View Full Version : יום ביש מזל...
היום אני הולך למוסך "עטרה" בב"ש כמו שרפי לין המליץ לי עליו בנוגע לרעשים המוזרים מהקלאצ', אכן כן זה המיסב לחץ מה שאמור להחליף, אבל לפי מה שראיתי באינטרנט החלק עולה 65 ש"ח והוא אמר לי שרק עבודה, תשמעו טוב, רק עבודה 900 ש"ח הגיוני???
והוא אומר לי בשביל להחליף מיסב לחץ צריך להחליף את כל הקלאצ' הגיוני?
וגם התבאסתי רציתי להחליף צמיגים ברכב היום ויש לי בבית צמיגים \14\55\185 והתבאסתי הם לא חוקיים, הלכתי למכון רישוי לנסות להביא עליהם אישור ולא נתנו :( אוף... אז מה לעשות החלפתי צמיגים יד 2
היום הלך לי הגיר בגאלאנט שקניתי לפני חודש.
קח דברים בקלות גבר, ביש מזל זה דבר יחסי מאוד. אם צריך לפרק את הגיר בשביל להחליף את המיסב אז המחיר הגיוני.
כן הוא אמר שצריך לפרק את הגיר בגלל זה...
יום שישי ה-13 הכל בשליטה.
ח-ח-ח יש מצב אולי בגלל היום שישי ה-13, הפונטו שלי מסרבת להניע, רק אחרי כמה וכמה ניסיונות מצליחה, ח-ח-ח
יתכן שסלילי הצתה.
בשביל להחליף מיסב לחץ, יש צורך בפירוק הגיר וכאן התשלום הגדול.
למיטב ידיעתי אין חובה להחליף מצמד אבל מיסב לחץ גמור מעיד על מערכת ותיקה וסביר להניח שהמצמד קרוב מאוד לסוף חייו. אם כבר פותחים, נכון יהיה להחליף את המצמד ואפילו לבדוק מה מצב פקק המים ומחזירי השמן באזור שם. עלויות זניחות שיחסכו הרבה כסף בעתיד.
כבר היה לי מקרה עם הרכב הקודם, שדרש פירוק של הגיר בכדי להחליף פקק מים שעולה 20 ש"ח. עלות העבודה היתה על פרוק גיר, לא כיף.
בשבוע שעבר החלפתי מע' מצמד רק בגלל מיסב לחץ מרעיש (בעצם צועק עד השמיים) ולהפתעתי מצב הדיסק מצמד והטס לחץ תקינים יחסית (לאחר יותר מ 100000 ק"מ).
בכל זאת החלפתי את הכל כי עם המזל שלי, אז בעוד שבועיים יתפרק טס לחץ המצמד וצריך יהיה לפרק גיר שוב.
המדובר בפיאט טמפרה וכעת הלחיצה על דוושת המצמד רכה ונעימה, ממש תענוג.
בברכה - רפי לין
רפי וכמה אמור לדעתך לעלות כל הסיפור לפי ההגיון
איני יודע, אבל מחיר מצמד של פונטו דיזל יקר יותר משל פונטו בנזין (למיטב ידיעתי) וכן גם עלות העבודה.
בברכה - רפי לין
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.