התחבר

View Full Version : שאלה|מזה רינגנים במנוע?

idan.k
18-09-09, 14:21
שלום מצאתי ביאטנרט פיאט אונו במחיר זול והוא רשם ככה על האוטו

רכב יפה שמור הרכב עשה ראש מנוע לפני 4 חודשים שמורה מאוד הבעיה שצריך לעשות רינגים במנוע הרכב נוסע יפה גם כעת פשוט מאבד שמן

הוא מוכר את הרכב בזול עכישו השאלה מזה רינגים במנוע זה בעיה רציניתת וכמה יעלה תיקון לסדר את זהה אני לא רוצה לקנות ואחר כך ילך מנוע או משו כזהה תגידו לי מזה רינגים במנוע וכמה יעלה לי לתקן את זה חוץ מיזה הרכב שמור ובא עם טסט מה אתם אומרים מיזה רנגנים במנוע?והאם שווה לי לקנות את הרכב

Lexxxa
18-09-09, 16:47
דבר ראשון, הייתי ממליץ בחום להשתמש בנקודות ופסיקים, זה יעזור לאנשים להבין אותך!
דבר שני, שווה או לא שווה לקנות את הרכב אנחנו לא נדע כי חסר פרטים. מה המחיר הנדרש, איזה שנה הרכב, מנוע, אזרעקה או קרבורטור ?
תפרסם את הפרטים ואני חושב שאז יהיה הגיוני להמליץ.
תודה.

אלכסיי.

idan.k
18-09-09, 16:55
סוג מנוע: בנזין
טסט עד: 10-2009
ק"מ: 195,000
צבע הרכב: אדום
מזגן: יש
בעלות קודמת: פרטית
בעלות נוכחית: פרטית
מוכן להחלפה: כן
תוספות:
ניתן לקנות לפירוק או לנסיעה על הרכב מותקן ביפר של 800 שקל של רב בריח +מנעול גיר+נעילה מרכזית מזגן עובד

תאור:
רכב יפה שמור הרכב עשה ראש מנוע לפני 4 חודשים שמורה מאוד הבעיה שצריך לעשות רינגים במנוע הרכב נוסע יפה גם כעת פשוט מאבד שמן

מה אתה אומר ***?

idan.k
18-09-09, 16:56
מחיר 1200 שקל

blueuno
18-09-09, 18:52
שלום חבר..

רינגים , המשמעות שהלך מנוע, כלמור אולי אין קומפרסיה אוכל שמן.

יש שתי אפשרויות החלפת מנוע או אוברול מנוע.
שתי האפשרויות מדובר בכמה אלפים בין 2000-5000 לא יודע ממש מכירים .

קח בחשבון שאם אתה עושה אוברול אז יהי לך מנוע במצב ממש טוב.

עכשיו זה השיקולים שלך לקנות אונו ב 1200 ולשהקיע.
או לקנות ב5000 שנוסעת

חג שמח

idan.k
18-09-09, 18:58
איך הלך המנוע הוא אמר שהאוטו נוסע יפהההההאחי

Lexxxa
18-09-09, 19:38
idan.k
המלצה הראשונה שלי היא לעבור על חוקי הפורום!!!

"יפהההההאחי " אין מילה כזאת לפי דעתי. לדעתי רושמים "יפה", אם אתה רושם את זה לאחיך, עדיף שתגיד לו את זה בבית, יהיה יותר פשוט. עוד פעם, זו רק דעתי (אדמינים, מוזמנים להגיב :) ).

לגבי המלצה לרכב, דעה שלי = תמצא רכב תקין. ניתן למצוא אונו שמורה ב3000-4000 ש"ח.
רק התיקון שאתה צריך יעלה את המחיר הזה.

