התחבר

View Full Version : ELX 2001, 87K להתקרב או להתרחק?

mb74ever
07-09-09, 15:29
שלום חברים אני צריך עצתכם איך לנהוג, היום בבוקר מצאתי ביד2 פונטו ספייס צבע זהב, גיר רציף, 87000 ק"מ, ישר התסערתי על המציאה ונסעתי לבדוק, אחרי בדיקה של כשעה נסיעה על הרכב וחזרה, ניגשתי לדבר עם בעל המכירה (הרכב הוחלף בטרייד-אין ועכשיו הסוכנות מוכרת אותה) הרכב יד2, המחיר שפורסם היה19500 ולאחר קצת מיקוח אמרתי לו שהרכב 1500 מעל המחירון הוא הוריד ל19000..
הוא התחייב בבדיקה בגיר, מנוע, ושאסי, ואמר שעשו לו ראש מנוע לפני שבוע, הלכתי למשרד שלהם והוציאו לי את הטופס שעשו טיפול לראש ("פו"ה ראש מנוע + הוצאת בוכנות והח' רינגים"), התקשרתי לשני מכרים מוסכניקים, האחד אמר להתרחק מהרכב לגמרי ולא לקנות, והשני אמר לקנות רק אם הוא מוכן להוריד איזה 2000-3000 מהמחירון כי זה מה שזה שווה..אגב כמעט לקחתי אותו לבדיקה, ואז החלטתי להשאיר את האוטו שם ולא להיות פזיז בהחלטות וללכת הבייתה, ועכשיו אני בהתלבטות, הרכב עבר ק"מ מאוד נמוך 87K, צבע זהב, רואים שבחורה נהגה אבל פסדר אפשר להתפשר על השריטות וקוסמטיקה, המחיר די קורץ-19,000 מבפנים נראה די בסדר..אבל הפחד הוא שהיא פשוט לא טיפלה ברכב כמו שצריך ובגלל זה פתחו את הראש מנוע.

מה דעתכם בעניין?

ארילו
07-09-09, 15:37
החליפו רינגים?
אם ככה קח את הרכב למוסך שיבדקו קומפרסיה ודליפת קומפרסיה כדי לוודא שהעבודה נעשתה כמו שצריך.

אם היא נעשתה כמו שצריך, והגיר הרציף מטופל אז לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

בקש במוסך שיתחברו גם למחשב הרכב ;)

yair068
07-09-09, 16:48
מי שאמר לך לברוח יודע על מה הוא מדבר.
מוזר שב-87K הלך מנוע זה לא ראש מנוע אלה אוברול מלא ועלות במוסך 8000 ש"ח .
לפי דעתי חיפפו כמו שאומר ארילו בדיקת קומפרסיה חובה והורדה במחיר של 15000 ש"ח יותר מזה לא לקנות

avil84
07-09-09, 19:48
פשש אתם ממש ריאליים אהה...
רכב עם 87 אלף יד 2 ואתם אומרים לו 15 אלף אני רוצה לראות פה אחד שהיה מוכר את הספייס שלו 3 מתחת למחירון עם נתונים כאלה.השוק לרכב הזה הוא כזה מטורף שלקח לי 4 חודשים למצוא פונטו שלא מבקשים עליה 20+
כמובן שהייתי לוקח לבדיקה מעמיקה יותר אבל לא הייתי יותר מידי נבהל סך הכל בודק טיפולים שנעשו בזמן תקינות המנוע שסי וגיר עם תקין מוריד 1000 2000 .
אם בעל הרכב יהיה מוכן למכור ב15 סימן שמשהו באמת לא בסדר ברכב המדובר.
אני לא קשור לבעל הרכב ולא מכיר אותו סך הכל אחד שקנה השבוע ספייס ומביע את דעתו.

Ron_Dadon
07-09-09, 21:13
זה רכב מחברת טרייד אין, זה סיפור אחר מאשר רכב מאדם פרטי.
לרוב רכב לא מגיע לטרייד אין סתם, במיוחד לא רכב מבוקש - אם הוא הגיע לשם, כנראה שיש סיבה שלא הצליחו למכור אותו, והטרייד אין יעשה הכל על מנת למכור אותו במחיר הכי גבוה שהוא יכול ולעשות את הקופה הכי גדולה על חשבון הלקוח שלא יודע ברוב המיקרים איזה חתול חולה הוא קנה בשק.

mb74ever
08-09-09, 01:55
האמת שזאת סוכנות סוזוקי, ולא חברת טרייד-אין, הם אומרים שבעל הרכב קנה רכב חדש ועשה על זה טרייד-אין, בכל אופן ההרגשה בבטן לגבי הרכב לא טובה, אז החלטתי לרדת מהרכב הזה, בעיקר בגלל המשפט הכל כך נכון של המגיב מעלי, הרי שזה רכב עם שוק לא רע ותאחלס היה נמכר בקלות בעיקר בגלל הקילו' הנמוך גם ללא טרייד-אין.

תודה למגיבים...נמשיך בחיפושים...