PDA

View Full Version : כמה שאלות לגבי כיסוי מושב ושואב אבק מומלץ

mishel27
24-10-09, 12:41
לאחר החיפוש החלטי שאני ממש לא מתכוון לנתח את המושבים שלי, אין סיכוי בעולם שאני חותך ריפוד מקורי ואפילו שמדובר בפלסטיק שמחבר בין הריפודים. מצד שני, גופיות זה איך לומר את זה "קאקאמיקה".
אולי ללכת לרפד או שיש אופציה להזמין משהו מאינטרנט ?
הגיע אליי שמועה שיש כיסוים עם סקוטצים, מה ידוע לכם על זה ?

בקשר לשואב, ראשית הפיוז של המצת שרוף ומהחיפש הבנתי שצריך 20 אמפר ?!
אני הולך בדרך כלל תחתנת דלק של בית דגון ומשלם על כל דקה של שימוש בשואב שקל, יוצא לי סביבות ה 15 שקל. החלטי לקנות שואב לרכב אך לפני כמובן אשמח לשמוע את עצתכם.
השואבים שמתחברים למצת מספקים חוזק כמו השואבים בבית ? האם שווה להשקיע על שואב טוב או להמשיך לשלם לתחנה בבית דגון ?

אשמח לשמוע המלצות וחוות דעת בנוגע לכיסוי מושב ושואב אבק.

stio
24-10-09, 12:54
תשים כיסויים מלאים של HR, הם נראים הרבה יותר טוב מגופיות (שמתקנים רק אם אין ברירה- כריות אוויר).
אתה יכול לבדוק באתר הזה- יש קטלוג: http://www.hadarrosen.com

בנוגע לשואב אבק- יותר מומלץ להשתמש בשואב אבק ביתי. גם לא מעמיס על המצבר, לא ישרוף לך פיוזים וגם יותר חזק.
אני משתמש בשואב אבק ביתי, חשמל אני לוקח מהגינה שלי עם כבל מאריך שייצרו עבורי במיוחד.

mishel27
24-10-09, 13:04
ראשית תודה על התגובה.
הבעיה בכיסוים האלו שצריך לפרום אותם כדי להלביש על המושבים הקדמיים. אני לא אוהב מתוקן ותפור, אני מעדיף שהיה מקורי. יש שם בקטלוג כיסוים כחולים מדהימים שהיתי רוכש מייד אם זה היה מתלבש כמו בכל רכב רגיל.
שמעת על סקווטץ' ?

mishel27
24-10-09, 13:27
אני רוצה לעשות הזמנה מ EBAY לפנס סאלון, תוך כדי החיפוש נתקלתי בפנס כמו של HGT נראה לכם הוא יתאים לפנטו ספייס ?

http://cgi.ebay.co.uk/2000-mk-2-fiat-punto-interior-light_W0QQitemZ370268011156QQcmdZViewItemQQptZUK_C arsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5635b17a94

mishel27
26-10-09, 15:55
פרזטים חסרי תועלת ממשיכים לשבת לי ברכב ולזהם לי את הריפודים :/
אני אשמח לשמוע הצעות. לפי הגלריה עושה רושם שרובכם בלי כיסוים, לדעתי זה באמת יפה.
יום שישי האחרון ישבו אצלי מאחורה ואחת הבנות החליטה להדביק את הראש המזוהם שלה למושב וכל הג'ל עבר למושב, כמובן שהיא קיבלה נזיפה חמורה והושבה להמשך הנסיה על תנאי. את המושב ניקיתי עם חומר שאחי נתן לי.
אני רוצה למנוע מקרים כאלו לעתיד אשמח לקבל העצעות.

stio
26-10-09, 16:03
תראה, נגד אנשים שאין להם כבוד לרכוש של אחרים אין מה לעשות. זה מתחיל עם זילזול בישיבה (רגליים על הכיסאות וכ') ואח"כ זה ממשיך עם תאונות פגע וברח.

כדי למזער נזקים כמעט לחלוטין ניתן להתקין כיסויים. בזמנו כשהרכב שלי היה ממש חדש (לפני שנה) אמי ביקשה כמה וכמה פעמים שאלביש כיסויים על המושבים. למרות שאני לא אהבתי את הרעיון הלכתי בסופו של דבר לחנות, קניתי והתקנתי את הכיסויים האלו על הרכב.
אני לא אשקר ואומר באופן ברור שאני לא סובל את הכיסויים האלו (זה יותר גופיות בגלל כריות אוויר) אבל זה מגן על המושבים החדשים מפני אנשים לא מחונכים (נקרא לזה כך). בוא נגיד שכשיהיה לי רכב משלי לא יהיו עליו כיסויים.

כך שאתה צריך לעשות את החשבון שלך ולהחליט:

א. להישאר ללא כיסויים בכלל ולהתבאס שהמושבים התלכלכו/ נקרעו/ התבלו/ דהו וכ'.
ב. להלביש כיסויים שמכערים במעט את הרכב (אין כמו בלי כיסוי- הכי יפה) אבל המושבים ייראו חדשים. מקס' אם משהו יקרה לכיסוי אז מחליפים אותו פעם בשנתיים.

בכל אופן לא הבנתי למה אתה צריך לפרום אותם, המשענות ראש שלך לא מתפרקות? כמדומני רק ב- ELX יש את הבעיה הזו.

mishel27
26-10-09, 16:14
המשענת ראש לא מתפרקת, אני כבר מלא זמן מחפש פתרון עד שמצאתי בחור דרך *** שהיה לו את אותו הדגם.
הוא קיבל מחבר כיסוים עם סקוטץ ואין לו מושג מאיפה החבר הביא לו את זה (לוד :/).
מאז אני מחפש את הכיסוים האלו עם הסקוטץ וללא הצלחה. הדבר הכי הזוי ששלחו אותי לאיזה תחנת דלק שאמרו לי ששם מצליחים לפרק את המשענת ראש, ניגש אליי בחור אמר לי " מי שמייצר רכבי פיאט אין לו מוח וזה חרא רכב"
אוט' פסלתי את המקום ולא ננתי לו לגעת לי ברכב. ניסיתי לפעול לפי המדריך שיש באתר אבל זה כרוך בפתיחת הפלסטיקים המחברים את הריפודים, כמו שאמרתי אני לא מתכון לפרום ריפודים מקוריים כדי להלביש משהו לא מקורי ובכלל לא רוצה לקרוע כלום ברכב.

גופיות זה חצי הגנה, יש חלקים שנשארים בחוץ. וחוץ מזה, זה ממש מכוער.