התחבר

View Full Version : מחפש- מושבים של HGT וטמבון קדמי

mishel27
09-11-09, 17:14
אם יש מראות בצבע כחול אני אשמח לרכוש גם כן.
אני מהמרכז זמין גם בלילה - 0544583513
מישל.

dodihob
09-11-09, 17:24
עשיתי לך דודה אה?
תקשיב יש מושבים ב"אחים יזדי" בראשון, אני לא יודע אם הם במצב מזהיר אך שווה בדיקה
שיהיה בהצלחה
ערן

mishel27
09-11-09, 18:24
חיפשתי לפני הרבה זמן, נאמר לי כאן בפורם שזה לא מתאים אז ירדתי. ככל הנראה אותו המשתמש הטעה לשווא.
תודה על העזרה ערן. תוכל בבקשה לתת לי את הכתובת של האחים ?

שחרון
09-11-09, 20:37
יש להם מושבים. הם נמצאים בראשון לציון. תעשה חיפוש בגוגל.
ואם אתה קונה תגיד כמה עלה!

mishel27
09-11-09, 21:01
גוגל חבר הטוב ביותר של האדם במאה הזאת :)
מחר אחרי שמשון אקפוץ לשם נראה מה יש להם, אולי יהיה להם גם מראות בצבע הרכב.

dodihob
10-11-09, 03:04
לפני שאתה מחליט לקנות מראות בצבע הרכב, בדוק אם זה אפשרי בכלל ו/או משתלם.
מראות בצבע הרכב (אם אינני טועה) הם חשמליות, לא יודע אם אפשרי להתאים אותם לספייס שלך.
ואם כן, יש מצב גדול כי עלות המראה תהיה יותר מאשר צביעת המראות שלך.
אם יש לך ידיים טובות ומוכן להשביט את הרכב ליום, ישנו מדריך לפירוק המראות הצדדיות, שלא נראה כזה מסובך, פרק אותם וקח אותם לפחח. אני לא מאמין שהעלות תהיה יותר מ-100 ש"ח ותקבל מראות שנראות חדשות ולא מפירוקיה.
בהצלחה
ערן

mishel27
10-11-09, 15:36
המראות הלא החשמליות די פשוטות לפירוק, לקח לי קצת זמן להבין מה ולאן מסתובב אך לבסוף הסתדרתי.

שחרון- היתי אצל האחים, המושבים במצב, הממ, אני מחפש מילה הכי עדינה לתאר ולא מוצא.
אומנם זה לא הגיע למצב של ספוג בחוץ אבל יש מלא חוטים פרומים, לכלכוך שידרוש ניקיון מאוד יסודי שלא בטוח שיוריד את כל הגיפה שיש. בכל מקרה צריך לראות את זה כדי להבין.

אני לא לחוץ בכלל, בסופו של דבר אני אמצא, ערן אני זוכר שעוד נרשמתי לפורם הוא חיפש טמבון, לבסוף מצא.
יש לי עוד גאנטים להרכיב וצמיגים לשים יש עוד הרבה עבודה.

רפי לין
10-11-09, 22:08
בדוק גם אצלם www.car.co.il שלוחה 4 בטלפון.
בברכה - רפי לין

dodihob
11-11-09, 03:13
*** חיפשתי הרבה לפני שהצטרפת לפורום, אבל אל תתייאש

mishel27
11-11-09, 03:28
ערן, חשבת להזמין רדיו דיסק מקורי ?
נראה לי שהרבה יהי יותר יפה רדיו מקורי מאשר חור עם פאנל כסוף וכתוב על פאיוניר.
מעניין עד כמה הרדיו דיסק איכותי, לא אכפת לי שלא יהיה MP3 אני שומע דיסקים ולא שירים מעורבבים.
מה עם בקליות אחוריות ? ראיתי שלמישהו מהפורם, אם אני לא טועה עידן, יש פנסים אחרוים מדהימים. מעניין אותי לראות אינגל אייז על ספיסים, אני חייב להודות שאני די אוהב את הפנסים המקורים.

dodihob
11-11-09, 03:34
בקשר לרדיו דיסק מקורי, אין מצב, אם כבר אני מתקדם לאלפיין ולא ארד רמה. ממה שנראה לי זה רדיו דיסק מאוד פשוט וכל רדיו דיסק אחר יתן לך איכות יותר טובה.
יש סוג אחד של בקליות אחוריות שמתאימות לפונטו שלנו, וזה בקליות לדים בצבע קרום, שעולות סביבות 1400 שקל, שזה ממש נראה לי מוגזם והם לא נראות משהו, אלה אם כן אתה משחיר אותם ואז זה סיפור אחר.
בקשר לאנג'ל אייז...חבל"ז.

BentzZz
11-11-09, 07:33
נראה לי צריך להריםטלפון ליד 2 וללוי יצחק ולהודיע שיש דגם חדש של פונטו HGLX

כמה רוצים על המושבים? ושתדע שזה פשוט בד שנקרע ומתלכלך ממש בקלות וקשה למצוא מושבים כאלה בכלל ובמצב טוב בפרט.