View Full Version : בדיקה ממוחשבת ל-elx 80כ"ס שנת 2003
Speed King
04-09-09, 17:04
ביצעתי את הבדיקה היום 04/09/09
עלתנה לי 430 ש"ח...כל מי שמעוניין לראות את הבדיקה לפני הרכישה של הרכב ולא לבזבז סכום של 430 ש"ח יכול ב-100 ש"ח בלבד דרכי :)
הרכב פיאט פונטו ספייס שנת 2003 יד 3 80 כ"ס צבע בורדו אוט'...תודה.
מהי בדיוק הנקודה שאתה מנסה להגיע אליה?
Speed King
04-09-09, 17:29
שום נקודה!אלה חיסכון בלבד.למי שרוצה לבדוק ולא במחיר הנ"ל 430 ש"ח אלה ב100 ש"ח בלבד.
אפשר לדעת באיזה מקום מבצעים את הבדיקה?
אני שואל לידע כללי.
תפתח "מוסף הארץ" של היום יש תחקיר גדול .
הלכו עם מאזדה 3 משומשת לכמה מכוני בדיקה תוך שהם יוצרים מספר תקלות מכוונות לפני ברכב.
אף מכון בדיקה לא גילה את התקלות.
יש שם חשיפה של איך עובדים עלינו בכל מכוני הבדיקה בארץ .
למעשה בדיקת הרכב במכונים השונים היא רמאות עבודה בעינים ולמעשה לא שווה בכלל.
נראה לי שאתה מכוון למעריב עסקים
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/938/143.html
Speed King
04-09-09, 19:53
אפשר לדעת באיזה מקום מבצעים את הבדיקה?
אני שואל לידע כללי.
אני בצעתי כבר את הבדיקה הממוחשבת.
ואם תרצה או מי שארצה אראה לו את הבדיקה ב-100 ש"ח בלבד במקום 430 ואולי יותר :) מכווה שעזרתי.
אתה רוצה לעזור לאנשים או לעשות קופה על חשבונם?
אז עלה לך 430 ש"ח. אתה יודע כמה רכבים לקחנו לבדיקה לפני שרכשנו את האונו? במקרה אחד אפילו מסרנו את טופס הבדיקה למוכר בחינם, לאחר שגילו פגיעת שלדה מאחור והוא אפילו לא ידע מזה.
למה שלא תסרוק את טופס הבדיקה לכאן, ועל הדרך תזהיר את אותם רוכשים פוטנציאלים מהרכב הספציפי או לחלופין, תמליץ עליו? כמובן שאם אתה עושה זאת, נא למחוק פרטים מזהים.
טעות שלי (ככה זה כשאבא שלך מנוי לכל עיתון אפשרי זה מבלבל) אכן מעריב עסקים של היום
Speed King
04-09-09, 20:56
;-)לא כך?! אני מציע למי שמתאים לא ביקשתי חוות דעת מאף אחד תודה.אתה רוצה לעזור לאנשים או לעשות קופה על חשבונם?
אז עלה לך 430 ש"ח. אתה יודע כמה רכבים לקחנו לבדיקה לפני שרכשנו את האונו? במקרה אחד אפילו מסרנו את טופס הבדיקה למוכר בחינם, לאחר שגילו פגיעת שלדה מאחור והוא אפילו לא ידע מזה.
למה שלא תסרוק את טופס הבדיקה לכאן, ועל הדרך תזהיר את אותם רוכשים פוטנציאלים מהרכב הספציפי או לחלופין, תמליץ עליו? כמובן שאם אתה עושה זאת, נא למחוק פרטים מזהים.
הצעתי את עזרתי מי שאצטרך יפנה.
ולמה שלא תעזור ללי אני ביום א' סטחו היקר צריך להגיע לחיפה ...למה שלא תפתח את ליבך ותסיעה אותי...הרי אני חבר במועדון פיאט
אתה חבר פורום, לא חבר מועדון...
אני סה"כ הבעתי את דעתי. אם בכל פעם שעזרתי למישהו הייתי לוקח כסף, כבר הייתי מיליונר. החוכמה במקום הזה היא לפתוח את הלב, אנחנו כאן הריי לעזור אחד לשני, שכן אם הבדיקה היתה טובה היית רוכש את הרכב לעצמך, עובדה שלא עשית זאת- זה כבר אומר הכל.
