PDA

View Full Version : רוכש פונטו בקרוב זקוק לקצת עזרה מהמומחים

Decipher
28-09-09, 12:04
התקציב עומד על כ 25 אלף שקלים, רכב ראשון שאני רוכש, אני הולך לסוע בממוצע 24 אלף בשנה, הרוב נסיעה בין עירונית, חשבתי על המון דגמים של הפונטו, אבל האמת שאני לא יודע איפה למצוא, כל ההודעות ביד 2 ניראות לי קצת מוזרות, ואין לי שמץ איפה לרכוש, בבקשה אם ניתן לעזור לי, קודם כל בקשר לדגם של הפיאט, אני מעדיף מודרנית משהו כמו 2003-2004, אמורות להכנס בתקציב.

תודה לעוזרים

amitbl
28-09-09, 14:21
בשנתונים האלו מדובר על פונטו ספייס (MK2), כאשר הדגם המומלץ ביותר הוא ELX, שהוא המאובזר ביותר עם מנוע חזק יותר - 16V שנותן 80 כ"ס וניתן למצוא כאלה עם תיבה רציפה מאוד מאוד מוצלחת (למרות שגם הידנית, וגם הרובוטית ישרתו אותך היטב ואם היא בלי רציפה, אל תתן לזה לפוצץ את העסקה).
בנוסף, למרות הפלוסים של הדגם הזה, לא מרגישים את זה בכיס, וזה בהחלט נכנס לך לתקציב.

בהצלחה :)

Decipher
28-09-09, 15:44
תודה קודם כל, יש מקומות או סוכנויות\מגרשי רכב מומלצים? :>

ברא
28-09-09, 20:44
אסור לך לקנות ממגרשים וסוחרים
תסתכל על זה בעין הכלכלית הרי אוטו מסוחר או מגרש ימכור לך מתחת למחירון במקרה הפחות טוב בכמה אלפי שקל ובמקרה הלא טוב במחצית מהמחירון(נראה לך שאני לא מבין מה אני כותב והפכתי המצבים ,אני מתכוון מה טוב ומה לא טוב לכיס שלך ,וגם עדיין חושב שאני לא מבין שפה ,מה שזול יעלה לך בתיקונים ביוקר ,הפואנטה)
תקנה מפרטי ורק מפרטי ולא שווה לחפש אחרת

Suedehead
29-09-09, 11:26
שטויות, אני קניתי מסוחר ואני מרוצה מאוד.
הפונטו ELX מהשנתונים שאתה מחפש קשה מאוד למציאה והרכבים שמוצעים למכירה נחטפים כמו לחמניות.
אל תפסול מראש סוחרים, אבל כמובן שאם אתה קונה מסוחר כדאי לפתוח את העיניים אפילו יותר ולבדוק כל רמז שעשוי להעיד על רמייה. הסוחר הרי יכול להרוויח בכל אחד משני הצדדים - בצד של הקניה (אם הצליח לעבוד על המוכר ולקנות את הרכב בכמה אלפים מתחת לערך ה"אמיתי" שלו) ו/או בצד של המכירה. תוודא פשוט שאת הרווח הוא כבר עשה כשהוא קנה את הרכב, ואז הסיכויים שלך ליפול קטנים בצורה משמעותית, ובכל מקרה קח את הרכב לבדיקה מקיפה במכון שאתה בוחר.