התחבר

View Full Version : נורית הזרקה- פיאט פונטו

הילה דינר
08-09-09, 20:20
שלום לכולם-
נתקלתי בבעיה ובמגוון דעות ולכן אשמח לשמוע דעות של עוד בעלי פיאט פונטו...
לפני כמה ימים נדלקה נורית ההזרקה ( אדומה ונראית כמו כף רגל), לאחר מספר דקות הטורים של האוטו עלו בלי שלחצתי על הגז והאוטו נכבה.
לאחר כמה שעות שהוא עמד- הוא נדלק ונסע.
מאז הנורית נדלקת לסירוגין ואני מתה מפחד לצאת לכביש עם האוטו- מחשש שהוא יכבה לי באמצע הדרך.
אמרו לי שחסר כוהל (נוזל בשם כוהל ) באוטו, מוסכניק שאני מכירה אמר שאין דבר כזה...
אני אובדת עצות וממש לא רוצה לזרוק כסף שאין לי
אשמח לשמוע דעות והאם זה קרה למישהו
וכמובן- כיצד הוא פתר את הבעיה.
תודה מראש, מחכה לתשובות
הילה :confused:

Lexxxa
08-09-09, 21:02
לא צריך לפחד. כולם נתקלים בבעיות כאלה, מקסימום גרר וזהו.

אין דבר גזה נוזל כוהל.
תבקשי מהמוסכניק שלך לעשות ניקוי חיישן אויר וניקוי בית מצערת.

הילה דינר
08-09-09, 22:00
האם אתם ממליצים להכניס את הרכב לבדיקת מחשב במוסך מורשה? הבנתי שכך אפשר לאתר את הבעיה המדויקת?
אם כן- כמה עולה בדיקת מחשב במוסך מורשה?

moty003
08-09-09, 22:11
בין 250 ל-300 ש"ח אבל כפי שאמר קודמי כדאי שתעשי ניקוי יסודי של בית המצערת לפני

saar
08-09-09, 23:18
שלום רב,

1. עליך לגשת מיד למוסך מורשה פיאט בלבד, וזאת משום שרק ברשות מוסך מורשה פיאט יש מכשיר הנקרא אקזמינר, ורק הוא יכול להתחבר לרכבך ולדעת בדיוק מה מדליק את המנורה, לתת דיאגנוזה מדוייקת, לתקן את הבעיה, ולאחר מכן למחוק באמצעות המכשיר שלו את אותה התקלה ממחשב רכבך.

2. מכאן ניתן להסיק, כי והיה והלכת למוסך לא מורשה, הוא לעולם לא ידע מה הדליק את המנורה, הוא
יכול להחליף את כל הרכב שלך, אך הוא יתעסק בניחושים, ובניחושים בלבד. לא זאת, גם זאת ואם והיה ואותו מוסך לא מורשה מצא חלק תקול ברכבך, והחליף אותו, המנורה עדיין תשאר דולקת, וזאת עד שתגשי למוסך מורשה פיאט, על מנת שהם ימחקו בעזרת מכשיר האקזמינר את התקלה ממחשב רכבך.

3. אי לכך ובהתאם לזאת, עלייך לגשת אך ורק למוסך מורשה פיאט (מוסך מומלת הינו מוסך שמשון היושב ביהוד, ושם יתחברו לרכבך ויגידו לך בדיוק מה צריך להחליף ומה הדליק את המנורה.

4. אף מוסך לא יפתור לך את הבעיה ללא התחברות למחשב רכבך ויבדוק בדיוק מה גרם להדלקת המנורה.

נ.ב - אין פתרון אחיד לגבי סיבת הדלקות המנורה, היות וקיימים מספר חיישנים אשר יכולים לגרום להידלקות המנורה, ועל כן חייבים להתחבר לרכבך מוסך מורשה פיאט, על מנת לדעת בדיוק איזה חיישן כושל בתפקידו.

לגבי שאלתך על הבדיקה במוסך מורשה - 250 ש"ח לערך הבדיקה, עם זאת במידה ואת מתקנת את התקלה במוסך מורשה, את יכולה לבקש מהם שיקזזו לך את מחיר הבדיקה, משמע שאם את מבטיחה להם לתקן את התקלה שימצאו במוסך שלהם, אז הם יורידו לך את מחיר הבדיקה.

מס' חיישנים שיכולים להדליק את המנורה .
1. חיישן חמצן.
2. חיישן סל"ד.
וכו'

תחזרי עם ממצאים