View Full Version : פיאט אונו 45, 1.0, 92'
פיאט אונו 45, מנוע 1000cc פייר, שנת ייצור 1992.
זה לא הרכב שהיה במפגש?
בכל אופן הרכב יפה, ממליץ לצבוע את הסמלים מאחור.
כן זה הרכב שהיה במפגש
קנית אותו? כי הוא היה למכירה. תתחדש אם כן
אתה חייב להשיג פקק של המיכל מים
אכן, אני קניתי את הרכב. האונו השמורה ביותר שאי פעם ראיתי. מרוצה מאוד מהרכב.
לאיזה פקק אתה מתכוון, של הוישרים?
אם ה"גלון" הזה עם המים הכחולים הוא של הרדיאטור תשיג פקק, זה שעטוף עם מין שקית צהובה
לא חשוב, באמת נראה כמו מים של הוישרים חח
אם לא סוד בכמה נקנה הרכב?
כן, זה מיכל מים לוישרים, איך יכול להיות שם מיכל של רדיאטור? אז זה לא כל כך משנה, השקית סתם לוקום, כשיהיה זמן, כמובן אחליף לפקק שאמור להיות שם.
הרכב נקנה בפי 2 מהמחירון. אבל לדעתי, לאחר כל ההשקעה ברכב הנ"ל, הוא שווה את 5K. רציתי וחיפשתי אונו עם מנוע 900 או 1000, דווקא 3 דלתות. ראיתי אולי איזה 8 רכבים. כולם במצב גרוע, בקושי זזות ובקושי הבעלים מצליחים להניע אותם. זאת האונו היחידה השמורה ביותר שראיתי.
כן, זה מיכל מים לוישרים, איך יכול להיות שם מיכל של רדיאטור? אז זה לא כל כך משנה, השקית סתם לוקום, כשיהיה זמן, כמובן אחליף לפקק שאמור להיות שם.
הרכב נקנה בפי 2 מהמחירון. אבל לדעתי, לאחר כל ההשקעה ברכב הנ"ל, הוא שווה את 5K. רציתי וחיפשתי אונו עם מנוע 900 או 1000, דווקא 3 דלתות. ראיתי אולי איזה 8 רכבים. כולם במצב גרוע, בקושי זזות ובקושי הבעלים מצליחים להניע אותם. זאת האונו היחידה השמורה ביותר שראיתי.
הייה לי אחד כזות רק עם 5 דלתות ומנועה 1000 ,אמינה מאוד וחסכונית :razz:
תתחדש:razz:
אני הייתי משאיר דווקא את הפקק הנוכחי רק הייתי מחליף את השקית למשהו בצבע אדום,
התפקיד של הפקק הזה הוא כמעט חסר טעם אז מה זה משנה איך הוא נראה.
תהנה מהרכב הוא באמת נראה במצב מרנין.
אים זה מיכל של השפיצר אין בו לחץ ולהפך כול פקק עים הברגה נכונה יתאים(אפילו של חומרי ניקוי)ותעשה חור קטנטן שיכנס אויר כשיוצאים המים.ובקשר למיכסה שסטומים,כדי שיהיה מושלם ,פרק אותו נקה טוב טוב, תחליק אותו (הונינג),נקה טוב טוב גם את השטח המגע של האטם,וכול הנקיון רק בעדינות עים סכין יפנית ,ולא לגעת בניר לטש.אטם גומי חדש, מרוח בטיפה גריז.במיכסה שסטומים לא שמים סיליקון RTV .פרט למיקרים קיצונים של סדק או שבר,וגם את זה אפשר לתקן.
hyperspacer
07-03-10, 03:29
אכן אונו נאה ביותר.
לי היתה אונו 5 דלתות מנוע 999 סמ"ק דגם FIRE
צריכת דלק כמעט של אופנוע :)
אגב.. יהיה מתאים לקנות לה איתותים שקופים של אונו 95
עולה איזה 120 ש"ח בכל חנות חלפים. מתאים מאוד (מנסיון)
אחח אני רואה אותה ונקרע לי הלב!! על האונו 1.100 פייר שלי שעומדת במחסן למטרת פירוק. אכן צריכת דלק של אופנוע אני לא ישכח את הימים שבהם הייתי מתדלק 50 שקל לשבוע!! תהנה מימנה אל תשכח לטפל.
פשש אחת השמורות שראיתי התמונה הכי נדירה זה שאתה עם סיגריה ח-ח-ח :-)
מצטער על ההקפצה הנוראית אבל הרכב שינה בעלים ולא פעם אחת וכרגע הרכב הזה אחרי 2 בעלים ביני לבין ויטלי אצלי ואני מרוצה מהרכב הזה אין כמותו הרכב עדיין שמור ונוסע בצורה מדהימה מי יתן ובמפגש הבא יופיע שוב.....
דימה, תעלה תמונות כדי שכולם יראו.
וויליאם קרליני
20-02-12, 19:51
אונו ממש חמודה יש לי פקק למיכל מים למתזים אתה מוזמן לבוא לקחת אם אתה רוצה יש לי ים חלקים לפיאט אונו אשמח לעזור :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.