PDA

View Full Version : מהנדס אלקטרוניקה לא מוצא עבודה בתחום

דידו
20-11-09, 20:02
אח שלי בעל תעודת מהנדס חשמל ואלקטרוניקה עם ממוצע ציונים 88 ופרוייק גמר עם ציון 98. הוא למד במכללת אפקה(תל אביב) .קבל תתעודה לפני 6 חודשים פשוט כואב לי הלב עליו כי הוא הבנאדם הכי חרוץ שראיתי הוא למד ועבד וקבל תתואר. היתה לו דרך קשה.הוא גם בעל תעודת הנדסאי מכשור ובקרה למד ב( רופין). הוא עכשיו עובד בעבודות חשמל באיזה חברה (חשמל סולרי) הוא יודע הכל בעבודות חשמל רק מנסיון שלו כי עבד קודם בעבודות אלה .התחום שלמד הוא (אלקטרוניקה ולא חשמל זאת אומרת שאין לו רשיון חשמל) . מישהוא יש לו עצה מה עליו לעשות כדי לעבוד בתחום שהוא למד .. אני רוצה לראות אותו מהנדס שיעבוד כך בהייטק או במשהו דומה.

Amit
20-11-09, 21:53
קשה היום ... אין שפה אין עבודה קשה קשה.....

אני בסרט דומה צריך סבלנות ..

עמית

yuvk
20-11-09, 22:52
צר לי אבל אני אגיד לך את האמת. היום יש די הרבה בוגרי אוניברסיטאות ללא עבודה, מה שמותיר לבוגרי המכללות מעט מאוד סיכויים.

החברות כמעט ולא מגייסות, וכשהן מגייסות, הן יכולות להרשות לעצמן להיות בררניות (כמויות המועמדים האיכותיים המסתערים על כל הצעת עבודה). אחיך שנה וחצי אחרי הלימודים (?) והחברות המגייסות מעדיפות בוגרים טריים או סטודנטים (זולים יותר).

ההצעה שלי לאחיך למצוא עבודה כטכנאי/ הנדסאי ולנסות להתקדם בזכות כישוריו וחריצותו.

דידו
21-11-09, 00:56
לפני חצי שנה קצת פחות הוא עדיין טרי

Lexxxa
21-11-09, 02:41
אני ישר אחרי צבא (נסיון צבאי בבקרת מערכות) הלכתי לעבוד במרכז בקרה של חברה סלולרית (פרטנר).

תנסה בחברות סלולריות, (לא שרות לקוחות).