דרך הגב, איזה שנה האותו ? מה נפח מנוע ? איזו יד ?

asaf123
18-09-09, 19:57
יש לי הצעה בשבילך פנה אליי בבקשה בפלא' שלי אם תרצה מנוע במחיר טוב מאוד וגם אפשרות להרכבה במחיר טוב.0547800759 כולל רישיון ואישור התקנה של המנוע.

asaf123
18-09-09, 22:20
עידן סליחה אבל אתה מדבר ים של שטויות בוא נתחיל בזה שסט רינגים לבד עולה 450 שקלים כשפותחים מנוע גם צריף סט אטמים חדש שזה עוד משהו כמו 200 שקלים ואם כבר פתחנו אז נחליף גם מיסבי טלטל כי כבר פירקנו הכל ואנחנו לא עושים חצי עבודה ורוקנו את אגן השמן אז צריך גם שמן מנוע + פילטר שמן וכבר החלפנו הכל אז גם פלאגים.(אני אישיתי גם הייתי מחליף טיימינג=מותחן אבל זה עניין של שיקול)
אלה מחירי החלקים למוסך עכשיו מוסך רוצה להרויח עוד איזה 15 % על החלקים נכון? נכון!
יש שם עוד 4-5 שעות עבודה למרות שאפשר לעשות את זה בפחות אבל המוסך דורש זמן שכזה ...
כל שעת עבודה זה 202 שקלים.... בוא נאמר שהמכונאי יצא אקסטרא לארג' ושילמת רק על 3 שעות עבודה 600 שקלים.

אז מה היה לנו היום?
600 ש"ח עבודה
450 רינגים ועם זה אובר סייז זה עוד 20 ש"ח
מיסבי טלטל 80 שקלים ועם זה אובר סייז 100 ש"ח
סט אטמים 200 ש"ח
שמן הכי פשוט 10W40 בערך 60 ש"ח
פילטר שמן 15 ש"ח
פלאגים 50 ש"ח
אני הייתי מחליף טיימינג אבל זה עניין של שיקול.
בכללי יש פה עוד איזה 15 % שלא הוספתי שה15 %האלה זה מה שהמכונאי מרויח על החלקים.
יצא לנו בלי ה 15%
1500 שקלים וזה בהנחה שהכל במידה סטנדרטית .
ויש עד אתה אחוזים שהמכונאי צריך להרויח על החלקים עשה את ה שיקול שלך ובקשר לביטוח חובה? אז אפילו מטר אחד אל תחשוב על ליסוע בלי ביטוח חובה. יום טוב ושנה טובה.
בכל מצב אם תרצה מנוע יש לי למכירה.

idan.k
19-09-09, 00:04
יקר לי רצ***ח כול הענין הזההההה ועם אני נוסע ככה בלי לסדר את הרגינגים במנועע יכול ללכת לי המנוע יענו רק מתי שיהיה לי כסף אני יסדר את זה בנתים אני יסע בלי לסדר את זה?

asaf123
19-09-09, 00:18
תיסע ככה רק קח בחשבון שאחרי זה השיפוץ יכול להיות יקר בהרבה וגם המחיר של גרירה בעניין + עוד כמה דברים שאתה יכול להזיק להם בדרך.

idan.k
19-09-09, 05:00
אני מוכן לקחת את הסיכיון הזה *** בנתים ניסע איתו ככה הוא מאבד שמן פשוט אז אני ימלא שמן כול הזמן שנגמרר ואיך שיהיה כסף אני יתקן את זהה !!! 1200 שקל הוא רוצה על הרכב עם טסט במצב שמור הרכב עבר ראש מנוע לפני 4 חודש מצב שמור שנת 92 צבע אדום 1100 סמק מנוע בזין

asaf123
19-09-09, 06:03
תתחדש בהצלחה.

liran.rubin
02-11-09, 13:50
אני קניתי את האונו שלי ב 300 שקל בגלל שהיה צריך לעשות לה ראש.

(אחרי שעבדתי עליה בבית גיליתי שרק נקרעה רצועה ולא היה צריך לעשות כלום, המוסך כנראה עבד על המוכר...)

