PDA

View Full Version : רשמים מטיפול ראשון במוסך סקודה בצפון


stio
11-09-09, 13:14
שלום לכולם,
קודם כל: למה אני מספר את זה כאן? כדי שתעשו השוואה, במיוחד החברים הצפוניים לרמת השירות של מוסכי פיאט בצפון (בדגש על איזור חיפה).

הכנסתי את הרכב היום בבוקר לטיפול תקופתי ראשון במוסך סקודה בצפון (מיכאל גולדברט)....

במקור הודעה זו נכתבה במטרה להמליץ על מוסך זה, אך ההודעה נמחקה עקב התנהגות בזוייה של יועץ השירות של מוסך/ איזור זה.

yair068
11-09-09, 15:36
מה אתה מתפלא בוקר טוב אליהו.
יש לך מזל שלא הייתה במוסך המרכזי בת"א לפתוח כרטיס חצי שעה בקיצר טיפול שמן שעתיים.
היום החלפתי לבד שמן קניתי ליקוימולי 120 ש"ח ומסנן 30 ש"ח.
קבלה משנת 2006 עלה טיפול כזה 485 ש"ח.
בכלל החברות התחילו מזמן לעשות חיים קשים שמים ברגים משושים בביטנה מלמטה ומפתח מיוחד לדחיסת הבוכנה בקליפר האחורי וברגי אלן לפתיחת הקליפר הקידמי
גיא מה שאני מציע לך תקדח 2 ברגים על מכסה המנוע כי עד לטיפול הבא לא תפתח אותו.
מבחינת בטיחות אני לא מסכים איתך שםונטו יותר בטוחה מפביה ולא אכנס איתך לדיון נקודה.

צביקוש23
11-09-09, 15:42
לא יודע מה איתכם חברים אבל אני הולך רק למוסך שמשון ומקבל טיפול מסור אוהב ומקצועי. בלי להמתין , ובלי להרגיש לקוח סוג ב.

ההמלצה שלי אליכם: רק מוסך שמשון! נקודה!

raanan_t
11-09-09, 15:51
גיא, אני חושב שההשואה היא לא בין מוסך פיאט למוסך של VAG, אלא ההשוואה היא בין מוסך למוסך בכלל.
הייתי בהרבה מוסכים חלקם אפילו לא מורשים ונתקלתי בקפה כמעט בכולם ובאחד המקרים אפילו בפינת ישיבה מעור שהלוואי ובבית היתה לי כזו.
שמח לשמוע שיצאת מרוצה מהחוויה.


הודעת ההנהלה:
צביקה, תפסיק לפרסם!
(בסוף כשנגיע לשמשון כל הליפטים יהיו תפוסים) :D

Ron_Dadon
11-09-09, 17:05
שמח שנהנת משירות ברמה גבוהה גיא - אבל סתם משהו קטן שיש לי להעיר.
אתה עושה השוואה ל"מוסכי פיאט בצפון", לא שאני "מחזיק" מהמוסך בעכו שיא הרמה, אבל עדין:
פינת המתנה עם חלונות גדולים שניתן לראות את כל הליפטים - V
טלויזיה עם ממיר של יס - V
עיתונים ושלל עלונים (של פיאט וקיה כמובן) - V
פינת שתיה - V (החלק של הקפה באמת חסר)
כורסת מסאז' (אלה ששמים 5 שקלים לאיזה 10 דקות) - V
אינטרנט אלחוטי - היה בכל אופן בעבר, כנראה שראו שלא משתמשים בו אז סגרו אותו.
הזמנת תור מראש - V (כך אני עשיתי בטיפול האחרון, ואכן איך שהגעתי למוסך לקחו את הרכב ישר לליפט ופתחו לו כרטיס)

שמקבלים ביס מכריש אחד, לא צריך לצאת להשמדה המונית ;)

stio
11-09-09, 17:36
ערכתי את ההודעה, שיהיה ברור שמדובר על המוסכים בחיפה. מעבר לזה כיוונתי גם לשירות עצמו, ליחס ולמהירות הטיפול.

shachar
11-09-09, 21:11
גם עכשיו אתה טועה, בפ.י.א צפון (מפרץ חיפה, המוסך המרכזי)
יש טלויזה עם הוט,יש כורסאות נוחות,מזגן מקפיא, חלון ענק לכיוון הליפטים, מים קרים חופשי ומכונת קפה בתשלום.

stio
11-09-09, 21:32
ומה יש בכוכב? (כמה מאות מטרים מהמוסך המדובר של סקודה).

