התחבר

View Full Version : פרויקט שיפוץ מקיף לפיאט בראבה 96

גיא127
03-10-09, 14:48
שבת שלום לכולם.
אני מתחיל פרויקט שיפוץ לפיאט של אח שלי השיפוץ מתבצע על ידי במוסך שלי.
קודם מתחילים בשלב של הפחחות והצבע.

i12z
03-10-09, 16:31
גיא אולי ניקח את הפונטו שלי גם לפרוייקט אצלך?

yair068
03-10-09, 17:51
מה כולל בפרוייקט .

גיא127
03-10-09, 17:54
פחחות וצבע.
שיפוץ המנוע וההכנה לטסט . גם יהיה מעודכן בתמונות.

upetar
03-10-09, 20:42
שיפוץ מנוע עושים ליפני צבע.

גיא127
03-10-09, 21:20
שיפוץ מנוע וצבע עושים מתי שרוצים

yair068
03-10-09, 22:08
מסכים עם יופיטר אבל לפעמים זה לא יוצא כמו שחושבים.
האם יהיו שיפורים מעבר למפרט הטכני הרגיל של הרכב.
אם נכנסים קצת לפרטים אז האם צבעתה את קורות הלתות ומדוע לא ההורדתה גומיות ולמה לא הוכנסו חצאיות לטמבונים האם הגוניות השחורות בטמבונים יצבעו לשחור כי זה לא נראה טוב.
חוצמה מאחל לך הצלחה אוהב אנשים שעושים פרוייקטים ומשדרגים.

גיא127
04-10-09, 18:43
כל הגומיות ירדו. מה שרואים בתמונה זה נייר דבר שניצבע באדום.
היום הורכבו הגומיות ונצבעו הקורות בשחור

yair068
04-10-09, 18:51
האם יורכבו פנסים אחרים מקדימה ומאחור ומה עם המפרט הטכני הישודרג
איזה מנוע וגיר יש היום

גיא127
04-10-09, 18:54
הכל חוזר להיות מקורי. הרכב לא היה במצב נסיעה ביגלל תקלה בראש מנוע ונזקים בגוף הרכב.

טל בראבה
04-10-09, 21:55
ערב טוב
האוטו המדובר הוא שלי. ואני חייב להודות שגיא מבצע את הפרויקט בצורה
מושלמת. כל הכבוד לגיא ולידעה שלו.:lol:

צביקוש23
04-10-09, 22:14
שיפוץ מנוע וצבע עושים מתי שרוצים

בדרך כלל (וכך גם אצל אספני מכוניות מיותר לציין) קודם כל אכן עושים שיפוץ מכני ולאחר מכן פחחות צבע.
סדר אחר הוא פשוט לא הגיוני.

אבל אכן איש יעשה כרצונו.
בהצלחה בפרויקט (אם כי עדיין קצת עצוב לראות את ה 127 הלבנה שהפכה לחללית \מטוס קרב)

גיא127
05-10-09, 07:04
אם כי עדיין קצת עצוב לראות את ה 127 הלבנה שהפכה לחללית \מטוס קרב
קודם כל, כבר דיברנו איתך על הנושא! אני חושב שזה לא עינינך איך היא ניראת. מה שבטוח שהיא במצב הרבה יותר טוב מהפיאט שלך. (פחחות וצבע 17000 ש"ח ולא 4500 אצל הערבים)
לגבי הבראבה מי שלא מבין למה עושים קודם כל פחחות צבע ואחר כך מכונאות.
אז אני מסביר: היו מכות חזכות שלא היה ניתן לעבוד על חלק המכאני. לכן בוצע שיפוץ חיצוני ולאחר מיכן יבוצע שיפוץ מכאני.מקווה לשמוע תגובות על האוטו ולא על מה שמסביב.
תודה מראש גיא.

upetar
05-10-09, 14:20
בטח אתה יודע שאחרי צבע אסור לגעת כול עוד הצבע לא היתקשה.ויבוש סופי יכול לקחת חודשים(בחורף).מכיון שכבר צבעתה, אני מציע לך לדחות את שיפוץ המנוע לקייץ הבא.בהצלחה בשיפוץ.(אגב אל תזלזל בערבים ,יש דברים שהם יותר טובים)וחות דעת מיקצועית יותר אפשר לתת כשניראה את התמונות של ההכנה לצבע(טיפול בחלודות ובפח).