רגע, אני עדיין לא מבין.
ביצעת בדיקה לרכב שלך, ואתה מציע לאנשים לראות אותה תמורת סכום כלשהו?
מה בדיקה של הרכב שלך תעזור למישהו? אלא אם הוא רוצה לרכוש את הרכב שלך כמובן.
תפתח "מוסף הארץ" של היום יש תחקיר גדול .
הלכו עם מאזדה 3 משומשת לכמה מכוני בדיקה תוך שהם יוצרים מספר תקלות מכוונות לפני ברכב.
אף מכון בדיקה לא גילה את התקלות.
יש שם חשיפה של איך עובדים עלינו בכל מכוני הבדיקה בארץ .
למעשה בדיקת הרכב במכונים השונים היא רמאות עבודה בעינים ולמעשה לא שווה בכלל.
חבל שרק עכשיו עלו על זה. בדיקה במכון = לשילדה בלבד. כל השאר פשוט ביזיון ובושה! ללא יוצא מן הכלל.
עלו על זה קודם, רק שלא כולם מעודכנים.
אני באופן אישי, ניגש גם למוסך\מכונאי שיתן חוות דעת נוספת.
מישהו עושה לאייל נוימן אחלה של יחסי ציבור :)
רגע, אני עדיין לא מבין.
לפי נקודת המבט שלי: יש לו כעת פיאט אונו, הוא רצה להשתדרג לפונטו ספייס אוטומטית. מצא אחת ולקח לבדיקה, שילם 430 ש"ח.
לרכב יש מיליון ליקויים, הוא לקח את רגליו וברח. כשהגיע הביתה, חש מרומה מכיוון שהבדיקה עלתה יקר.
ישב וחשב: "מה עושים"? חיש קל מצא פיתרון יצירתי: "אמכור את טופס הבדיקה וכך אצמצם עלויות".
אץ ורץ ופתח פוסט בפורום עם הצעה, שמי שמעוניין ברכב הספציפי הנ"ל שלא ייקח לבדיקה, אלא שיקנה את הבדיקה ממנו. פשוט הזוי אבל משעשע, אני פשוט מת מצחוק פה... :D
(פותח השרשור סליחה אם נעלבת, לא זאת הכוונה בכל אופן).
*** איזה ישראלי... אתה עושה לי שם רע...*** תאחלס מצחיק ועצוב
מה זה מה זה הכוכביות האדומות האלה זה לא אני
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/938/143.html
טוב, לאחר קריאת הכתבה בעיתון (לא מוסיף הרבה על האינטרנט),
דבר אחד היה לי מאוד חסר ובצורה צורמת.
לא הכניסו את הרכב לבדיקה במוסך מורשה,
על מנת להראות שחיבור מחשב מגלה את כל הבעיות ברכב!
ממש חצי עבודה מצד הכתב.
ואם כבר מוסך מורשה, הבדיקה יקרה בהרבה?
הכוכביות האלה אומרות שלא קראת את כללי הפורום. קרא, תפנים ותכתוב כראוי.
להבא, המנע בבקשה גם משימוש בשלוש נקודות כשלא צריך אותן.
זה כן אתה. קרא בבקשה את חוקי הפורום ואז תבין מאיפה הגיעו הכוכביות הנ"ל.
Speed King
06-09-09, 21:33
כל מי שמבקר אותי בדרך זו או אחרת לכבוד.
אני בצעתי את הבדיקה ולא משנה מה לא הסתדר לי עם הרכב /לא רלוונטי לגבי השואלים :grin:
הצעתי למי שירצה לבדוק אי אל איקס שיצור קשר עימי ובמידה וזה הרכב המדובר.יקבל את הבדיקה במאה ש"ח בלבד ויחליט עם כדי לו לקחת את הרכב או לא.
אני מבין שהנושא חייב לגלוש למרחבים אחרים ....שאני רמאי גנב ושפוט לא בן אדם לפי דבריכם.
אנא מיכם תתעסקו בשלכם וכשיגיע יום הדין להגיע לבית הכנסת.נראה מי יצא צודק
מקווה שאף אחד לא נעלב/או נפגע ..ממה שכתוב למעלה.
:grin::):D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.