View Full Version : למכור או לפרק?
שלום רב, בידי פיאט אונו, שנת 95, מנוע 1300, יד 5 (היה בהשכרה), 170 אלף ק"מ, לבנה, גלגלי מגנזיום, טסט ל10 חודשים, עבר אובר רול לפני שנה וחצי כולל ראש מנוע. לרכב מספר ליקוים : המזגן לא עובד, רעש ממיסבים של הגלגלים הקדמיים, הנעה לא חלקה כאשר המנוע קר וברגע שמתחמם מעט בפקק גם מקרטע בנסיעה (בהילוכים נמוכים).
לפני כשבועיים רכשתי פיאט פונטו 2005 ואין לי זמן להתעסק עם מכירה או תיקון של הליקוים. השאלה היא האם לשלוח אותו לפירוק או לנסות למכור אותו למרות התקלות? אם כן כמה אפשר לדרוש עליו?
תודה מראש.
עם עבר של השכרה ותקלות, מכירה תהיה הגיונית בין 2000-3000 ולא מעל.
אם מכירה לפירוק תרוויח לך בערך 2000, הייתי עושה את זה ולא מתעסק עם הרכב, אם פחות - אולי בכל זאת שווה לנסות למכור.
אני מאמין ששום פירוקיה לא תיתן לך יותר מ500 ש"ח. היום נותנים 10% מהמחירון.
תחשוב על תיקון קטן ותימכור אותה. במחיר מוצדק.
שלום
לבחור שכתב שהוא יכול לקבל בין 2000 ל-3000 שקלים
עם כול הליקויים אתה טועה בענק
מקסימום יתנו לו עלייה 1500 שח וגם זה בסימן שאלה
אם הוא ימכור בחלקים הוא גם לא ירוויח הרבה
ויקח לו המון זמן עד שהכול ימכר עם הרבה כאב ראש
אני הייתי מציע שתמכור את כול התוספות שיש ברכב
כמו ג'אנטים,רמקולים,רדיו ועוד כאלה או אחרים
תלך לאיזה מוסך ותשאל אם הם מעוניינים לקנות את הרכב הנ"ל
עושים את זה הרבה
שיהיה לך בהצלחה
תודה לעונים.
כנראה אמכור את גלגלי מגנזיום ולאחר מכן אשלח אותה לפירוק. הייתי מעדיף למכור אותה במחיר פירוק לבנאדם פרטי, כך שאם מישהו מעוניין תפנו אליי בפרטי.
KAPPA-TURBO
26-11-09, 21:42
מעונין ברכב קומפלט.
תרים לי צלצול כשאתה רואה את ההודעה
0526664084
אור.
למוכר הרכב וגם לאור גם אני מעוניין 0547800759
ואם אפשר לקנות חלקים גם טוב.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.