View Full Version : המלצה למקום לקניית צמיגים + כיוון פרונט בצפון
הצמיגים שלי, הגיע זמנם :)
הם משנת 2005, מבחינת שחיקה הם סבירים אבל כבר דיי יבשים ויש "סדקים" פה ושם.
היום גם ניגשתי לתקן תקר שקרה לי אתמול, והעובד בפנצרייה העיר והראה לי סימנים לפרונט לא תקין (החלק החיצוני של הצמיג הימיני, והשמאלי של הצמיד השמאלי שחוקים יותר משאר הצמיג).
מכיוון שגם הטסט קרב (עוד שבועיים), וגם ככה תכננתי להחליף צמיגים לקראת החורף הקרוב, אשמח להמלצה על מקום:
א) לקניית צמיגים
ב) לכיוון פרונט (מה עלות ממוצעת?)
התקציב לצמיגים הוא בין 1000-1200 לרביעיה (תשלום במזומן, רוב המקומות עושים הנחה קטנה למזומן כך שיוצא בין 250-300+ לצמיג). לצמיגים ממש טריים ואיכותים אפשר לחרוג בעוד עד 50 שקלים לצמיג.
אני זוכר משירשורים קודמים שיוקוהומה C Drive מאד ממולצים. מישהו מעודכן בעלות שלהם, ומקום שמוכר אותם בצפון?
בפנצ'ריה שהייתי היום הציעו לי 4 צמיגי קוהומו, לא זוכר את הדגם, בני 7 חודשים ב-280 שקלים לצמיג, עם הנחה מסויימת למזומן עם אני רוכש רביעייה. איך הצמיגים של קוהומו? מומלצים?
יש לציין שאני לא מחפש ספורטיביות או כל דבר בסיגנון, והעיקר מבחינתי הוא אחיזת כביש טובה ושקט.
מעדיף מקום בתחום נהריה-עכו-קריות, שכן לא יוצא לי לנסוע לכיוון חיפה לרוב.
אנחנו החלפנו היום 2 צמיגים בשברולט שלנו ושם זה צמיג לא סטנדרטי יש לציין שהסוג הוא "קומהו". במקום זה בצמיגי נעמן.
וזה בתחנת דלק של סונול "נתק'ה" אבל בפנים מצד ימין.
לנו הוא עשה מחיר טוב ל2 צמיגים.
תבדוק אצל אנדרי בתחנת דלק של פז מצד ימין בדרך הארבעה לכיוון דרום למרות שאין לי מושג מה המחירים אצלו.
באחד הכפרים הסמוכים לכרמיאל רכשתי לפני כחצי שנה 4 צמיגים קוהמו (קוריאנים)
כולל איזון והרכבה שרות מעולה 950 ש"ח מידה 165/65/14
אם תירצה הכוונה בשמחה בהודעה לפרטי
באחד הכפרים הסמוכים לכרמיאל רכשתי לפני כחצי שנה 4 צמיגים קוהמו (קוריאנים)
כולל איזון והרכבה שרות מעולה 950 ש"ח מידה 165/65/14
אם תירצה הכוונה בשמחה בהודעה לפרטי
בשום פנים ואופן לא רצוי ובטח שלא מומלץ להלביש צמיגים יפנים\קוריאנים וסינים!
ולא..זה לא רק המלצה שלי, זו המלצה של כל מומחי הרכב הטובים והמקצועים .
אני מתכוון חודש הבא להחליף את 4 הצמיגים בצמיג איכותי (פירלי או מישליין )
לא מבין מה הבעיה בצמיגים יפנים כמו טויו שנחשבים לבין הצמיגים המובילים היום בשוק הן מבחינת איכות והן מבחינת מחיר הרכבתי לפני כחודש רביעיית טויו T1R והם מעולים הם אוחזים בצורה טובה מאוד גם ברטוב המעט שהיה עד עכשיו זמן הבלימה השתפר ואפילו נוחות הנסיעה השתפרה קלות(עד כמה שאפשר בHGT מונמכת) כמו כן אני ממליץ לפותך השרשור על צמיגיי פרוייד מול קניון חיפה המחירים שם סבירים ואפילו זולים והשירות אדיב ומקצועי
לא רק טויו - מה לגבי יוקוהמה?
הרי גם הם יפניים...
צביקה, לידיעתך - טויו ויוקוהמה הם צמיגים מהשורה הראשונה, אשר לא נופלים בדבר (מלבד השם אולי) ממישלין או פירלי (שאגב, נוטים להתייבש מאוד מהר בארצנו).
