PDA

View Full Version : בעית חשמל - אורות ברקס וינקרים אורות דרך

dadaSH
23-11-09, 13:44
צהריים טובים ,

הרכב הינו פיאט אונו 1994 EIS

בעיית החשמל הינה כזו

1. כאשר מאותתים ( ימינה / שמאלה * ) הרכב מאותת כמו שצריך ברגע שאני לוחץ על ברקס
האיתות משום מה נפסק ורק אורות הברקס נדלקים וכאילו לא הפעלתי את האיתות

2. כאשר מדליקים את האורות בלילה ואני מאותת אז נדלק לי כמו דיסקוטק כל האורות מאחורה
נדלק ונכבה כמו האיתות רק שזה כולל אורות ברקס / רוורס / שני נורות האיתות גם ימין וגם
שמאל גם פה כאשר לוחצים על הברקס הכל נפסק וכל האורות דולקים קבוע

הרכב נקנה לפני כשבוע
(של אח שלי )

מקווה שתעזרו לי בפתרון הבעיה
תודה מראש
גנדי

moty003
23-11-09, 13:48
לי זה ניראה כמו בעיית מגעים, פשוט פרק את בית הפנס ובצע ניקוי שם!

ארילו
23-11-09, 14:55
נשמע שיש לך קורוזיה בפנסים האחוריים. תפרק אותם ותנקה טוב טוב את המחברים שלהם.

blueuno
23-11-09, 14:58
מצטרף למה שנאמר כבר, בעיה במגעים בפנסים האחוריים ..

רפי לין
23-11-09, 16:01
וכדי למקד את הבעייה והפתרון עבורה, הבעייה הנה מהארקה לא טובה לפנסים האחוריים ובדרך כלל זה במחבר החשמלי אל כל פנס אחורי (ימין ושמאל).
כדי להגיע אל המחבר, בתוך תא המטען יש להסיר 2 כפתורי פלסטיק (בכל צד) המחברים את השטיח השחור אל פח דופן האחורי של הרכב ואז להזיז את השטיח ומתגלה המחבר שע"י לחיצה מלמעלה למטה, על צרתו ומשיכת המחבר לכוון ההגה הוא יוצא ממקומו.
החוט השחור הוא של הארקת הפנס וסביר למדי שהוא מפוחם ומלוכלך וגם שפתי המתכת שלו פתוחים.
יש לנקות (ע"י פצירה דקה או נייר לטש דק) את שפתי המתכת ולכופפם להידוק ביניהם בדומה לאחרים.
כמו כן יש לנקות ע"י גרוד, את פין המגע המקביל בבית הפנס עצמו.
בברכה - רפי לין

Lexxxa
23-11-09, 18:37
וכדי למקד את הבעייה והפתרון עבורה, הבעייה הנה מהארקה לא טובה לפנסים האחוריים ובדרך כלל זה במחבר החשמלי אל כל פנס אחורי (ימין ושמאל).
כדי להגיע אל המחבר, בתוך תא המטען יש להסיר 2 כפתורי פלסטיק (בכל צד) המחברים את השטיח השחור אל פח דופן האחורי של הרכב ואז להזיז את השטיח ומתגלה המחבר שע"י לחיצה מלמעלה למטה, על צרתו ומשיכת המחבר לכוון ההגה הוא יוצא ממקומו.
החוט השחור הוא של הארקת הפנס וסביר למדי שהוא מפוחם ומלוכלך וגם שפתי המתכת שלו פתוחים.
יש לנקות (ע"י פצירה דקה או נייר לטש דק) את שפתי המתכת ולכופפם להידוק ביניהם בדומה לאחרים.
כמו כן יש לנקות ע"י גרוד, את פין המגע המקביל בבית הפנס עצמו.
בברכה - רפי לין

+10 :). לא הייתי מסוגל להסביר את זה יותר טוב :)

dadaSH
23-11-09, 19:31
תודה רבה לכולכם !

השניה חזרתי מהרכב , ואכן זו הייתה הבעיה ניקיון יסודי פתר אותה

שוב תודה שיהיה לכולכם
ערב טוב ושבוע טוב

גנדי (genadi)

נ.ב רפי אין מה להגיד על ההסבר שלך :) קבל חח