View Full Version : האם למישהו יש קונקטור RJ45 ולוחץ למחבר הזה?
למי שלא יודע, RJ45 = חיבור של כבל רשת (מחשבים)
מותקן אצלי ברכב כבל כזה והקונקטור שלו נהרס. יש צורך לחתוך את הקונקטור הישן ובמקומו להתקין חדש. אם למישהו יש מחבר כזה ולוחץ אשמח לסיוע, בתשלום כמובן. גם המלצות על טכנאי מחשבים\רשתות שמעסק בזה (אזור ראשון\חולון) יעזור מאוד.
תודה רבה, רענן.
רענן יש לי את הלוחץ ואת הסופיות.
גם גליל 300 מ' כבל רשת CAT5E יש לי, אם תרצה להכין כבר באורך מיוחד.
לגבי טכנאי מחשבים ורשתות, נעים מאוד, אתה יכול לקרוא לי סער.
נעים מאוד :D
אין צורך בהכנת כבל מיוחד (גם לא בא לי לפרק את הרכב בכדי להשחיל שוב כבל). ישנו כבל שמושחל אצלי ברכב מתא הכפפות ועד לתא המטען ומחבר בין קופסת הפיקוד (http://www.fiatclub.co.il/forum/showpost.php?p=42292&postcount=7) של ה-CARPC לבין ה-CARPC עצמו. הקופסה מכילה את הלדים של המחשב (HD\PWR) מתג RESET ומתג להעברת ה-REMOTE.
הקונקטור בצד הקופסה נהרס, עקב לחץ על הכבל, ככה שנגיעות בו\רעידות הרכב יוצרות נתקים שגורמים למחשב להתקע.
אשמח לעזרתך, אצור קשר בפרטיות.
תודה רבה.
יש לי כבל שלא בשימוש בסביבות ה-2 מטר אם יעזור.
לגבי רשתות היה לי מודם וראוטר בבית בנפרד.
אני החלפתי לאחר שבזק משווקת כיום יחידה אחת של מודם וראוטר כיחידה אחת עם מפצל ל-4 מחשבים ללא עלות בהתחייבות לשנתיים.(המודם ראוטר מתאים גם לאלחוטי)
הצעה לך על חיבור כבלים ולא אלחוטי אצלי עשיתי לבד דרך צנרת טלפון ויש מדריך להתקנה חינמית וגם תמיכה טלפונית
יאיר הוא מדבר על חיבור כבל רשת ברכב, לא בבית.
לכן אין רלוונטיות בשבילו בעיניין מודם ונתב.
להבנתי הוא מחפש גם תכנאי רשתות
לחבר קונקטור לא צריך להיות טכנאי
יאיר, תודה רבה, אך כבלים יש לי. פשוט השחלה של כבל ברכב לא באה מבחינתי בחשבון אם אפשר לפתור את העסק בעזרת לוחץ ו-5 דקות עבודה. החלפת כבל תדרוש מינימום של שעה עבודה ופתיחת הפלסטיקה ברכב, מה שאני מעדיף להתעסק כמה שפחות.
לגבי הטכנאי, יתכן ולא הייתי ברור מספיק. הכוונה היתה שגם אם אין למישהו לוחץ ל-RJ45 אז המלצה על טכנאי כלשהו שיש לו יכולה לבוא בחשבון.
אם בסופו של דבר אתה לא מסתדר/מוצא דרך לטפל בזה.. אשמח לעזור לך גם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.