המידה של הספייס הינה 165/70R14 81T, מעניין אם השינוי בין 65 ל-70 משנה את המחיר.
מה הבעיה עם צמיגים קוראנים? שמעתי (וגם חוויתי, באונו) צמיגים סינים וזה אני בטוח לא חוזר.
לr.a20.
המקום שתיקנתי אצלו, והציע לי את הצמיגים היום הוא אנדרי ליד פז, בצמוד לקציני ים. הוצע לי אצלו גם צמיגי Westlake, זולים יותר - אבל יש לי עמם ניסיון רע ולא אקנה אותם גם ב5 שקלים לצמיג.
לא הייתי בצמיגי נעמן, אבל שווה לבדוק. ידוע לך אם יש להם גם חברות נוספות?
עקב ההמלצות מאד הייתי מעוניין לדעת מה העלות של היוקוהומה C DRIVE באיזור ואיפה ניתן למצוא אותו.
עמית, כרמיאל אומנם במרחק נסיעה קצר ממני, אבל בשבוע הקרוב בכל אופן לא יצא לי להגיע לאיזור, ועקב עבודה באיזור נהריה-קריות אני מעדיף כרגע למצוא מקום באיזור הזה. באם לא אמצע, אז בשמחה אעזר בהצעתך, שכן משבוע הבא אני חוזר ללימודים במכללה.
הלו לא לזלזל במישלין בבקשה אחד הצמיגים הטובים שיש 4 שנים חבל"ז
מצטרך גם לטיו מעולים .
לא אעשה עוד את הטעות על קורייאנים או סינים הזול יקר ולא בטיחותי
אם מישהו רוצה להתאבד בדרך מקורית, אני "ממליץ" על צמיגי Autoso- צמיג סיני עלוב ביותר ולא שווה שקל (כמו כל הצמיגים הסיניים).
פשוט סכנת נפשות, מהגומי של הצמיג הזה לא הייתי מייצר אפילו קונדומים. אני כמה פעמים ירדתי את הירידה של יוקנעם עם סרן קדמי נעול לחלוטין- מזל שהיה בלם יד. הסוף של הצמיג היה אכזר ומר- מת בטרם עת ע"י לינץ' אכזרי, לאחר נסיעה ללא אוויר (אפילו הונטיל של הצמיג היה דפוק- התפוצץ וברח כל האוויר, בפעם השנייה! בפעם הראשונה אני נהגתי והחלפתי גלגל, אבל כשאמי נהגה על הרכב וזה קרה לה תוך כדי נסיעה, לצמיג העלוב לא נשאר שום סיכוי והוא פורק בחלקים מהג'אנט).
רון- אם תרצה המלצה על פנצ'רייה באיזור מגידו תגיד, אומנם לפני כחצי שנה פרצו אליו וגנבו את הכל אבל אני מאמין שהוא השתקם מאז.
בשום פנים ואופן לא רצוי ובטח שלא מומלץ להלביש צמיגים יפנים\קוריאנים וסינים!
ולא..זה לא רק המלצה שלי, זו המלצה של כל מומחי הרכב הטובים והמקצועים .
אני מתכוון חודש הבא להחליף את 4 הצמיגים בצמיג איכותי (פירלי או מישליין )
נכון מאוד ! יוקוהמה וטויו למשל נחשבות חברות גרועות מאוד ! סכנת נפשות.
הצחקת אותי צביקה.
אני לא חושב שיש C.DIRVE במידה שלך, לך מתאים A.DRIVE שהוא גם צמיג נחמד(יש בסיויק של ההורים).
אם מחפש יותר זול אז גם HANKOOK , FALKEN טובים.
ה A-Drive באמת צמיג טוב, אחרי יותר מ-35K (ביום המכירה של הפונטו) הם נראו במצב מצויין, לא יבשים ונשאר עליהם הרבה "בשר". מבחינת אחיזה הם מספקים בהחלט, כולל על רטוב.
לדעתי וביחסית למחירם- הקנייה הטובה בשוק.
או.קי., קודם כל תודה על התיקון מC לA (זכרתי את זה במעורפל מדיון שהיה פה דיי ממזמן).
ואם אתם זוכרים את עלותם?
בכדי שאדע אם הם נכנסים לי בתקציב.
כי כרגע (מבלי להתייחס לA DRIVE) הקוהומו נראים לי כאופציה הכי טובה מבחינת תקציב.