אגב, אתה אומר שיש לה טסט אבל בפרטים על הרכב רשמת שהטסט עד אוקטובר 09, עכשיו זה כלום אבל כשפרסמת את הודעה הראשונה זה היה רק שבועיים טסט

amitbl
02-11-09, 15:23
אני מוכן לקחת את הסיכיון הזה *** בנתים ניסע איתו ככה הוא מאבד שמן פשוט אז אני ימלא שמן כול הזמן שנגמרר ואיך שיהיה כסף אני יתקן את זהה !!! 1200 שקל הוא רוצה על הרכב עם טסט במצב שמור הרכב עבר ראש מנוע לפני 4 חודש מצב שמור שנת 92 צבע אדום 1100 סמק מנוע בזין

סתם שאלה לא קשורה - בן כמה אתה?

idan.k
13-11-09, 12:30
19 למה?

צביקה קרבורטור
21-11-09, 01:32
19 למה?

עכשו הכל ברור !
שאלות של ילד !
תמימות של ילד !
סגנון כתיבה של ילד !
רמת כתיבה וניקוד של ילד, עם הרבה", אחים " !

liran.rubin
23-11-09, 16:30
צביקה,

אמנם שאלותיו וסגנון כתיבתו של עידן הינם של אדם צעיר (כהגדרתך: "ילד"), אך אין זו סיבה להעליב או להתייחס בזלזול כלפי פותח השרשור

לדעתי, מטרת הפורומים הינה לשתף ידע ולעזור אחד לשני כפי שאתה אכן עוזר לאנשים רבים בתגובותיך המקצועיות והרציניות.

אותו בחור יגדל וישנה את סגנון כתיבתו והתבטאותו פעמים רבות, בדיוק כמו שאתה, אני ורבים אחרים שינינו במהלך חיינו. בינתיים, אנחנו הבוגרים, כשהוא בא לבקש עצתנו, עלינו לתת אותה ולהעביר את ביקורתנו בצורה בונה.*

תמיד אפשר לבחור פשוט לא להגיב

Lexxxa
23-11-09, 18:49
עידן. המלצה שלי, תתרחק מאוטו הזה.
אתה תקבל הרבה מאוד כאב ראש, תחסוך עוד קצת כסף במידת הצורך ותמצא לך רכב תקין ושמור.
פיאט אונו שמור לא עולה הרבה כסף היום. חבל להסתבך.

Amit-IL
23-11-09, 19:32
שים לב שפתחת את השירשור לפני למעלה מחודשיים והרכב כך נראה עדין למכירה ועוד לדבריך מפורסם באתר יד 2, אם הרכב היה מציאה אז מזמן כבר היו רוכשים אותו אנשים שהם גם מכונאים והתיקון זול משמעותית ביותר למי שיודע לתקן לבד אבל כנראה שהרכב הוא לא מציאה בטח לא עבורך חפש לך אונו שמורה כמו שהמליצו לך ואל תתפתה לרכוש רכב שאינו תקין אם אין לך הבנה
וידע מספיק ברכבים, אתה תוציא המון כסף במוסכים ותשקיע יותר מעלות הרכב עצמו עם הרבה כאבי ראש וזמן.

כנראה שצביקה שמע בחייו כבר כמה צעירים חסרי ידע שנעולים על מהלך שהם בעצמם יודעים שהוא אינו נכון אבל עדין אוכל בהם הדחף לשאול ולבזבז את הזמן של כולנו, אז נכון שצריך לגלות סבלנות וסובלנות אבל עקשנות ויצר ההרפתקנות שקיים בצעירים קשה מאד לשנות (גם אני הייתי כזה).

liran.rubin
24-11-09, 12:17
עידן. המלצה שלי, תתרחק מאוטו הזה.
אתה תקבל הרבה מאוד כאב ראש, תחסוך עוד קצת כסף במידת הצורך ותמצא לך רכב תקין ושמור.
פיאט אונו שמור לא עולה הרבה כסף היום. חבל להסתבך.

צודק!!