View Full Version : הכלה החדשה הגיעה, לבושה באדום בורדו ומוכנה לתקוף את השטח :)
חישוקי 26"
מהלכי בולם של 120 מ"מ עם כיוון REBOUND.
בלמים הידראולים
דיסק 230 מ"מ קדימה, 180 מ"מ אחורה.
שילדת FSR חדשה.
27 הילוכים.
.
.
.
.
.
.
.
.
ולכל אלו שעדיין לא הבינו שלא מדובר במכונית, התחדשתי היום בזוג אופניים חדש, וחשבתי לשתף.
הוא מחליף את הScott Purgatory זנב קשיח שלי ששירתו אותי נאמנה מספר שנים לא מבוטל, וכנראה ימשיכו לשרת את המשפחה בעתיד הרחוק.
מדובר באופניי Specialized FSRxc Comp 09 (יוצרו ב20.4.09 ליתר דיוק). שיכוח מלא, רובסטיות שלא ראיתי הרבה זמן באופניים ויכולת לתקוף הרבה מעבר למה שאני מסוגל לדמיין.
לא נהנתי כל כך מאז שקניתי את הפונטו הנוכחית שלי. בהחלט קניה מתגמלת מאוד.
ממליץ לכולם להיכנס לתחום. הזוג החדש אמנם יקר מאוד, אבל המחירים לאופניים למתחילים לא גבוה בכלל, הכושר מומלץ והכיף מובטח.
מתנצל שאין לי תמונה יותר ספורטיבית.
http://www.landrys.com/content/products/Spec%2009%20FSRXC%20Comp.jpg
מי יתן ונרכוב רק בשבילים טובים :)
אני מתחיל לקרוא את הפוסט ואני רואה "חישוקי 26 אינץ', 27 הילוכים..." חשבתי בהתחלה שרכשת מטוס. עוד יותר הייתי מופתע מהכותרת הזאת, הריי ברור לכולם שגם עוד 15 שנה לא תחליף את הפונטו.
בכל מקרה, תתחדש! אפשר לשאול כמה האופניים עלו ואיך אתה משנע אותם לתחילת המסלול הרכיבה הרלוונטי?
תתחדש ותהנה אני בעבר לפני התאונה שלי הייתי רוכב כל ביג היט אקספרט ששירתו אותי נאנות מאוד ומהנות מאוד אומנם לא קרוס קאונטרי אלה פרירייד ואורבן אבל מהנות מאוד אחריהן היה לי כיסא גלגלים מהגיהנום עם ג'נט קרבון קליל ביותר 4.8 ק"ג והיום יש לי שני רגלי פלטינה וחוליות טיטניום בגב .
רכב בזהירות ותתחדש .
הלוואי שיכולתי לחזור לרכב אבל הרגליים והגב לא מאפשרים.
את הסקוט הייתי מכניס אצלי באוטו מאחור (מושבים מקופלים כמובן).
את אלו הבאתי מהחנות בעזרת הג'יפ של אבי. אני בספק אם הם יכנסו אצלי באוטו. מידת השילדה היא LARGE, בעוד שהקודמים היו MEDIUM.
אם אני אראה שאני אתמיד הרבה במקומות שמצריכים שינוע (כי כרגע כל הטיולים שלי הם באיזור שלי), אני אשתמש במתקן הגג שלי, + גגון לרכב.
אגב, טיפ לכולם, מדהים כמה שילדה במידה המתאימה עושה את כל ההבדל.
יותר קל לי לדווש, אני רוכב מהר יותר משמעותית, הגב לא כואב בכלל, ותנוחת האחיזה בכידון מדהימה.
גדעון, תתחדש - הן מגניבות ביותר :)
נ.ב,
תביא אותם לרינג... :D
תביא את המצלמה שלך לצלם אותי בפוזה ספורטיבית באיזו קפיצה טובה, אחרי זה נדבר על הרינג :)
גדעון תתחדש ותהנה.
זה מדהים איך מפרט של אופנים היום נשמע כמו רשימת קניות של קן בלוק לאימפרזה שלו. בכלל הטכנולוגיה בתחום האופנים, מדהימה.
אין לך מושג כמה הטכנולוגיה השתפרה בשנים האחרונות.
אני זוכר אופני שיכוך מלא כמשהו מדלדל ועלוב. היום, זה פשוט עולם אחר. הרכיבה ממש מרגישה כמו אופנוע, לא פחות.
בלמים הידראולים ממש כמו ברכב, בלימה על ידי לחיצה באצבע אחת, ללא מאמץ, ואתה פשוט נשתל בקרקע בזמן בלימה.
פשוט מדהים.
אוראל בוא מחר אחר"צ אולי. נראה איך נסתדר עם הלימודים.
נראים מצויין, תתחדש ותהנה!
אני אומנם רק רוכב חובב לחלוטין (בעיקר למען כושר) אזי אופנים במעל 600 שקלים לא מדברים אלי :) אבל יש לי חבר שהזיל ריר שהוא ראה את זה :D
גידי, אחה"צ אני נותן בגיחה ארוכה לנס הרים... בפעם האחרונה לפני שאנחנו נוסעים :)
אפשרי בבוקר/צהריים.
אני אומנם רק רוכב חובב לחלוטין (בעיקר למען כושר) אזי אופנים במעל 600 שקלים לא מדברים אלי :) אבל יש לי חבר שהזיל ריר שהוא ראה את זה :D
יש דבר כזה בכלל אופנים ב-600 ש"ח?
גדעון, נתראה בשבילים בבן שמן. אם תראה איזה רץ שעוקף אותך עם מדבקה "fiatclub.co.il" על הגב, תדע שזה אני.:D
ולי יש חבר שרק ה BODY של האופניים שהוא הזמין עולה יותר מכל הערכה הזו, הכל עניין של פרופורציות. :D
אגב, הם ניראות נהדר בעיני, אני ממש לא בקטע של אופניים אבל הם ניראות טוב
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.