simon377
24-11-09, 12:46
כמו שהזכרתי פה (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=57798), התחדשתי לאחרונה בספינה.
מדובר ברכב גדול, גדול מאוד.
יצרן: קרייזלר
דגם: קונקורד. (בשווקים מסויימים שווק תחת השם LHS)
צבע: כסף.
מנוע: V6 בנפח 3.5 ליטר.
הספק ומומנט: 234 כ"ס, 33.3 קג"מ
משקל עצמי:1609 ק"ג
יחס כ"ס-טון: 145.43 כ"ס-טון. (לHGT, לשם השוואה, היחס הוא 125 כ"ס לטון.)
0-100: (מבחן) 8.9
במקום לבלבל את המוח אני אצטט את ההודעה הראשונה בנושא:
מכיוון שפיאט קנו את קרייזלר וגם אני קניתי קרייזלר, אני דורש להשאר חבר מועדון מן המניין!
:)
כמו שחלקכם יודעים, לאחרונה עשיתי ככתוב "ועזב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו..."
אשתי היא מקנדה, והחל מלא מזמן, גם אני.
לעניין, התחדשתי היום בקרייזלר קונקורד Lxi שנת 2002.
הרכב מוגדר כאן כ"פול סייז קאר". בעברית זה אומר "אוטו ארוך אחושרמוטה".(הגדרה מילונית)
מה שאומר שיש לי מקום ל 3 גופות לאורך + 2 לרוחב וזה רק בבגאז'. במושב האחורי יש מקום לאיזה 30-40 אליקואים וכסא הנהג יותר רחב מהספה שלכם בבית. (למעט ספות "אמריקאן קומפורט")
אורך הרכב הוא 527.6 סנטימטרים טבין ותקילין. (לשם השוואה, הפונטו שלי השתרעה לאורך של 383.5 ס"מ בלבד. היא גם יותר רחבה ב23 ס"מ ויותר "עבה" בכ 175 כ"ס וכ 23 קג"מ :) (234 כ"ס לעומת 60, 33.3 קג"מ לעומת 10.4)
ברגע שנכנסתי עם זוגתי לרכב התחלתי לשיר לה את השיר שחפרו לנו איתו כל ההפלגה "מנו ספנות, ים חוויות, בואו אתם, נתחיל לבלות..." מכיוון שכלי התחבורה הזה, רבותי, קרוב יותר ל"ספינה" איך שאני מכיר אותה מאשר ל"רכב".
בכל מקרה, הנסיעה ברכב היא תענוג צרוף. המנוע המגודל (3.5 V6) מאיץ את הרכב ל100 ק"מ תוך 8.9 שניות. זה נחמד שמדובר ברכב קומפקטי, זה מגניב על גבול המפחיד שזה מלווה בהרמת חרטום מצד הבהמה.
אמנם זהו לא רכב לנהיגה ספורטיבית (למרות מבחן (http://www.motortrend.com/roadtests/112_9803_chrysler_concorde_lxi_vs_pontiac_bonnevil le_se/index.html)"ספורטיבי" הזוי משהו שקראתי על הרכב בו הוא התמודד בכבוד מול פונטיאק כלשהי) אבל הוא בהחלט מנייד אותך בנוחות מופלאה.
העיצוב- לא אפרט מכיוון שזה עניין של טעם. אני אישית אוהב. עיניכם ישפטו.
למותר לציין שהרכב ברמת הגימור הגבוהה ביותר.
קניתי אותו בערך בחצי מחיר ממה שמכרתי את הפונטו.
תמונות אעלה תוך יום יומיים, אני צריך לצלם קודם :)
בינתיים, פרסומת:
3RWnbm-MrmM
קצת פירוט מה יש ברכב:
סלון עור, סאן רוף, כיסא מתכוונן חשמלית, בקרת שיוט נשלטת מההגה, רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה, אורות ערפל, אזעקה מקורית, חלונות (כולל סאן רוף) ומראות חשמליים, מראה פנימית מתכהה חשמלית, מצפן ומד טמפ' מובנים, ועוד ועוד...
ועכשיו, ניתן לתמונות לדבר:
(התמונות קטנות כי לא מצאתי תוכנה תואמת ויסטה שאפשר להקטין את התמונה לגודל סביר עם משקל נורמלי. זה מה יש בינתיים)
מדובר ברכב גדול, גדול מאוד.
