התחבר

View Full Version : מפתח מקורי לברגים בפונטו

07-08-06, 18:37
שלום לכולם
לפני כמה ימים היתחדשתי בפיאט פונטו שנת 96 SX75 , היום רציתי טיפה לסדר את כל הדברים באוטו לפני שאני מתחיל בנקיון יסודי, ושמתי לב שבבאגז' איפה שישנו הגלגל ספייר מעליו הג'ק ומעליו עוד עיגול כזה עם כמה כלים שחסר הכלי העיקרי המפתח המקורי שפותח את הברגים, הוא איננו כי הוא נשבר לבעלים הקודמים, ועכשיו אני מגיע לעיקר, מאיפה אני יכול להשיג/לקנות מפתח מקורי שיתאים בול למקום
תודה מראש לכל העונים

07-08-06, 20:24
נסה בחנות החלפים שהיא סוכנות היבואן לפיאט חלפים "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ובקש את אלי או אבי.
בברכה - רפי לין :)

08-08-06, 08:39
לא חושב שיש טעם לקנות מפתח מקורי.

למעט במקרים מיוחדים (כמו בפיג'ו, למשל, שרק בעזרת המפתח המקורי ניתן לשחרר את הגלגל החלופי ממקומו) - מפתח חלופי עם ידית ארוכה טוב משמעותית מהמקורי.

08-08-06, 09:34
אפשר גם לרכוש מפתח צלב...
לדעתי דבר טוב מאוד. אם אין לך בעיה שהוא יסתובב לך בתא המטען.

08-08-06, 11:42
תודה רבה על התשובות המהירות, אבל אני לא רוצה שום מפתח חלופי שהיתעופף לי בבאגאז' וגם לא רוצה לקבע אחד כזה, מספיק לי המשולש הזהרה שאני לא מצליח לקבע, היתקשרתי עכשיו ל מ.י.ר חלפים והמחיר שהם דורשים עבור מפתח הוא 70-60 שקל, לדעתכם סביר או שערורייתי? מאיפה עוד אני יכול למצוא, כי אני לא רוצה בטוח משהו חלופי אלה רק משהו שיכנס למקום המקורי כי אני גם ככה אחרי זה יתחיל בפרוייקט בניית מערכת עם רצפה כפולה מאחורה אז אני לא רוצה לדאוג גם למפתח מאחורה

08-08-06, 15:15
לא נשמע מופרז מידי. בכל זאת חלק מקורי של פיאט, שמתאים בדיוק לארגז הכלים שמגיע עם הרכב.

09-08-06, 12:58
תודה רבה לכל העונים אני כנראה יקנה את החלק משם אם אני בסופו של דבר לא ימצא את המפתח מאוטו של חבר שעבר טוטל לוס