התחבר

View Full Version : הקופה שלי לאחר החלקה

stas203
19-09-09, 19:04
קצת תמונות מהיום:

צביקוש23
19-09-09, 19:25
החלקה זה נחמד. אך לטעמי האישי בלבד לא הייתי מוריד מהרכב את הסמלים מהחלק האחורי.

stas203
19-09-09, 19:33
את ההחלקה עשיתי מקדימה ,מאחור מישהו כבר הגדיל ראש בשבילי :)
ואני לא מבין יש כל כך הרבה אונו ופונטו למה לקחת סמל של פיאט מקופה?!

raanan_t
19-09-09, 19:36
כי זה שווה ערך לסמל של פרארי.

צביקוש23
19-09-09, 20:07
סע לת"א לסוכנות מ.י.ר (רחוב המסגר) ורכוש את הסמלים האחורים (פיאט+ הדגם:קופה) לא צריך לעלות יותר מדי. וגם אין להם יזמינו (לרוב לוקח בדיוק יום 1)

לדעתי מוסיף לרכב. אבל זו דעתי האישית בלבד.

BentzZz
19-09-09, 20:09
יפה מאוד! שיפור מהסמל המוזהב שהיה !

blueuno
20-09-09, 06:33
חבר אם תחליט למכור את הרכב דבר איתי

פיליפ
20-09-09, 12:02
סטס ניראת מעולה!!

Snower
20-09-09, 14:27
סטס, שמור על הרכב שכן ידוע לך עד כמה אקזמפלר מסוג זה שווה ויעידו כל חברי המועדון - רק משתבח עם השנים כמו יין!!!

אני אישית לא אהבתי את ההחלקה, אבל זה עניין של טעם (כבר שמתי לב לא פעם שבעלי הקופה מחליקים סמלים ובעיקר את הקידמי , קצת התכחשות לעובדה שזהו רכב איטלקי מבית פיאט!!! שמנסים להסתיר) וההיפכה מסתברא
כל מי שלא מכיר את הרכב נדהם כל פעם להציץ על הפרונט של הרכב שלי ולגלות שמדובר בפיאט וזוהי אחת היצירות האומנותיות שיוצרו...

לגבי הג'אנטים נראה לי שכבר דיברתי איתך עליהם... באם אתה מעוניין להחליף אני מכיר מישהו שמוכר סט LIMITED EDITION כך שאם תרצה אשמח לסייע!!

BLUE UNO - אם אתה כל כך מחפש פיאט קופה וממש רציני אשמח לסייע לך בתור אחד שמכיר 99% מבעלי הרכבים/ צבעם ומצבם!!!:) בשביל זה יש חברים ובטח חברי מועדון!! מה שמזכיר לי נשכחות שבדיוק לפני 3 שנים ניר בן טובים סייע לי במציאת הרכב (טוב זה לאחר שנה וחצי שרדפתי אחריו :rolleyes:)

אבל השתלם - תראה היכן הרכב נמצא כעת!!!!!

blueuno
20-09-09, 19:50
SNOWER'

קודם כל אני שמח, שיש לי עכשיו למי לפנות לעזרה .

אז ככה היה לי חלום במשך שנים לאונו טורבו , אבל להיום הבנתי שזה לא שווה כי פשוט אין משהוא במצב אפילו סביר.

החלום השני שלי זה פיאט קופה, ורק כיום אני יכול להרשות לעצמי עוד לא סגור אם בקרוב או שעוד חצי שנה. אבל זה הולך לקרות ואני מתכוון לרכוש אחד להרבה זמן להשקיע ןלהחזיר פיאט קופה למצב חדש.

אני בן אדם שאוהב שהכל ברכב יעבוד ויהיה מושלם .{ אני בעלים של אונו שנת 1992 תראה איך הרכב נראה והוא דרך הגב יד ראשונה}

אז ככה כיום הקופה שלמכירה זה מבאר שבע אבל הבן אדם לטעמי { כמובן זה זכותו רוצה יותר מידי כסף} והיא יותר מידיי משופרת דבר שפוגע באמינות ואני רוצה קופה סטדרטית,
ההפשרות השניה הקופה הירוקה נסעתי לראות אותה הוא רוצה מכיר נמוך מאוד , אבל לפי מה שחשבתי כדי להגיע לרמה טובה אם הקופה ההיא צריך להשקיע סכום של איזה 30000-40000 אלף כי הרכב שלו עבר התעללות שעוד לא ראיתי כמותה.

ויש את הקופה הכחולה שרוצים עלייה 120000 שזה כבר עובר כל גבול הוא צריל לדרוש הרבה אבל לא כל כך הרבה.

וזה משאיר אותי בלי כלום.