עריכה:
מצאתי את הADRIVE באתר של צמיגי פרוייד, והם מחוץ לתקציב שלי.
מה שכן נכנס בתקציב הם באמת HANKOOK, FALKEN, KLEBER והKHOMO שאמרתי בהתחלה (כאשר הKLEBER קצת גבולי במחיר).
איזה מהם עדיף? או שבקטגוריה המדוברת עדיף פשוט למצוא את הטרי ביותר?
A-DRIVE וה-HP2 של KLEBER חולקים מחיר זהה פחות או יותר. A-DRIVE במידה שלך אמור לעלות סביב 260 ליחידה. אם אתה באזור המרכז בקרוב, קפוץ לאנטון ביפו, או רק בשביל הספורט, הרם טלפון וברר מחיר.
HANKOOK בדגמי הבסיס, אני לא הייתי רוכש. היתה על רכבי רביעיה ואחרי שנה של נסיעה מאוד רגועה האחיזה היתה גרועה מאוד והחלו רעידות שאף איזון לא פתר. החלפת הצמיגים וכל הסימפטומים שהיו, נעלמו.
רון אני קניתי זוג יוקוהמה A DRIVE בעסק באיזור התעשייה של יוקנעם במחיר של 300 ש"ח ליחידה
קניתי זוג, אני מניח שאם תקנה רביעייה הוא יתגמש יותר במחיר איתך.
זה היה לפני כשנה + . הם היו יחסית טריים בני חצי שנה
אני מרוצה מאוד והייתי בכיף ממליץ לך לקנות שם גם,שם העסק אם תרצה אעביר לך
אבל אל תספר לגיא "סטיו" שהמלצתי לך עליו הוא יזכר באיזה סיפור ילדות שכשהוא הכניס את ה 127 לשם הוא כמעט שילם בחיו
רענן, באתר tires4u בכל אופן הדגם שמתאים לפונטו במידה (A DRIVE) עולה כ-380 שקלים.
300 שקלים הינו מחיר הקצה שלי כמעט, ולכן בהחלט אפשרות. אשמח לקבל את שם העסק שחר, שכן יתכן ובאמת אהיה באיזור יקנעם ברביעי או חמישי, אפשר גם בפרטי אם לא מעוניין על גבי הפורום.
שלח לי הודעה בפרטי אם אתה פה באיזור אולי אקפוץ לקחת עוד זוג ואז 6 צמיגים הוא יהיה חייב
לרדת עוד במחיר.
בית העסק הוא אוטו-ויק באיזור תעשייה של יוקנעם מול הסופר-מרקט "אחים דוד"
אגב,אני באותה תקופה שקניתי,הלכתי קודם לצמיגי פרויד והוא ניסה בכוח לדחוף לי צמיגי בת של,אחות של,אמא של חברה סינית כלשהי
ושלא הצליח ניסה לדחוף לי Dunlop sp 10 צמיג די בינוני.
אבל אל תספר לגיא "סטיו" שהמלצתי לך עליו הוא יזכר באיזה סיפור ילדות שכשהוא הכניס את ה 127 לשם הוא כמעט שילם בחיו
איזה גזור :) כמעט התנתקה לי צלע מרוב צחוק.
בדוק גם אצל "צמיגי פרויד" ובקש שם את חיים או שי ותגיד להם שבקשתי שיתנו לך מחיר מיוחד.
בברכה - רפי לין :)
שחר, דיברתי עם אוטו-ויק.
דרך הטלפון הוא הציע לי את הצמיגים המדוברים (A DRIVE), רביעייה (לטענתו האחרונים, לפי דעתי תרגיל שיווקי), ב325 שקלים לצמיג, מחיר מזומן. אומנם זה יוצא רק עוד 100 שקלים, אבל לצערי עם תקציב לחוץ והוצאות על טסט וכיוון פרונט, זה 100 שקלים שאין לי (אם יוצא לך לגשת לשם לברר פנים אלפנים ויש מידע אחר אשמח לשמוע).
בדקתי היום בצמיגי נעמן, וקיבלתי הצעה על הFALKEN, רביעיה, 1050 שקלים בעד 6 תשלומים. האם הם עדיפים על הקוהומו? במקום שהציע לי את הקוהומו זה יוא 1120 לרביעייה ב6 תשלומים, עם הנחה נוספת אם אשלם מזומן.
את צמיג פרוייד, לא הצלחתי להשיג בטלפון.