תבינו, מה שיש או אין בחדר ההמתנה לא כ"כ מעניין, אני רשמתי את זה כדי שתקבלו קנה מידה. תעשו השוואה לגבי המחירים (עבודה לקחו רק 180 ש"ח), היחס של מנהל המוסך ועובדיו, האמינות והמקצועיות. אם תרצו או לא, אין את זה במוסכים של פיאט בחיפה ואפילו בצפון כולו. גם במוסכים שלא הייתי בצפון יש סיפורים, כולל המוסך המפורסם בעכו, שמעדיף להעלות חשבוניות לקוח לאינטרנט בלי לטשטש פרטים מזהים אפילו.

אצל פיאט מנהל עבודה דופק רכב של לקוח ובורח, העובד ממלא לי מים מהברז בחצר ברדיאטור... בכל מקרה מקווה שהם העלו את רמת האמינות שלהם מאז.

Michael
11-09-09, 22:00
אני מטפל את הרכב שלי רק בתילתן ואני ממש מרוצה מהיחס,טיפול ומחירים.
ממליץ בחום לכל בעלי הפיאט.

shachar
11-09-09, 23:00
ומה יש בכוכב? (כמה מאות מטרים מהמוסך המדובר של סקודה).

תבינו, מה שיש או אין בחדר ההמתנה לא כ"כ מעניין, אני רשמתי את זה כדי שתקבלו קנה מידה. תעשו השוואה לגבי המחירים (עבודה לקחו רק 180 ש"ח), .

אם אתה רוצה להשוות מחירים של טיפול שנה ראשונה אז בפיאט שילמתי הרבה פחות מ 548 שח ששילמת. בטיפול שנה ראשונה בקושי מחליפים שמן ומסנן איך הגעת כמעט ל 600 ש"ח.

stio
11-09-09, 23:12
זה נשמע כאילו אתה מגן עליהם. אני מזכיר לך שהם הרסו ברכב שלך ראש מנוע בגלל חוסר מקצועיות, הרכיבו לך 4 פלאגים שלא מתאימים לרכבך, גנבו מספייס אחרת חוטי הצתה והרכיבו אצלך לאחר שהתברר שיש בריחת ניצוץ... אתה נשארת ללא רכב ימים רבים ונגרמה לך עוגמת נפש גדולה מאוד.
אם כבר מדברים על פ.י.א צפון, אז כשניגשתי לשם באחד מימי שישי בשעה 8:00 בבוקר בגלל תקלה בנעילה מרכזית מקורית באונו, התווכחו איתי במשך 10 דקות שאין לי ברכב נעילה מרכזית מקורית. לאחר שיכנוע שלי הם ביקשו שאשאיר להם את הרכב ואולי הם יטפלו בבעיה בצהרי אותו יום. ברחתי משם לחשמלאי פרטי, אשר זיהה קצר (חוט נגע בחוט) ותיקן אותו ב-10 דקות ותמורת 50 ש"ח.

המחיר ששילמת בזמנו לא רלוונטי, הרכב שלך עלה לכביש ב- 5/2004, כנראה עשית טיפול ראשון במהלך שנת 2005, המחירים היו זולים יחסית מהיום. חוץ מזה, כנראה, פילטר שמן של מנועי 1600 יהיה יקר מזה של מנועי 1250.

שים לב שכיוונתי בהודעה למחירי עבודה (וגם במקרה הזה יש הבדלים במחירים מ- 2004 ל- 2009).

shachar
11-09-09, 23:21
אני לא מגן על אף אחד ומאז הם ניבדקים בזכוכית מגדלת
אבל המינימום הוא שתדייק בעובדות. אם זה מתחיל במה נמצא בחדר המתנה שכניראה בדקת במוסך אחד ועליו אתה משליך לכל מוסכי הצפון (או חיפה) או כמה עולים טיפולים. בכל אופן אני האחרון שיגן עליהם אבל אל תוציא את סקודה ומוסכיה כל דיון מחדש כחלוצי המחירים הזולים השירות האמינות וזאת לפני שעשתי 15K ק"מ ולפני שהתגלו בעיות אמיתיות ברכב.