אז אם ידוע לכה אל כל קופה למכירה , אני מוכן לשקול כמובן אין לי בעיה לקנות אחת פחות שמורה אבל המחיר שיהיה בהתאם .
בתודה מראש

stio
20-09-09, 20:00
סטס, הרכב שלך נראה מצויין, גם עם סמלים וגם בלי. שמור עליו :)

צביקוש23
20-09-09, 21:24
רק מלהכנס לאתר יד2 ולראות איזה מחירים אנשים דורשים על רכבים (ולאו דווקא קופה) אפשר להבין למה רכבים שם נמכרים תקופות כל כך ארוכות.
אנשים דורשים מחירים הזויים לגמרי ולפעמים מוגזמים ומנופחים מעבר לכל פרופרציה.
אני מכיר באתר יד 2 יותר מ 50 רכבים שלא מצליחים להמכר מעל שנה רק בגלל המחיר המופרז והתלוש מהמציאות שדורשים עליהם.

במקרה של הקופה לדעתי (ואני מדגיש לדעתי האישית בלבד) הקופה האפורה באמת נראית משופרת מדי ולא אותנטית (ומה לעשות יש אנשים שלא רוצים רכב ששופר מעבר למקוריות שלו) וכמו שאמרו כאן זכותו של המוכר לדרוש את המחיר הגבוה אבל לא פלא שתקופה ארוכה ולא הצליח למכור.

והכי מצחיק זה האנשים שרושמים במודעה שלהם כל מיני משפטים הזויים כמו: " כל המרבה במחיר יקבל את הרכב" , "תתחילו להציע " ממש המכרז של המדינה.

שחרון
20-09-09, 23:14
ביד 2 יש קופה כחולה הבחור רוצה עליה 120 אלף!!!:grin: מה ניסגר עם אנשים?

dabab
21-09-09, 02:18
סטס הרכב נראה מעולה!
גם אני התעניינתי בהחלקה מקדימה אבל החלטתי להישאר עם הסמל והפרצוף התמוהה של העוברים ושווים :wink:
מאחור הכל מוחלק,משעשע לשמוע את המשטרה :"אתה צהוב,תעצור בצד" :D

blueuno
25-09-09, 16:38
אשמח אם תידע אותי אם מישהוא מוכר קופה

simon377
25-09-09, 22:51
עשית לי דום לב!!!
פעם אחרונה שמישהו הראה לי תמונה של הרכב של אחרי החלקה זה נראה ככה (http://www.autocar.co.il/var/74/38878-lambo_crash.jpg).

אני שמח לראות שאצלך המצב טוב בהרבה.
:)

פיליפ
25-09-09, 23:54
חס וחלילה.. טפו טפו טפו חמסה חמסה.. ;)

raanan_t
26-09-09, 00:48
עשית לי דום לב!!!
פעם אחרונה שמישהו הראה לי תמונה של הרכב של אחרי החלקה זה נראה ככה (http://www.autocar.co.il/var/74/38878-lambo_crash.jpg).

אני שמח לראות שאצלך המצב טוב בהרבה.
:)

אתה לא היחיד שחשב ככה :D

stas203
27-09-09, 11:52
:shock:

coupe20vt
12-10-09, 19:42
כבעלים של קופה ואחת המושקעות יותר......לא ברור לי על מה הטרוניה?
להביא קופה בת 10 שנים לפחות לרמה של כמעט חדש עולה המון כסף,לשפר{ולמה לא בעצם }אם עושים את זה נכון ומוכח-כמו שאני עשיתי... עולה המון המון כסף וגם הזמן שמושקע בעניין שווה כסף.
זכותו של אדם לדרוש את המחיר שנראה לו סביר-זכותו של הקונה לא לקנות....

במקרה של הקופה בא נחשוב רגע-16V נישארו אולי 20 חתיכות אולי קצת יותר...20V שהן עדיפות בכל מובן...נישארו 5 ,אף אחד לא מוכר חוץ מאחד {הכחולה} שהאוטו שלו מכנית-חדש {בעל מוסך}אז מה יש לנו-----הטובות יקרות כי הן שמורות ומושקעות--- ויש את הגמורות בזול שהתיקון והישור קו יעלה לך יותר.....

סתם -מנגנון חשמל לחלון בחברה-5800 שח +מעמ
מסרק הגה חדש .................8000 שח פלוס
קלאצ-3000 שח
כל חישן קטן 1000 שח פלוס פלוס
טיפול טימנינג ל20VT בחברה------13:o אלף שח

אז מי שהשקיע הגיע ואם חס וחלילה ימכור ידרוש סכום מתאים--לא מתאים תקנה כמו הירוקה ותיסבול:wink:

ויש לי גם GTI בבית שעולה כפול ולנהוג בקופה מבחינת החוויה והיכולת שווה הרבה יותר....לא עושים מכוניות כאלה יותר ומנסיוני להנות ככה ממכונית צריך מכוניות הרבה יותר יקרות אז כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה...ומה הוא רוצה.

chesh
12-10-09, 19:51
מעניין אותי כמה עלתה קופה חדשה בשנת 1996

coupe20vt
12-10-09, 20:07
16VT=10 הראשונות 140 אלף שח{אני קניתי}ואז המחיר קפץ ל160 בגלל הביקוש
20VT=מאה שיבעים אלף שח בלי עור וגג{אני קניתי}
למודל 97 היה מחיר-230 אלף שח ולא יובא

tal sx 2004
04-02-10, 15:44
כבר ציפיתי לראות רכב מעוך אחרי החלקה :)