים לזה בדיוק , יש לי צינור בצבע שחור ( צינור גומי ) ממנו יוצא
עדים / אוויר , בקצה אחד הוא מחובר למנוע הקצה השני חשוף לו. המיקום בו הוא מחובר מעל
הפילטר שמן בערך 10 ס"מ ואז בערך 6 ס"מ ימינה
האם הצינור הזה צריך להיות מחובר לאיפה שהוא ? או שככה זה ?
3. כבל - יש את הפלסטיק שמכסה את המנוע מתחתיו נמצא הפילטר אוויר בקצה שלו מתחת יוצא
יוצאים שני כבלים כחולים עם קונקטור על הקונקטור רשום B 4 ו A B ואינו מחובר לשום מקום
האם ידוע לכם על זה משהו ? לאיפה הוא אמור להיות מחובר ?
4. גיר - איפה אני יכול לראות כמה שמן גיר יש לי ? ומידה ויש צורך להוסיף מאיפה מוסיפים ?
זהו בנתיים יותר מידי שאלות לצערי
חבל שאח שלי לא בדק את הדברים הללו לפני שקנה
מקווה שתעזרו לי עם בעיות אלו
בתודה מראש
ובברכת לילה טוב