mc5185
27-09-09, 10:05
שלום לכולם !
יש לי פונטו ספייס 2004 ACTIVE טיפטרוניק כבר שנתיים ואני ממש מרוצה מהרכב...
לפני כשבוע במהלך נסיעה באיילון דרום נזרקתי למעקה הבטיחות ע"י נהגת שסטתה מנתיב הנסיעה..
וחטפתי מכה די חזקה בצד הרכב..:/ מאז נדלקת לי לסירוגין נורה עם ציור של ההגה בלוח המחוונים וההגה נהיה קשה בעמידה ואח"כ מתרכך
בנסיעה
במוסך נאמר לי שצריך להחליף בולם קידמי ולעשות פחחות.. האם לדעתכם החלפת בולם תיפתור את הבעיה בהגה או שיש בעיה חמורה יותר ?? ( הבנתי שעניין ההגה יכול להיות עניין נורא יקר)
בלי קשר לנושא זה , ישנו רעש צורם בנסיעה לרוורס , ( רק בלחיצה על דוושת הגז)...
במוסך אמרו לי שהרעש הזה אופייני לגיר אוטו בפיאט ושאני אמעיט בנסיעות לאחור בכל מקרה.
ושאלה האחרונה- חוטי ההצתה- מה תפקידם ברכב? כמה אמורה לעלות ההחלפה שלהם???
האם ישנה מנורה בלוח המחוונים שמעידה על כך שצריך להחליפם???
יש לציין שאני מתכוון להפעיל את הביטוח המקיף, ולכן אני מעוניין לפתור את כל הבעיות שנגרמו, אף בעקיפין מהמכה הזו.
תודה רבה מראש
משה
יש לי פונטו ספייס 2004 ACTIVE טיפטרוניק כבר שנתיים ואני ממש מרוצה מהרכב...
לפני כשבוע במהלך נסיעה באיילון דרום נזרקתי למעקה הבטיחות ע"י נהגת שסטתה מנתיב הנסיעה..
וחטפתי מכה די חזקה בצד הרכב..:/ מאז נדלקת לי לסירוגין נורה עם ציור של ההגה בלוח המחוונים וההגה נהיה קשה בעמידה ואח"כ מתרכך
בנסיעה
במוסך נאמר לי שצריך להחליף בולם קידמי ולעשות פחחות.. האם לדעתכם החלפת בולם תיפתור את הבעיה בהגה או שיש בעיה חמורה יותר ?? ( הבנתי שעניין ההגה יכול להיות עניין נורא יקר)
בלי קשר לנושא זה , ישנו רעש צורם בנסיעה לרוורס , ( רק בלחיצה על דוושת הגז)...
במוסך אמרו לי שהרעש הזה אופייני לגיר אוטו בפיאט ושאני אמעיט בנסיעות לאחור בכל מקרה.
ושאלה האחרונה- חוטי ההצתה- מה תפקידם ברכב? כמה אמורה לעלות ההחלפה שלהם???
האם ישנה מנורה בלוח המחוונים שמעידה על כך שצריך להחליפם???
יש לציין שאני מתכוון להפעיל את הביטוח המקיף, ולכן אני מעוניין לפתור את כל הבעיות שנגרמו, אף בעקיפין מהמכה הזו.
תודה רבה מראש
משה