PDA

View Full Version : ייעוץ על hgt

ofir183
05-10-09, 23:39
מעוניין לרכוב hgt יש ביד 2 איזה 3 שנראות סבבה 2 אברסט 2003 מאשדוד ועוד אחת מתל אביב יד ראשונה בצבע תכלת עכשיו פתחתי שרשורים בנושאי הhgt ואין תשובה חד משמעית ומובנת לגביי הרכב הנ"ל כל אחד משנה גרסא אחד אומר הרכב בעייתי והשני אומר אחלה רכב..אם תוכלו לתת לי בבקשה תשובה חד משמעית אני מעוניין ברכב ספורטיבי ויודע שמדובר לא ברכב ספורט אלא בספורטיבי...מעוניין באחזקה וביטוח יחסית זולים ודלק יחסית חסכוני והכל בגדר היחסית...האופציה הנוספת והיחידה כרגע זה פזו 206 xs 110 כ"ס אני מכרתי היום את הסיוויק שלי ומעוניין ברכב קטן ויחסית מהיר ומהנה בכדי לנסוע לבסיס החדש ליד גבול הצפון

ארילו
06-10-09, 01:18
חרא של אוטו! (אני הולך לרסק לו את המחירון :D)

גיא .ב
06-10-09, 01:30
לגבי התכלת ביד 2 ( יד 1, 124K ק"מ.) .
אני כמעט משוכנע שזה אותו הרכב שמפורסם פעמיים או שלוש במקביל בלוח של סוכנויות רכב מתחת ללוח רכב פרטי.
הבעלים הקודם ניסה למכור אותו שחיפשתי לקנות רכב כזה.
למיטב ידיעתי הרכב הוא יד 3 או 4, הבעלים הקודמים היה מהרצליה,ובזמנו לא היו ברשותו קבלות של טיפולים כלשהם.
בנוסף ידוע לי שהרכב נמכר במחיר של 28K ש"ח לבעלים הנוכחי. וכרגע אם אני לא טועה הבחור דורש עליו 30K.
בקיצור - אם אתה הולך לראות את הרכב, בדוק אותו טוב טוב.

BentzZz
06-10-09, 01:58
נהנה מהרכב בכל נסיעה מחדש, זול לאחזקה, אמין זריז ויפה
תבדוק את הרכב טוב לפני קניה לא חסרות כאלה אחרי תאונה כמו הדוגמא שהייתה פה השבוע עם הרכב הכסוף עם ג'נטים שחורים שיוסי -ANAKONDA העלה תמונה שלו.

זאב-ב
06-10-09, 08:31
תראה כמו כל רכב יש יתרונות וחסרונות הרכב הזה ממש מהנה וכיפי לנהיגה עלויות ההחזקה שלו יחסית זולות לעומת רכבים ספורטיבים אחרים ולעומת כל מה שאנשים אומרים הרכב הוא גם דיי אמין מבחינה מכאנית לעומת זאת נוחות הנסיעה ברכב היא לא משהוא הרכב יחסית קשיח ומרגישים כל בור ובור איכות הפלסטיקה והריפוד ברכב היא לא מהגבוהים שיש ולא תמיד יש זמינות של חלקים שלא לדבר על זה שלא יותר מידיי מוסכים יודעים לטפל ברכב בכל מקרה אני אישית ממליץ בחום יש לי את הרכב טיפה יותר משנה ואני מבסוט ביותר כמו כן אני ממליץ לך לבצע בדיקה טובה של הרכב ולבדוק היטב שילדה מצב מנוע ואת התושבות למינהם לפניי שאתה רוכש כי התושבות מנוע והגיר הן רגישות ויקרות

בהצלחה במציאת רכב

ofir183
06-10-09, 10:51
תודה על התגובות לפי מה שאתם רושמים הרכב נשמע יותר משכנע מה206xs שרושמים עליו שהאי אמינות שלו גבוה מהרגיל החל מהגג חשמלי ועד לפריצת בלוק מנוע מנוע מזיע גיר דפוק בולמים נוזלים בקיצור ממש לא בא לי לבלות במוסך כל שני וחמישי ובא לי להנות מרכב ספורטיבי ואמין...יש hgt צהובה באשדוד שנת 2003 אברסט מישהו יודע עליה משהו....? מישהו בפורום מוכר במקרה את הhgt שלו?
מבחינה חשמלית איך הרכב? מבחינת הדלק הבנתי שהוא כמו ה206..

Caveman
06-10-09, 12:52
לפני שאתה ממשיך לזרוק אי אלו הצהרות אמינות אחרות לאוויר, בוא נבהיר כמה דברים.

רכב ספורטיבי נתון לבלאי גבוה יותר מרכב מקביל לו שאינו ספורטיבי.
רכבים ספורטיביים דורשים יותר אצבע על הדופק בכל הנוגע לאחזקה שלהם. חלקם יותר, חלקם פחות. תעגל פינות ותאכל מרורים.
אמינות של רכב, ספורטיבי או לא, נקבעת בצורה כמעט מוחלטת לפי איך שהוא מתוחזק.

