התחבר

View Full Version : אז הלכתי למוסך שמשון

mishel27
27-10-09, 19:52
קבעתי עם מאור מהפורם היום בבוקר לרכוש את הגאנטים שלו. אני נכנס לרכב וכבר מרגיש שאקלאטץ נכנס לדיליי, חשבתי מדובר שוב בשטיחון אז העפתי אותו וזה לא עזר. עד שהגעתי לרחובות הקלאטץ פשוט נכנס פנימה והוא יוצא רק בכוח. הגעתי למאור אחרי שהרכב נכבה עשרות פעמים וביקשתי עזרה למוסך הקרוב ביותר, קיבלתי המלצה, לאף אחד לא היתה משאבת קלאטץ. היתי צריך ללכת לשמשון מחר על הבוקר אבל אמרתי אני אנסה את מזלי.

מישל: חיים אני יודע שלא קבעתי לעכשיו אבל אני בדרך עכשיו
חיים: מה קרה ?
מישל: הקלאטץ מסרב לחזור חזרה
חיים: תגיע !

אני מגיע ורואה שהמוסך די מלא באנשים, חיים בא לדבר איתי והסביר לי שאני אהיה צריך להשאיר את הרכב. הסברתי לחיים שאני חייב לראות מה עושים לרכב שלי ואין מצב שאני אחזור לטיילת עם האוטובוסים. חיים הסביר לי שזה אמצע היום וכולם עסוקים ואני לא וויתרתי והתעקשתי שלפחות רק יציץ.
אחרי שהתישב ברכב ישר אמר: "הלכה המשאבה התחתונה אני פותח לך כרטיס תזיז את הרכב קדימה", ואני, אני מבסוט (הכיס פחות). ניגש אליי בחר בשם תאיף, ישר התחיל להתעסק עם הרכב ותוך כדי להסביר מה הוא עושה, אחרי כמה מבטים ברכב הציע לי סכום נחמד על הרכב ואני יותר מדי אוהב אותו כדי למכור למרות שהיא לא מפסיקה להתפנק ולחגוג לי על הכיס.
תוך כדי הטיפול אמרתי לו שיעיף את החוטי הצתה ששם לי המוסכניק החאפר וישים לי מקורי ואכן היתה בעיה של בריחת ניצוץ. המוסכניק השני עבר ושאל מה יש לרכב תוך כדי הדיבור אמרתי לו שאני מתבאס שנשברה לי מנורת סאלון אמר לי חכה רגע, ניגש לאיזה פונטו מפורקת והציא לי משם מנורה, כולה מנורה ואני כאילו זכיתי בחופשה שוב מבסוט.

הנזק:

משאבת מצמד תחתונה - 260 ש"ח
נוזל בלמים ש"ח DOT4 19.60
סט חוטי הצתה - 494 ש"ח
פראפלו נוזל קרור 90 ש"ח

סה"כ עבודות 240 ש"ח
סה"כ חלקים 864 ש"ח
סה"כ לתשלום: 1287 ש"ח

בגלל שעשיתי קצת סלט, הוספתי את הפראפלו לתוך המים ירוקים (לא להתנפל אליי, לא קראתי עדיין בפורם לפני שעשיתי את זה) שטפו לי את הרדיאטורים עם מי ברז ואז שמו פראפלו 2 פחיות.
נשארה לי חצי פחית, למהול אותה עם מים ?

פינת המתנה ללקוח:

מקומות ישיבה - 1
מיזוג אוויר - יש
תמי 4 - יש
שירותים - יש
פינת קפה / תה - יש

מקצועיות ויחס של המוסכניקים:

הסבר מפורט בכל שלב עבודה
סבלנות ורצון לעזרה
מאוד חשוב להם שהלקוח יצא מרוצה ומרגישים את זה
כל הדברים הקטנים שהציקו לי סידרו ללא תשלום כחלק מהשירות

יצא קצת ארוך, שורה תחתונה יצאתי מרוצה עם אחריות לחלקים החדשיים ל 3 חודשים /6K.
הרגשתי שהרכב שלי בידיים טובות, חיים עלה על כל הביעות רק ממבט אחד על הרכב, בהחלט הבחור מקצועי ויודע מה שהוא עושה. ממליץ בחום על מוסך שמשמון יהוד, טיפול הבא אני שם :)

mishel27
27-10-09, 20:02
שחכתי לציין שהרעידות ברכב עדיין לא נעלמו. ניסיתי:
החלפת פלאגים
ניקוי בית מצערת
החלפת חוטי הצתה

יש למישהו עוד הצעות מה לעשות ?

מד סל"ד בעצירה רוקד על 800-900.

dodihob
27-10-09, 20:05
אני שמח שיצאת מרוצה, גם אני מהיום הראשון שקניתי את הרכב פניתי לחיים ולא הצטערתי.
וכמובן תתחדש על הג'אנטים, מוסיפים הרבה לרכב. אגב הרכבת אותם כבר? איזה צמיגים קנית?
ערן

student
27-10-09, 20:17
מומלץ לעשות ניקוי בית מצערת

ואגב, נאיף ולא תאיף.

אחלה מוסך שבעולם, מניסיון ! רק חבל שהוא כזה קטן יחסית ושאין שם איזה שניי חיים.