יצרן: קרייזלר
דגם: קונקורד. (בשווקים מסויימים שווק תחת השם LHS)
צבע: כסף.
מנוע: V6 בנפח 3.5 ליטר.
הספק ומומנט: 234 כ"ס, 33.3 קג"מ
משקל עצמי:1609 ק"ג
יחס כ"ס-טון: 145.43 כ"ס-טון. (לHGT, לשם השוואה, היחס הוא 125 כ"ס לטון.)
0-100: (מבחן) 8.9
במקום לבלבל את המוח אני אצטט את ההודעה הראשונה בנושא:
מכיוון שפיאט קנו את קרייזלר וגם אני קניתי קרייזלר, אני דורש להשאר חבר מועדון מן המניין!
:)
כמו שחלקכם יודעים, לאחרונה עשיתי ככתוב "ועזב איש את אביו ואת אמו ודבק באשתו..."
אשתי היא מקנדה, והחל מלא מזמן, גם אני.
לעניין, התחדשתי היום בקרייזלר קונקורד Lxi שנת 2002.
הרכב מוגדר כאן כ"פול סייז קאר". בעברית זה אומר "אוטו ארוך אחושרמוטה".(הגדרה מילונית)
מה שאומר שיש לי מקום ל 3 גופות לאורך + 2 לרוחב וזה רק בבגאז'. במושב האחורי יש מקום לאיזה 30-40 אליקואים וכסא הנהג יותר רחב מהספה שלכם בבית. (למעט ספות "אמריקאן קומפורט")
אורך הרכב הוא 527.6 סנטימטרים טבין ותקילין. (לשם השוואה, הפונטו שלי השתרעה לאורך של 383.5 ס"מ בלבד. היא גם יותר רחבה ב23 ס"מ ויותר "עבה" בכ 175 כ"ס וכ 23 קג"מ :) (234 כ"ס לעומת 60, 33.3 קג"מ לעומת 10.4)
ברגע שנכנסתי עם זוגתי לרכב התחלתי לשיר לה את השיר שחפרו לנו איתו כל ההפלגה "מנו ספנות, ים חוויות, בואו אתם, נתחיל לבלות..." מכיוון שכלי התחבורה הזה, רבותי, קרוב יותר ל"ספינה" איך שאני מכיר אותה מאשר ל"רכב".
בכל מקרה, הנסיעה ברכב היא תענוג צרוף. המנוע המגודל (3.5 V6) מאיץ את הרכב ל100 ק"מ תוך 8.9 שניות. זה נחמד שמדובר ברכב קומפקטי, זה מגניב על גבול המפחיד שזה מלווה בהרמת חרטום מצד הבהמה.
אמנם זהו לא רכב לנהיגה ספורטיבית (למרות מבחן (http://www.motortrend.com/roadtests/112_9803_chrysler_concorde_lxi_vs_pontiac_bonnevil le_se/index.html)"ספורטיבי" הזוי משהו שקראתי על הרכב בו הוא התמודד בכבוד מול פונטיאק כלשהי) אבל הוא בהחלט מנייד אותך בנוחות מופלאה.
העיצוב- לא אפרט מכיוון שזה עניין של טעם. אני אישית אוהב. עיניכם ישפטו.
למותר לציין שהרכב ברמת הגימור הגבוהה ביותר.
קניתי אותו בערך בחצי מחיר ממה שמכרתי את הפונטו.
תמונות אעלה תוך יום יומיים, אני צריך לצלם קודם :)
בינתיים, פרסומת:
3RWnbm-MrmM
קצת פירוט מה יש ברכב:
סלון עור, סאן רוף, כיסא מתכוונן חשמלית, בקרת שיוט נשלטת מההגה, רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה, אורות ערפל, אזעקה מקורית, חלונות (כולל סאן רוף) ומראות חשמליים, מראה פנימית מתכהה חשמלית, מצפן ומד טמפ' מובנים, ועוד ועוד...
ועכשיו, ניתן לתמונות לדבר:
(התמונות קטנות כי לא מצאתי תוכנה תואמת ויסטה שאפשר להקטין את התמונה לגודל סביר עם משקל נורמלי. זה מה יש בינתיים)