אגב,יפה שאתה מנהל מעקב אחרי טיפולי חברי הפורום. אתה יכול להזכיר מתי החלפתי מצבר פשוט שכחתי :) ?

stio
11-09-09, 23:39
קודם כל מקרה כמו שלך לא שוכחים, ותאמין לי שכל העובדים במוסך ובסוכנות שם גם לא שכחו. אני במקומך הייתי דורש פיצויים הרבה יותר גדולים ממה שקיבלת, אתה צריך להבין שיהיו לך בעיות משמעותיות בזמן מכירת הרכב, מכיוון שקונה פוטנציאלי רואה "שיפוץ ראש והחלפת שסתומים" ברכב שבקושי עשה 60K ק"מ, ישר חושב שהזניחו את הרכב ו/או שהוא עבר אירוע של התחממות מנוע.

אני מדייק בעובדות. בזמנו כשהייתי במוסך "שלך", לא ראיתי שם שום דבר מיוחד. מכונה לשתיית מים קרים היתה ליד הפקידה אם אני לא טועה, ולא בחדר ההמתנה. כמה עולים טיפולים אני יודע מצויין, גם במורשים וגם בלא מורשים. רק השמן מנוע יותר זול ממוסכי סקודה (אלא אם תוכיחו אחרת כמובן).

אני לא מוציא את סקודה כחלוצי המחירים הזולים כי הם בפירוש לא כאלו, יש אפילו חלקים שעולים הון תועפות. אני סה"כ אמרתי שהמחירים סבירים, וייתכן כי מחירי העבודה זולים יותר מאלו של סמל"ת.

המוסך של סקודה בפירוש (חד וחלק) חלוץ של שירות, אמינות ומקצועיות, ואת זה ראיתי גם על מכוניות אחרות היום. מוסכי סמל"ת בצפון יכולים רק לחלום על מקצועיות, אמינות ושירות כאלו, וכן כולל מס' מוסכים בצפון כולו. במקרה שלך, אני בחום ממליץ לך לטפל במוסך שמשון ביהוד, לפני שיקרה עוד משהו כזה. אתה נמצא באיזור המרכז לפעמים, אז זו לא צריכה להיות בעיה מבחינתך...

לעוד המלצות למוסך סקודה בצפון (הודעה מהימים האחרונים), תוכל לקרוא כאן:
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-26965461,00.html

אגב, החלפת מצבר ב- 07/01/2008. :p

shachar
11-09-09, 23:53
7.1.08 - תשובה נכונה - דוז פואה :p

סבלתי רבות ממורשה ספציפי בצפון, ובאותה תקופה הייתי גאה שהייתי הקש ששבר את גב הגמל בפיטוריו של מנהל העבודה (לאחר כמה שבועות שחזרתי לשם הוא כבר לא היה שם ומנכ"ל הרשת רמז לי שהוא הלך הביתה ולא יחזור). מאז למעלה משנה, המקום השתנה לטובה עם מפקח עבודה צמוד לאורך כל שעות היום ומנהל עבודה חדש שמכיר וידע פיאטים רבות מימיו.

לגבי המכירה של הרכב שלי אל תדאג, מי שיכנס לרכב ויראה שמצבו הפנימי והחיצוני במצב תצוגה (מלבד הניילונים על המושבים :) ) לא יטעה. מה גם שאני מחזיק ברכב 5 שנים ועוד לא חושב אפילו בכיוון של למכור. לא אחת צופרים לי ברמזורים ביוקנעם ומבקשי ממני למכור (שימשיכו לחלום). מה גם שהוצאתי מכתב מהמנהל עבודה הקודם עם הסיבה המדויקת למה נפתח ראש מנוע, וכשעושים פתיחת ראש מנוע מבוקרת במוסך ולא כתוצאה מפריצה זה לא רע כמו שאתה עושה מזה כאילו זה סוף העולם.

stio
12-09-09, 00:06
אם יש לך הוכחה בכתב עם הסיבה לפתיחת ראש המנוע, אז לא אמורה להיות לך בעיה במכירה, אלא אם בכל זאת יהיה מישהו שסתם יתעקש.

לגבי המוסך, אם אכן מנכ"ל הרשת פיטר את מנהל העבודה לאחר המקרה זה מראה על כיוון חיובי, שכן הם רוצים להתייעל ולהפיק לקחים.
אם אתה אומר שהמקום השתנה ורמת המקצועיות עלתה בהתאם אז אני מאמין לך, אתה הריי ניגש לשם ולא אני.

ואל תדאג, ככל שהזמן עובר וערך הרכב יורד (ומצב הרכב ממשיך להיות מצויין) ימשיכו לצפור לך ולשאול האם אתה מוכר. כשערך הרכב יירד מתחת ל- 10K ש"ח זה כבר יהיה מטרד של ממש- כל העולם ישאל אם אתה מוכר, כולל פתקים על החלון, מניסיון.