אני מעדיף לסיים עם זה עוד השבוע ולכן ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין הFALKEN לקוהומו.
גם לי המחיר לפני שנה היה משהו כזה
ואז אתה אומר לו ,טוב אז תעשה לי ב 300 והוא משתכנע,מתחת לזה קצת יהיה קשה יותר
(ככה אצלי זה היה)
תוכל גם לטלפן ישירות אל שי ב"צמיגי פרויד" בטל' 050-7777668
או לחייים 050-5559536.
אבא שנכנס לשם עם 2 ילדים קטנים (אני ואחותי) בזמן שהרכב תקוע בואדי עקב התחממות מנוע בזמן שיש בתא מטען קניות (כולל מוצרי חלב שצריכים קירור) והויקטור הזה מנפנף אותו בזילזול- זו חוצפה. קשה להחליף את יוניט המאוורר שהתקלקלה, הא?
זה שהרכב נכנס לשם ולעוד מוסך ונעלמו כלי עבודה מתא המטען- זו חוצפה. בגלל שהרכב היה גם אצלו וגם אצל חשמלאי מסויים באותו היום- אין לדעת מי גנב ולכן לא האשמנו אף אחד.
ועכשיו למוסכים באיזור התעשייה באופן כללי:
זה שאתה מביא רכב לתיקון והוא פתאום נעלם, ואח"כ מתברר לך שהמוסכניק נסע איתו הביתה- זו חוצפה.
זה שאתה מכניס את הרכב ומגלה שהוחלפו בו חלקים שסומנו מבעוד מועד לחלקים גמורים- זו חוצפה.
זה שאתה מכניס את הרכב והעובד שפעם עבד עם ויקטור וכעת אצל מוסך אחר סוחב תיקון של תרסמוטט במשך 4 שעות- זו חוצפה.
והכי ביזיון? זה שאתה מכניס את הרכב לטיפול 10K ו- 5 שעות אח"כ הרכב עולה לך באש בירידה של הנתיב פנייה שמאלה לקניון- זה בושה וחרפה!
המיכל דלק היה מלא, אם לא היה עובר מישהו עם פורד טרנזיט ומכבה את האש עם מטף והיא היתה מגיעה לחלק האחורי, היה מתרחש פיצוץ שהיה מוריד את קניון הדרכים ואת ביניין ההיי- טק ביחד, שלא נדבר על נפגעים.
תמשיכו לטפל ולפרנס את החאפרים האלו, אני לעולם לא אכנס לשם גם עוד 40 שנה (מלבד לחנות של בן דוד שלי). איך אומרים? פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
matanmelman
20-10-09, 23:03
כשאני הלכתי לחפש צמיגים הציעו לי יוקוהמה a drive ב 1100 ל4 צמיגים שבוע 33 2009.
אבל אני לא זוכר אם זה היה 185 או 165,אני נוטה יותר לחשוב שזה היה 185.
המקום נמצא באזור מוסך הפחחים בקרית חיים.
טוב, תודה לכל מי שייעץ ועזר.
בסוף נפל הפור על רביעיית FALKEN 828, משבוע 28 של 2009.
סה"כ של 1050 שקלים (צמיגים+עבודה+איזון).
בנוסף נכנסתי לכיוון פרונט (עלות של 150 שקלים) ממוחשב, ונמצא שהגלגל הימיני (צד הנוסע) הקידמי סוטה בהרבה (1.28 מעלות) ויש צורך בישור מתלה (מה שייקר את הכיוון בעוד 150 שקלים).
מתוך סקרנות - יתכן ודבר זה קרה עקב התאונה עם חזיר הבר שהייתה לי בעבר? (פגע בעיקר בצד המדובר של הרכב).
סה"כ לפורנט + ישור מתלה - 300 שקלים.
הרכב כעת מרגיש הרבה יותר טוב, בעיית הABS כמעט בכל בלימה חזקה נעלמה והנסיעה אף מעט רכה ושקטה יותר.
כעת כל שנותר זה להחליף מגבים :) והרכב מוכן לטסט הקרוב :)
בהחלט יתכן שהמפגש עם החזיר שינה את כווני המתלה (פרונט).
היכן קנית הצמיגים והיכן בצעת את כוון הפרונט?.
הצמיגים נרכשו ב"צמיגי נעמן", מול קיבוץ כפר מסריק, והכיוון פרונט במוסך של "טסט עכו", בעין המפרץ.
http://www.youtube.com/watch?v=XteG-T5fdss&feature=player_embedded
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.