ה206 הוא רכב מוצלח מאוד. הן גרסאות ה 110 כ"ס, והן גרסאות ה 90 כ"ס. בתור אחד שיצא לו לנהוג על שני הרכבים, ה206 והפונטו, אני יכול לומר שהם לא נופלים אחד מהשני. ל206 נוחות נסיעה טובה מאוד, מושבים מצויינים, תקשורת הגה טובה, ושלדה עוד יותר.

אם תמצא אחת שטופלה כראוי, לדעתי זו קניה לא פחות טובה מפונטו שטופלה כראוי.

אם אתה מתכוון לתחזק את הרכב בתקציב זעום ולקוות שהכל יהיה בסדר, חבל על הזמן שלך.
גם הפונטו, כמו ה206, וכמו עוד המון רכבים יכולים לבלות ימים במוסך, אין יוצא דופן בנושא.
גם בפונטו יכול להיות שהגיר ישבר לך (תתפלא, יצא לי להיתקל בזה), הגג ידלוף, בולמי הזעזועים יתקלקלו ושאר התקלות שתוכל למצוא בכל רכב אחר.

נתונים יבשים, המלצות ועוד שלל מידע, תוכל למצוא בעזרת החיפוש.

NaorSub
06-10-09, 14:43
לפני שאתה ממשיך לזרוק אי אלו הצהרות אמינות אחרות לאוויר, בוא נבהיר כמה דברים.

רכב ספורטיבי נתון לבלאי גבוה יותר מרכב מקביל לו שאינו ספורטיבי.
רכבים ספורטיביים דורשים יותר אצבע על הדופק בכל הנוגע לאחזקה שלהם. חלקם יותר, חלקם פחות. תעגל פינות ותאכל מרורים.
אמינות של רכב, ספורטיבי או לא, נקבעת בצורה כמעט מוחלטת לפי איך שהוא מתוחזק.

ה206 הוא רכב מוצלח מאוד. הן גרסאות ה 110 כ"ס, והן גרסאות ה 90 כ"ס. בתור אחד שיצא לו לנהוג על שני הרכבים, ה206 והפונטו, אני יכול לומר שהם לא נופלים אחד מהשני. ל206 נוחות נסיעה טובה מאוד, מושבים מצויינים, תקשורת הגה טובה, ושלדה עוד יותר.

אם תמצא אחת שטופלה כראוי, לדעתי זו קניה לא פחות טובה מפונטו שטופלה כראוי.

אם אתה מתכוון לתחזק את הרכב בתקציב זעום ולקוות שהכל יהיה בסדר, חבל על הזמן שלך.
גם הפונטו, כמו ה206, וכמו עוד המון רכבים יכולים לבלות ימים במוסך, אין יוצא דופן בנושא.
גם בפונטו יכול להיות שהגיר ישבר לך (תתפלא, יצא לי להיתקל בזה), הגג ידלוף, בולמי הזעזועים יתקלקלו ושאר התקלות שתוכל למצוא בכל רכב אחר.

נתונים יבשים, המלצות ועוד שלל מידע, תוכל למצוא בעזרת החיפוש.

לפי דעתי אתה צריך להעבור ל-206 . . .

בוא נבהיר משו אחד , 206 היא עגלה , אין לה שום פן ספורטיבי , היא לא נראית ספורטיבית .
ואני אומר שה206 נופלת מה-HGT בגדול .

Caveman
06-10-09, 14:57
ואני אומר שאתה טועה.
מראה/טעם הוא אינדיבידואלי, ולכן לא נכנס למשוואה כאן בכלל.
כח, נכון, הפונטו חזקה יותר.
הגה ושלדה מתקשרים כמו שיש ב206, בפונטו לעולם לא יהיו. מה לעשות שמערכת ההגה החשמלי אמנם נוחה לתפעול, אבל הורסת כמעט כל פידבק כאשר רוצים להנות קצת.
את זה אני אומר מנהיגה על שני הרכבים. אתה יכול להתווכח כמה שתרצה, אבל זו עובדה, שלא אני קבעתי, אבל היא עדיין נכונה.

אל תבין אותי לא נכון, הרי יש לי פונטו, השניה במספר, כבר כמעט 4 שנים, ואין מרוצה ממני. זה עדיין לא אומר שחייבים להיות עיוורים לכל הסובב. מצטער לאכזב אותך, אבל גם לפונטו יש חסרונות, כמו לכל רכב אחר.

השיקול שצריך לעשות הוא האם החבילה הכוללת מתאימה לך, זה הכל. כמובן בהתחשב במה שניתן למצוא בשוק המשומשות.

NaorSub
06-10-09, 15:07
שלא תבין לא נכון , אני לא עיוור לחסרונות ולמה שקורה מסביב .
אבל לפי דעתי להשוות את הפונטו ל206 זה עוול !