צביקוש23
05-10-09, 17:50
קודם כל, כבר דיברנו איתך על הנושא! אני חושב שזה לא עינינך איך היא ניראת. מה שבטוח שהיא במצב הרבה יותר טוב מהפיאט שלך. (פחחות וצבע 17000 ש"ח ולא 4500 אצל הערבים)
לגבי הבראבה מי שלא מבין למה עושים קודם כל פחחות צבע ואחר כך מכונאות.
אז אני מסביר: היו מכות חזכות שלא היה ניתן לעבוד על חלק המכאני. לכן בוצע שיפוץ חיצוני ולאחר מיכן יבוצע שיפוץ מכאני.מקווה לשמוע תגובות על האוטו ולא על מה שמסביב.
תודה מראש גיא.

ידידי קצת חבל ועצוב שאתה לא יודע לקבל ביקורת.
מה לעשות לקחת רכב מיוחד כמו 127 ולהפוך אותו לאיזה מטוס קרב לנפח אותו מעבר לכל פרופרציות זה פשוט להרוס רכב נדיר ומיוחד ולהפוך אותו לסוג של בדיחה הזויה.
אם התגובה שלך לקבלת ביקורת היא תקיפה , אז ידידי מצבך לא טוב.

לגבי הערבים יש לי הרבה חדשות בשבילך, רובם הגדול (נכון יש מעטים שלא) עושים עבודה (ותאמין לי אני יודע מה אני אומר) הרבה יותר טובה מקצועית ומסורה מאשר פחח יהודי שרק מחפש לדפוק מחירים שכל קשר בינם לביו המציאות הוא מקרי לחלוטין.
מכיוון שלא ראית מקרוב אז אתה כנראה בדקת בטלפתיה את מצב הרכב שלי. בכל אופן מצבו הרבה יותר טוב ממה שאתה יכול לתאר לעצמך ובטח יותר טוב מעבודה של פחח ישראלי .
ולדעת רוב האספנים לקחת רכב ישן\אספנות ולנפח אותו מעבר לכל פרופרציה זה פשוט להרוס רכב ופשוט להפוך אותו לסוג של בדיחה.
תלמד לקבל ביקורת.

ושיהיה לך חג סוכות שמח :)

:razz:

raanan_t
05-10-09, 18:31
אני ממתין לראות את הרכב הזה באחד המפגשים ולראות איך יצא השיפוץ.
על פניו, למרות הסדר ה"הפוך" העסק נראה טוב.

בכדי שהשרשור הזה לא יצא מהקשרו, המשיכו כאן את הויכוח על "שחזור\שיפוץ רכב".
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=55152#post55152
את השרשור הזה השאירו לנושא השיפוץ הספציפי שבהודעה הראשונה.

גיא127
05-10-09, 19:17
ידידי קצת חבל ועצוב שאתה לא יודע לקבל ביקורת. קודם כל אני לא ידידך ולא ביקשתי ממך ביקורת.
מה לעשות לקחת רכב מיוחד כמו 127 ולהפוך אותו לאיזה מטוס קרב לנפח אותו מעבר לכל פרופרציות זה פשוט להרוס רכב נדיר ומיוחד ולהפוך אותו לסוג של בדיחה הזויה. אני שוב פעם אומר ומקווה שזאת פעם אחרונה, זה לא עינינך.
אם התגובה שלך לקבלת ביקורת היא תקיפה , אז ידידי מצבך לא טוב. המצב של בסדר גמור. אני לא נותן ביקורות דפוקות לכל אחד.