MAOR HGT
27-10-09, 23:48
אני שמח שהכל הסתדר.
תהנה מהגלגלים החדשים.

fiat
27-10-09, 23:55
מומלץ לבדוק את 2 זוגות סלילי ההצתה

רפי לין
28-10-09, 00:23
נודע לי שכעת עובדים במכון וייצמן על ניסוי לשבט עוד חיים אחד ואם זה יצליח ישבטו עוד כמה וכך יהיו גם מוסכי פיאט שמשון בחיפה, באר שבע וירושלים. :wink:
בברכה - רפי לין :)

shachar
28-10-09, 00:43
רפי, רפי לין כבר שיבטו. יש אחד כאן ואחד בקארספורום :D

Asher_B
28-10-09, 02:05
עם כל הכבוד לשבחים שהם מקבלים מאחל לך שתבקר שם כמה שפחות(לא משהו כנגד המוסך! הכוונה שלא יצוצו בעיות חדשות)..

שמח לשמוע עוד דעה טובה עליהם, כמה זמן נסיעה מראשון?
בבית דגן המשכת ישר עד יהוד פשוט?
אני גם מתכנן לבקר שם בחודש הקרוב,
למה לא הלכת למוסך בראשון?

אם אתה זוכר, אני הבחור מספרינט עם הHGT הצהובה..

raanan_t
28-10-09, 03:04
מבית דגן עד לצומת קניון סביונים. חמישים מטר אחרי הצומת פונים ימינה לכביש מעוקל (רחוב העצמאות). ממשיכים ברחוב ועוברים כיכר והמוסך 100 מטר אחריה.

simon377
28-10-09, 04:18
נודע לי שכעת עובדים במכון וייצמן על ניסוי לשבט עוד חיים אחד ואם זה יצליח ישבטו עוד כמה וכך יהיו גם מוסכי פיאט שמשון בחיפה, באר שבע וירושלים. :wink:
בברכה - רפי לין :)

רפי, רפי לין כבר שיבטו. יש אחד כאן ואחד בקארספורום :D

לאחר שחקרתי לעומק את העניין, הגעתי למסקנה שדפקו אותנו.

הרפי לין שיש בקארספורום הוא "בעל מקצוע מומחה" ושלנו הוא סתם "בעל מקצוע":)

mishel27
28-10-09, 16:53
וכמובן תתחדש על הג'אנטים, מוסיפים הרבה לרכב. אגב הרכבת אותם כבר? איזה צמיגים קנית?

אני אני רוצה לחדש אותם קודם, צבע, שיוף וכו
צמיגים עכשיו יש לי חדשים ומאוד חבל לי להחליף, הומלץ לי לחפש פנצריה שתעשה טרייד אין עם הצמיגים שלי תמורת צמיגים אחרים. בכל מקרה, כרגע זה לא הכי רלונטי, אני עדיין בישור קו, אני חייב להעלים את הריעדות האלו.
לא יתכן שרכב כזה מעולה ירעד כמו סובארו DL שלא טיפלו בה.
הנקיון של המצערת הוא לא היה כמו במדריך, המוסל הקודם ריסס חומר וזהו, לאחר קריאה בפורם הבנתי שזה לא הכי טוב אבל כבר מאוחר מדי. אני מפחד לפרק בעצמי את המצערת, כשנאיף פתח את הפילטר אוויר ראיתי שלבית מצערת מתחבר כבל גז, אני לא בטוח שאוכל להרכב הכל חזרה בצורה טובה ביותר. אני אשמח אם מישהו מחברי הפורם ביום שינקה יקרא לי וילמד אותי. אני מוכן לשלם מחיר סימלי אם מישהו מתנדב לעזור לי לפרק אותה ולנקות.

דבר שמטריד אותי קצת, אם הלכה לי המשאבה התחונה, המשאבה העליונה צפויה ללכת אחריה ? מהמקרה של אתמול אני קצת מפחד לעשות נסיעות ארוכות.

ואגב, נאיף ולא תאיף.

אחלה מוסך שבעולם, מניסיון ! רק חבל שהוא כזה קטן יחסית ושאין שם איזה שניי חיים.

אופס, אני מתנצל אם נאיף או חברה אחרים מהמוסך קוראים כאן.
וגם אם לא קוראים, כל החברה שם פשוט חבל על הזמן, דאגו לי לכל מה שביקשתי.

מומלץ לבדוק את 2 זוגות סלילי ההצתה

איך אני בודק זאת ? האם עלי לגשת למוסך ולהתחבר למחשב או שאוכל לעשות בדיקה בעצמי ? אשמח להראות מפורטות.

Asher_B - בטח שאני זוכר אותך, יש לך HGT אחת היפיות. עשית לה כבר ישור קו ?
ד"א אני זוכר שיש לך קילפוים בגג, אני מתכנן ללכת לאוטו פיקס לעשות צבע כללי לאוטו וגם *** מתכנון לעשות שם.
אם בא לך להצטרף אני אשמח, אולי יעשו לנו מחיר אם בוא כולם ביחד.

רפי לין
28-10-09, 21:12
ב"אוטו פיקס" פנה אל דניאלס ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך.
בברכה - רפי לין

yair068
29-10-09, 00:35
במחיר טוב אני מצטרף לצביעה כללית

mishel27
30-10-09, 00:26
תשלך פלא לפרטי ואני אעדכן אותך במועד הצביעה, נתזמן יחדיו כמה חברה ונבקש הצעת מחיר.