View Full Version : חלונות כהים
שלום לכולם,
אני מעוניין לעשות חלונות כלים בחלונות האחוריים שלי.
תוכלו בבקשה להמליץ לי איפה לעשות, מה המחירים, איזה חברות של מדבקות יש?
(אני מאשדוד)
תודה.
יש ביד 2 יש אחד שעושה אתזה בבית הלקוח ב55 ש"ח לחלון
האם אתה מאשדוד?.
המקצוענים ביותר ועם חומרים איכותיים וחמש שנות אחריות מאוד: www.sunfilm1.co.il ושמו פיליפ.
בברכה - רפי לין :)
יש את מיי סאונד באשדוד. הם עושים עבודה מעולה באחריות.
תבקש את יוני או מריק 08534818
תודה לכולם!
מה אמורים להיות המחירים?
האם מסובך לעשות לבד בבית?
האם אתה מאשדוד?.
המקצוענים ביותר ועם חומרים איכותיים וחמש שנות אחריות מאוד: www.sunfilm1.co.il ושמו פיליפ.
ואו רפי, בהחלט נראים מקצועים, מאוד אהבתי את העבודות שלהם.
ראיתי שיש להם באתר ציפוי נגד שריטות, עד כמה הדבר הזה עמיד ? אתה ממליץ ?
אחרי הצבע שאני מתכנן אני אלך אלהם. ראיתי שהרבה שם השחירו את החלון האחורי, זה עובר טסט ?
השחרה עדינה בקידמים עוברת טסט ?
ניתן להתקין בחלונות צד הקדמיים פילמים שקופים שהם גם מורידים את קרינת הקרניים האולטרא סגולות
וגם את חום השמש ובגלל שזה לא נראה לעיין, רוב הסיכויים שהרכב יעבור את הרישוי השנתי.
בדקתי בעצמי, על דלת ניסוי, בעזרת מפתח חד לשרוט את פח הדלת שהיה מצופה בפילם השקוף נגד שריטות ולא הצלחתי, כך שזה יעל מאוד.
בגלל המחיר של ציפוי נגד השריטות מבצעים זאת על חלקים מועדים ברכב, לפי רמות הסיכון שמאיימות עליו, שריטות חבלה וונדליזם, שריטות מענפים סניעה בשטח וכו'.
פילם זה הנו שקוף לחלוטין וצבע הרכב ממשיך לדהות תחתיו, מקרינת השמש, כך שלא יורגש הבדל בגוון בין חלקי הרכב המצופים לבין אלו החשופים.
בהתקנה המקצועית והיפה אצלם, כמעט ולא ניתן להבחין בין חלקי הפח המצופים לבין אלו שנותרים חשופים.
כמובן שבמקום תקבל ייעוץ טוב ומקצועי מה כדאי לצפות ומה לא, עלויות וכו'.
אני אשמח להמלצה למקום שעושה השחרה באיזור חיפה והקריות פרט לצל פוינט נהריה,לא הצליחו לעשות על פיאט קופה :confused:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.