לגבי הערבים יש לי הרבה חדשות בשבילך, רובם הגדול (נכון יש מעטים שלא) עושים עבודה (ותאמין לי אני יודע מה אני אומר) הרבה יותר טובה מקצועית ומסורה מאשר פחח יהודי שרק מחפש לדפוק מחירים שכל קשר בינם לביו המציאות הוא מקרי לחלוטין. כן ראיתי איך העבודה שלך "יצאה"
מכיוון שלא ראית מקרוב אז אתה כנראה בדקת בטלפתיה את מצב הרכב שלי. בכל אופן מצבו הרבה יותר טוב ממה שאתה יכול לתאר לעצמך ובטח יותר טוב מעבודה של פחח ישראלי .
ולדעת רוב האספנים לקחת רכב ישן\אספנות ולנפח אותו מעבר לכל פרופרציה זה פשוט להרוס רכב ופשוט להפוך אותו לסוג של בדיחה. אז תעשה לי תובה ותספר את הבדיחות לחברים שלך.
תלמד לקבל ביקורת.

ושיהיה לך חג סוכות שמח :)

:razz:

התשובות באדום.
מבקש מימך לא להגיב בשירשור שלי

גיא127
05-10-09, 19:27
ובוא נחזור לנושא. חבל שאיזשהו דפ** יפריע לנו.
הנה כמה תמונות של התחלת ההרכבה.
מיצטער על הסטייה מהנושא.

yair068
05-10-09, 21:38
נראה יפה מאוד .
למה לא צבעתה את הידיות בצבע אדום המגע בפתיחה יהיה עדין וגם נוצץ יותר מאשר הצבע השחור השרוף.
אתה אמרתה שאתה צובע את כל הגומי השחור בטמבונים וזה לא נראה כך.
חוצמזה אני לא שבויי של לחזור למקוריות שנויים שנראים לך ממכוניות אחרות אני הייתי הולך על זה.

liorwohl
05-10-09, 21:42
לפי דעתי הרבה יותר יפה שיש את הניגוד של השחור בחלקים קטנים כמו שעכשיו ולא הכללללל מרוח באדום
עם פנסים אחוריים בצבע שחור, חלונות שחורים וג'נטים מתאימים האוטו הזה יראה ממש ממש יפה ומיוחד!

Ptich
05-10-09, 21:59
הצבע המקורי של האוטו הוא אדום?

גיא127
05-10-09, 22:04
ליאור אני מסכים איתך ב100%. אני לא רוצה לשנות את מקוריות הרכב.
אבל יהיו קצת שיניום בהמשך.
לגבי הידיות, היתי צובע אותם בשימח אבל אתם כנראה מכירים את הידיות של פיאט בראבה
אם תינתן לי אפשרות להשיג ידיות של פיאט מריאה אז אני בשמחה השמח לצבוע אותם.
תודה לכל המגיבים והמשך שבוע טוב.

גיא127
05-10-09, 22:08
הצבע המקורי של האוטו הוא אדום?

כן. וזה הצבע שניצבע לפי המיספר המקורי

גיא127
08-10-09, 21:11
עוד קצת תמונות מהיום

Lior_c
08-10-09, 21:54
בהחלט נראה טוב. כל הכבוד.
תצלם צילום פנים של הרכב בבקשה..

yair068
08-10-09, 21:57
יפה מאוד.
לגבי השחרת הפנסים איך זה נעשה בפועל

i12z
09-10-09, 06:59
יצא ממש יפה!
ואני מצטרף לשאלה של יאיר להשחרת פנסים.

גיא127
09-10-09, 07:28
יש לי בחור באשדוד שעושה את זה תמורת 200 ש"ח עם איזה צבע מיוחד. וברגע שנידלק האור רואים רגיל.