Asher_B
14-10-09, 19:48
מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: בלאי פנימי גבוה, רעשים ונקישות פנימיות, נזילות שמן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים
סימני מעבר לחת למערכת קירור, תצרוכת דלק גבוהה, לתקן-סיבובי מנוע לא יציבים, בוצעו שינויים במערכת יניקה*, מנוע מזייף,
תושבות מנוע פגומות.
מערכת פליטה: מערכת פליטה רועשת, שינויים במערכת פליטה*.
סרן קדמי ומערכת היגוי: חופשים במערכת היגוי, נקישות במתלה, שחיקת צמיגים, לתקן זוויות היגוי.
קפיצים: דפיקות בכביש משובש.
שילדה ומרכב - ליקוים בעל משמעות נמוכה: תיקוני תאונות בגוף הרכב, צבע פגום*, שמשה קדמית הוחלפה.
מערכת בלמים(ללא פירוק גלגלים): צינור בלמים קדמי מקופל, בלימה לקויה, רפידות שחוקות, צלחות שחוקות.
צמיגים: צמיגים קדמיים פגומים.
מערכת תאורה(כולל מצבר): תקין.
העברת הכוח: מצמד מחליק, נזילות שמן תיבת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים*, חריקה בשילוב הילוך אחורי, גומיות לציריות פגומות, מצמד קשה.
מחוונים: נורת ABS דולקת(לבדוק תקלות מחשב).
הערות כלליות: מצב כללי ברכב ירוד, לברר מקוריות הרכב.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
הבדיקה נערכה במכון "מבדק" בפ"ת
מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו HGT יד 4 עם 92 אלף ק"מ
המחירון הוא 32K.
* מערכת יניקה = יש פילטר אוייר פתוח.
* רעשים מערכת פליטה = אגזוז זרימה חופשית של דרגון(ללא אישורים, אולי בגלל זה הזיהום אויר)
* פגמים בצבע = הרכב בצבע שחור ובגג קצת דהה.
* רעש מתיבת הילוכים = כשהוא הכניס לרוורס, כשאני נהגתי ולחצתי קלאץ' עד הסוף, נכנס חלק ללא רעשים.
* לא שמעתי רעשים מהבלמים בזמן נסיעה.
* בלימת זעזועים = לא הרגשתי משהו חריג בנסיעה, מידע כללי אני יודע שהם לא משהו בפונטו.
* נורת ABS בעל הרכב טוען שזה רק איפוס במוסך בעלות 250 ולא היה לו לחוץ לעשות את זה.
* מבחינת חזות חיצונית הרכב במצב מצוין חוץ מהגג שחלק ממנו התחיל לדהות שזה לא כ"כ מפריע לי
ועוד תיקון צבע בצד ימין קדמי(בקושי שמים לב).
* לגבי המנוע, הבוחן אמר שהמנוע לא עומד ללכת או צריך שיפוץ אבל יש לו בלאי גבוה O_o
מה דעתכם?
אני יודע שיש להם את הכסת"חים שלהם השאלה כמה מפה באמת חמור
ובכמה לדעתכם ישתלם לקנות את הרכב אם בכלל...
בעיקר מדאיג אותי המצב של המנוע שצוין פה..
אגב, ברישיון רכב(בתוקף) רשום שם של הבעלים הקודמים
אבל קיים טופס העברת בעלות לאדם שדיברתי איתו
הוא טוען שזה פשוט לא התעדכן במשרד הרישוי בגלל שיש לו את הרכב פחות משנה(עומד להתגייס)
תודה מראש, אני ממש אבוד :|
סימני מעבר לחת למערכת קירור, תצרוכת דלק גבוהה, לתקן-סיבובי מנוע לא יציבים, בוצעו שינויים במערכת יניקה*, מנוע מזייף,
תושבות מנוע פגומות.
מערכת פליטה: מערכת פליטה רועשת, שינויים במערכת פליטה*.
סרן קדמי ומערכת היגוי: חופשים במערכת היגוי, נקישות במתלה, שחיקת צמיגים, לתקן זוויות היגוי.
קפיצים: דפיקות בכביש משובש.
שילדה ומרכב - ליקוים בעל משמעות נמוכה: תיקוני תאונות בגוף הרכב, צבע פגום*, שמשה קדמית הוחלפה.
מערכת בלמים(ללא פירוק גלגלים): צינור בלמים קדמי מקופל, בלימה לקויה, רפידות שחוקות, צלחות שחוקות.
צמיגים: צמיגים קדמיים פגומים.
מערכת תאורה(כולל מצבר): תקין.
העברת הכוח: מצמד מחליק, נזילות שמן תיבת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים*, חריקה בשילוב הילוך אחורי, גומיות לציריות פגומות, מצמד קשה.
מחוונים: נורת ABS דולקת(לבדוק תקלות מחשב).
הערות כלליות: מצב כללי ברכב ירוד, לברר מקוריות הרכב.
הבדיקה נערכה במכון "מבדק" בפ"ת
מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו HGT יד 4 עם 92 אלף ק"מ
המחירון הוא 32K.
* מערכת יניקה = יש פילטר אוייר פתוח.
* רעשים מערכת פליטה = אגזוז זרימה חופשית של דרגון(ללא אישורים, אולי בגלל זה הזיהום אויר)
* פגמים בצבע = הרכב בצבע שחור ובגג קצת דהה.
* רעש מתיבת הילוכים = כשהוא הכניס לרוורס, כשאני נהגתי ולחצתי קלאץ' עד הסוף, נכנס חלק ללא רעשים.
* לא שמעתי רעשים מהבלמים בזמן נסיעה.
* בלימת זעזועים = לא הרגשתי משהו חריג בנסיעה, מידע כללי אני יודע שהם לא משהו בפונטו.
* נורת ABS בעל הרכב טוען שזה רק איפוס במוסך בעלות 250 ולא היה לו לחוץ לעשות את זה.
* מבחינת חזות חיצונית הרכב במצב מצוין חוץ מהגג שחלק ממנו התחיל לדהות שזה לא כ"כ מפריע לי
ועוד תיקון צבע בצד ימין קדמי(בקושי שמים לב).
* לגבי המנוע, הבוחן אמר שהמנוע לא עומד ללכת או צריך שיפוץ אבל יש לו בלאי גבוה O_o
מה דעתכם?
אני יודע שיש להם את הכסת"חים שלהם השאלה כמה מפה באמת חמור
ובכמה לדעתכם ישתלם לקנות את הרכב אם בכלל...
בעיקר מדאיג אותי המצב של המנוע שצוין פה..
אגב, ברישיון רכב(בתוקף) רשום שם של הבעלים הקודמים
אבל קיים טופס העברת בעלות לאדם שדיברתי איתו
הוא טוען שזה פשוט לא התעדכן במשרד הרישוי בגלל שיש לו את הרכב פחות משנה(עומד להתגייס)
תודה מראש, אני ממש אבוד :|