היא לא באותה קטגוריה , מילא תשווה למכוניות באותה קטגוריה, קליאו B ספורט ,פולו GTI , איביזה וכו' ...

אבל ברגע שאתה משווה לרכב סטנדרטי ביותר כמו ה206 עם 110 כוח סוס , עדיף שישאר עם ההונדה סיוויק , הרבה יותר עדיף !

ofir183
06-10-09, 15:37
תודה על התגובות מעריך זאת מאוד לגבי השוואה בין הפונטו לא עשיתי פשוט זה אופציות אפשריות מבחינה תקציבית ...ולפי דעתי סיכמתם לי את זה בצורה ברורה לגבי הפונטו רק עכשיו צריך לחפש יותר מאסיבי...יש באופן קבוע את הפונטו hgt ביד 2 וזה מחשיד...אולי תוכלו לתת לי מידע על פונטו שמורה שלמכירה..

stas203
06-10-09, 19:08
בתקציב של הפונטו יש: פולו GTI ,קליאו 172 ,אביזה טורבו(אולי קצת יותר) ,206 GTI
206 עם 110 כ"ס בכלל לא בקטיגוריה כי היא משמעותית חלשה יותר (נהגתי על שנייהם הרבה).
היה לי את הפונטו שנה וחצי וממש נהנתי ממנו.

NaorSub
06-10-09, 21:10
206 עם 110 כ"ס בכלל לא בקטיגוריה כי היא משמעותית חלשה יותר (נהגתי על שנייהם הרבה).

לפחות יש פה מישהוא שמדבר לעניין .

ido
06-10-09, 21:35
אם אתה מחפש רכב ספורטיבי בעלות נמוכה אז רק HGT.

Caveman
07-10-09, 01:02

20 כ"ס זה לא משמעותית. שים לב שמשקל הרכב גם יהיה מעט נמוך יותר.

בכל מקרה, לשני הרכבים יש את היתרונות שלהם ואת החסרונות שלהם. בסופו של דבר השיקול צריך לקחת בחשבון הכל.

ofir183
07-10-09, 10:18
כרגע פונטו שמורה לא מצאתי....רק 2 פזו 206 אני הולך לעשות בדיקה לאחת מהם היום לפי המוכר הוא מתחייב על הכל היסטוריית טיפולים במוסך מורשה 110 אלף קילומטר יד 3 מקווה שהכלה תעבור בדיקה

simon377
07-10-09, 10:25
ידידה שלי מוכרת HGT במצב סביר.
אמנם צריך להשקיע ברכב, אך מחיר הקנייה הופך את כל העסק לכדאי.
אם תרצה עוד פרטים, בה"פ.

stas203
07-10-09, 19:56
20 כ"ס זה לא משמעותית. שים לב שמשקל הרכב גם יהיה מעט נמוך יותר.
נכון יש הבדל של 10ק"ג :) קיצר אפילו על הדף יש הבדל גדול!
0-100: 206= 9.9שניות HGT= 8.6
מהירות מקסימלית: 206= 196קמ"ש HGT = 205
אני באמת לא יודע איזה יתרון יש ל206 פרט להגה הלא מדבר של הפונטו.

Caveman
08-10-09, 01:59
נוחות נסיעה, מושבים טובים, שלדה טובה יותר, הגה מתקשר.

stas203
08-10-09, 19:45
צודק הנוחות לא משהו בפונטו, קופצנית ונוקשה אבל הבחור רוצה רכב ספורטיבי, ה-206 לא ממש עונה על הגדרה זאת! כן השלדה נחמדה וגם ההגה ,אבל פשוט חסר כח.
בפונטו יש שלדה די טובה פשוט צריך לקחת את הרכב למסלול וללמוד אותו בתנאים קיצוניים,כי ההגה מטעה את הנהג.

זאב-ב
09-10-09, 16:58
אז ככה בתור אחד שהיה בעלים של 206 XS לתקופה קצרה אין מה להשוות בין שתיי הרכבים נכון בעניין הנוחות וההיגוי הפיז'ו עדיפה בהרבה כמו רוב הצרפתיות אבל הרכב ממש אדיש כלומר התאוצות שלו איטיות יותר ובכללי הרכב מרגיש הרבה יותר "כבד" על הכביש אם כבר איזה שהיא 206 אמורה לעמוד להשוואה מול הHGT אז זאת ה GTI
שהיא מרגישה הרבה יותר דינאמית וזריזה אבל לא לישכוח שהיא גם יותר יקרה לפי דעתי האופציות של הבחור אמורות לנדוד בין הקליאו B ספורט לHGT ואת ה206 XS צריך להוציא מהמשוואה כי הוא לא רכב שעונה בשום פנים ואופן להגדרה של רכב ספורטיבי בכל מקרה בהצלחה עם החיפוש

Michael
11-01-10, 12:03
אז מה עם האברט מאשדוד ? מישהו מכיר/יודע פרטים על האוטו ?