View Full Version : נתקעתם מאחורי רכב איטי - מה תעשו?
נניח ואתם נוסעים בנתיב השמאלי כאשר לפניכם נוסע רכב איטי. מה תעשו?
שימו לב אפשר לבחור יותר מאפשרות אחת.
אני בד"כ אמתין חצי דקה אולי הוא יחליט לעבור לימני.
לא עבר, אורות. לא עבר, עובר לימני ונוסע בלי להתעכב בכלל. (אין לי כח לתקן נהגים על הכביש)
עקיפה מצד ימין אינה חוקית רענן ע"פ החוק היבש לא חסר שוטרים שיעצרו על דבר כזה נהג :)
סדר הפעולות אצלי :
1. נצמד אליו ו"מציץ" עם הרכב משמאלו שיוכל לראות אותי במראת הנהג
2. לא עוזר? בלילה מהבהב עם האורות, ביום צפירה קלה
3. לא עוזר? לוקח נתיב ימני ועוקף ושהשוטרים יחפשו
נ.ב
באופציות למעלה בחרתי באופציה שהלוואי והייתי יכול לבצע :)
אמתין כ- 10 שניות. אצמד אליו ובמקביל אהבהב לו עם האורות. אם לא יעזור ובמידה וחשוך בחוץ- אפעיל את האורות ערפל הקדמיים, ב- 99% מהמקרים הנהג נבהל וזז מיד. אם גם זה לא יעזור אצפור לו, אבל לא יצא לי להשתמש בצופר מעולם.
אני מסייג את דבריי במידה וניתן לעקוף מהימין- במקרה כזה אעקוף ואחזור לשמאלי ללא הפעולות המפורטות מעלה כלל.
אורות באופן מיידי :) הבעיה שלרוב אם זו בחורה, היא מסרבת להבין את הרמז :p ואז פונים לאופציה ב' -> עקיפה מימין והשוטרים יחפשו...:D
אני דווקא מרכב כזה אשמור מרחק ולא אצמד, כדי שהוא לא ינסה בטעות לחזור לימין תוך כדי לחץ, ואז הוא עשוי לבלום גם פתאומית.
מה השאלה בכלל? ברור שמתחיל לנגח אותו, ורצוי צידית ע"מ שיתהפך לשול (במידה ואין רכב מימין).
אפילו התקנתי קרניים על הגגון שבלחיצת כפתור עוברות קדימה לפגוש:)
אהבתי את העיניין עם הקרניים.
דרך אגב, אתה מכרת את הפונטו לטובת... מאזדה 3?!
ואם ישנה חתיכה ברכב מה לעשות לעקוף מימין או להמשיך מאחור או מעל.
ואיזה רכב יש לה עם גג נפתח בסוף היא שמה ברקס איזה מזל חתכתי מימין ועוד עם הפונטו .
עכשיו אני אתקיל אתכם מה קורה שנוסעים שני רכבים בשני מסלולים במקביל .הימיני עקף מימין?
היא שמה ברקס כדי שתיכנס בה מאחור. למה חתכת מהימין?
לא רציתי שהצחוק הזה יהיה אמיתי אח"כ אני אצטרך להגיע לצפון למוסך שלך .
טפו טפו טפו
זה לא מוסך שלי, אלא בבעלות בן דוד שלי :).
עכשיו אני אתקיל אתכם: מה קורה שנוסעים שני רכבים בשני מסלולים במקביל, הימיני עקף מימין?
לא, במצב כזה זה חוקי לחלוטין. מלבד זאת, בישראל הגיוני שהנתיב הימני מהיר יותר מהשמאלי.
אהבתי את העיניין עם הקרניים.
דרך אגב, אתה מכרת את הפונטו לטובת... מאזדה 3?!
בערך.
מכרתי את הפונטו כי לא יכלתי לקחת אותה איתי לקנדה.
אשתי רכשה בחודש מאי מאזדה 3 בקנדה.
אני התחתנתי עם אישתי (אז היא עדיין הייתה חברה שלי) ועברתי לקנדה.
ככה ש:
א. אתה יכול להסתכל על זה ככה.
ב. בשבילי המאזדה 3 היא כלי תחבורה וזהו. (למרות ששמתי בדיוק את אותו ריחן זה לא זה)
ג. המאזדה 3 היא כרגע שלי ושל אשתי. אני מקווה בקרוב לקנות רכב אחר. אני לא יודע איזה אבל השינוי מהפונטו יהייה קיצוני. או אמריקאית עתירת נפח וכסא נהג בצורת ספה של לואי ה 17 (משהו בסגנון מרקורי גראנג מרקיז) או רודסטאר קטנה (מיאטה) או רודסטאר קטנטנה (סמארט רודסטאר) או רודסטאר קטנטנטנה (קורקינט של חברת רודסטאר).
ד. בסעיף ג יתכנו שינויים אם השכן ימכור לי את הקורבט שלו\אני אמצא מוסטנג ישנה במחיר זנות\אבא שלה ימכור לי את האינפיניטי\לא יהייה לי כסף לגרביים ואני אמשיך לרוץ יחף בשכונה.
ה. מאזדה 3 כחולה בלי לוחית של אלדן\אלבר\ניו-קופל\הבנתם-את -הרעיון במדינה שיש מאזדה 3 באותה כמות שיש בישראל רק שהיא קצת יותר גדולה מישראל בהחלט נותן הרגשה טובה יותר. (במיוחד שהיא מחממת לך ת'תחת.) והיא לא 1600. (זה נפח מנוע של אופניים פה).
ו. אין בקנדה פיאט. (ז"א יש, אבל רק אספנות ביבוא אישי. אין לי כסף לזה כרגע)
ז. על לוי יצחק! 17.5 אלף? אמן כל בוקר תעורר עם קקטוס חדש בחור של הת*ת (רמז- לא תות) שלך.
לשמחתי- שאמרתי שלוי יצחק לא רלוונטי הקונה הבין שאני רציני ואחרי בדיקה קצרצרה (ומיותרת, כל ה"בעיות" של הרכב נאמרו לפני ולפנים) נחתם זכרון דברים ע"ס 21,000 ש"ח טבין ותקילין.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.