PDA

View Full Version : החלפת לוח שעונים

mishel27
18-10-09, 20:03
*** טעות***

dodihob
18-10-09, 20:09
אני גם חיפשתי אבל בשבילי נראה קצת מיותר.
מה שכן, אמרו בפורום בחו"ל שמאוד קל להחליף, לא צריך להוציא את כל הסקאלה, סך הכל צריך להוציא את הכיסוי + הפלסטיק השקוף, להוריד את ההגה לרמה הנמוכה ביותר ולהחליף.
ולדעתי שווה לעשות עוד חיפוש כי לדעתי זה יקר.
שיהיה בהצלחה
ערן

mishel27
19-10-09, 00:50
תודה ערן!

מיהרתי לפרסם הודעה מבלי לקרוא את מפרט המוצר. לא מדובר בלוח שעונים אלא במוצר שמשנה את צבע הרקע.
אני מסכים איתך שזה מיותר, בא לי יחודיות ברכב מבלי לאבד את היופי שלו. חבר ניסה לארגן לי רדיו דיסק מובנה כמו ב HGT והיום גילינו שזה לא מתאים :(.
אולי טמבון של HGT יוסיף איזשהו יחודיות, אני די נזהר וחושש שלא להפוך את הרכב לכמו של ערסים.
החלטי היום שאני אעשה השחרה מאוד עדינה בכל החלונות, אני מחפש גאנטים ספיציפים של HGT עד אז אני אסע עם טאסות.

dodihob
19-10-09, 02:37
חח, ג'אנטים של HGT כבר השגתי, ואל תחשוב לחפש פגוש של HGT כי אני מחפש כבר הרבה זמן ;)
ואם אתה רוצה עוד עצות לשיפור אשמח לראות אותך במפגש באיקאה יום שישי הזה ונדבר.
שיהיה אחלה שבוע
ערן

mishel27
20-10-09, 02:05
אני אעשה מאמצים להגיע, זה נופל בדיוק על יום הולדת של ***.
אם כבר מדברים על שיפורים, אני אשמח לדעת מזה צ'יפ, איך הוא תורם ובכלל כל מידע שיש.
הרצתי בדיקה על הפילטר פתוח, הבנתי שלא כדאי להתקין את זה, אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

dodihob
20-10-09, 02:57
עזוב אותך משיפורים של כוח, היית רוצה מכונית מהירה יותר הייתה קונה מההתחלה elx או במקרה הכי טוב HGT.
תהנה מהפלוסים של הרכב שזה תחזוקה זולה וצריכת דלק מינמלית.
אני לא המומחה הכי גדול, אך צ'יפ יכול לשנות כמה דברים וזה כמות האוויר שנכנסת למנוע, כמות הדלק וכדומה. קיצר אתה יכול להגיע לביצועים יותר טובים, אבל זה על חשבון צריכת הדלק ואמינות המנוע לאורך זמן.
השקעה מיותרת לחלוטין על הפונטו sx, אם כבר תביא מערכת טובה ו/או תשקיע קוסמטית.
ערן

Lexxxa
20-10-09, 07:46
צ'יפ יוסיף לרכב שלך 3-5 כ"ס. עלותו 1500-2000 ש"ח. תחשוב לבד האם כדאי לך...

mishel27
20-10-09, 18:33
מוותר על הציפ. מישהו שם ניקלים ויכול להראות תמונה איך זה יצא ?
אני אשמח לשמוע על הפינוקים / שיפורים וויזואלים שיש לכם ברכב.