View Full Version : תקציב של כ 50,000 ש"ח, רכב אמין, אוטומט, עושים ק"מ ממוצע, מה מומלץ ?
זוג הורים + תינוקת
בבעלותנו רכב יחיד, מאזדה 3 שנת 2006,
אך בשל אילוצי שעות העבודה השונות, אנו זקוקים לרכב נוסף,
אין עניין של רכב עיקרי ורכב משני, שני הרכבים יסעו אותה כמות ק"מ בחודש
נשמח לקבל המלצה לרכב, בהתאם לקריטריונים הבאים :
בטיחות גבוהה
רכב אוטומטי בלבד
אמין וזול יחסית
מתאים לנסיעה עם סלקל/כיסא תינוק
אין צורך ברכב מעל 1,600 סמ"ק (אפשר גם פחות)
התקציב הוא בין 40,000 ש"ח ל 60,000 ש"ח
אגב, בהתאם לתקציב ולקריטריונים, חשבנו על פונטו ספייס,
אשמח לקרוא המלצתכם באון כללי, וגם לקבל התייחסות לפונטו ספייס.
תודה רבה !
אם אתה זקוק לרכב קטן, הפונטו היא מצויינת. יש גם את הפולקסווגן פולו, סקודה פאביה, טויוטה יאריס, דייהטסו סיריון, יונדאי גטס, רנו קליאו, פיג'ו 206.
רק מס' הערות:
יונדאי גטס- צריכת דלק סבירה, לא מעבר לזה. לחפש רק דגם GLS.
רנו קליאו ופיג'ו 206- גירים אוטומטים מעצבנים, אך נסבלים (בצע חיפוש בגוגל על AL4).
סקודה פאביה- בגרסה האוטומטית הרכב עגלה (17 שניות 0-100. לא מתאים לכל נהג).
מה שלא יהיה, לא להתקרב בשום פנים ואופן לשברולט אוויאו, לא ההצ'באק ולא הסדאן- הרכב קיבל כוכב וחצי במבחני ריסוק, סכנת נפשות!
מבחינת המשפחתיות הקומפקטיות עם 1.6 ליטר הצ'באק, יש את הפיג'ו 307, פולקסווגן גולף והטויוטה ראנקס. אם אתה רוכש את הטויוטה, רק משנות המודל 2005-2006, מתחת לזה הרכבים סבלו מבעיות קשות במנועי הרכב ובממירים.
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
צודק, הפונטו היא בחירה מצויינת, אך אכן אני רואה שכמעט ולא ניתן להשיג אותה...
גטס - לא אוהב, קצת זוללת דלק, לדעתי פחות בטיחותית
פאביה - אם עגלה כאוטומטית, אז לא
סיריון - הבנתי שלא כ"כ בטיחותחץ
יאריס - מצויינת, רק שהיא יקרה יותר, ולא ברת השגה...
קליאו - הבנתי שלא כ"כ אמינה, חלקים יקרים וכו', אמת ?
פולו - כמה כוכבי בטיחות ? מה בערך המחיר ?
206 - כמה כוכבי בטיחות ? מה בערך המחיר ?
תודה !!!
גטס- הרכב בטיחותי אך ורק בדגם GLS, הרכב קיבל 4 כוכבים.
סיריון- בטיחותי (4 כוכבים).
קליאו- כמו כל הרכבים הצרפתיים, האמינות זה לא הצד החזק שלהם. בקיצור, אמת (החלקים יקרים גם אצל VW).
פולו- שנת 2000 ומעלה 4 כוכבים.
206- 4 כוכבים.
בקשר למחיר הם נכנסים לתקציב שלך, אבל לקבלת מחיר מדוייק צריך להסתכל במחירון.
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
תודה רבה !
מאיפה כל הידע ? אתה מהתחום?
בינתיים, מה שעומד על הפרק הוא, בהתאם לתשובותיך :
יאריס - אם אצליח למצוא, איזה שנה נכנס בתקציב ?
פונטו ספייס שנת 2006 הוא 4 או 5 כוכבים ?
גטס דגם GLS קיבל 4 כוכבי בטיחות - זה לא הדגם שמוכרים בליסינג, נכון ?
פולו קיבל 4 כוכבי בטיחות - איזה שנה רלוונטי לתקציב ?
פג'ו 206 קיבל 4 כוכבי בטיחות - איזה שנה נכנב בתקציב ?
אני לא מהתחום, אני פשוט יודע... יש להם גם אתר באינטרנט עם תמונות ממבחני הריסוק: http://www.euroncap.com/home.aspx
יאריס- חפש בין השנים 2000-2003.
פונטו- 4 כוכבים לספייס (מ2001 עד 2006 כולל).
גטס- GLS הוא הדגם המפואר ביותר, נמכר עם מנועי 1.4 ו- 1.6. בדגמי 1.6 יש גם גג שמש, 4 חלונות חשמל, ABS וגלגלי מגנזיום. מה שמכרו לליסינג זה דגם GLF שהגיע עם כרית אוויר לנהג בלבד וללא ABS, ולצה"ל סופקו דגמי ה- GLI שהגיעו עם 2 כריות אוויר ו- ABS.
פולו- חפש בשנים 2003-2005 (הדגם עם הפנסים העגולים), יש מציאות בלוח יד 2.
206- עד שנת 2007.
סתם עכשיו נכנסתי ליד-2 לראות.
בחיפוש פיאט במחיר 40K-60K למרבה הפלא הופיעה הודעה אחת בלבד!!!
שעלתה היום.
לעיונך:
http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&Code=06482e460a5dcab7098a324b366ff9de&CarID=1243138
אני לא מהתחום, אני פשוט יודע... יש להם גם אתר באינטרנט עם תמונות ממבחני הריסוק: http://www.euroncap.com/home.aspx
יאריס- חפש בין השנים 2000-2003.
פונטו- 4 כוכבים לספייס (מ2001 עד 2006 כולל).
גטס- GLS הוא הדגם המפואר ביותר, נמכר עם מנועי 1.4 ו- 1.6. בדגמי 1.6 יש גם גג שמש, 4 חלונות חשמל, ABS וגלגלי מגנזיום. מה שמכרו לליסינג זה דגם GLF שהגיע עם כרית אוויר לנהג בלבד וללא ABS, ולצה"ל סופקו דגמי ה- GLI שהגיעו עם 2 כריות אוויר ו- ABS.
פולו- חפש בשנים 2003-2005 (הדגם עם הפנסים העגולים), יש מציאות בלוח יד 2.
206- עד שנת 2007.
תודה רבה.
יאריס ופולו אני מוריד, אני לא רוצה רכב לפני שנת 2006...
פונטו, גטס GLS ו 206 נותרו, האם זה סדר הכדאיות שלהם ? :-)
לדעתי, מקום ראשון פונטו ELX וגטס GLS.
הפונטו יותר חסכונית, אבל הגטס יותר מאובזרת. זה כבר לבחירתך האישית בלבד.
לפני שאתה קונה גטס תעשה נסיעת מבחן באחת. אני סבלתי בה קשות. קח בחשבון שהאוטו באיכות נמוכה, מקרקש, וצובר בלאי במהירות גבוהה יחסית. (וזה עוד בנוסף לכסא נהג שקרע לי את הגב).
וסתם הערה: בכל רכב אפשר לשים תינוק בכסא ייעודי. לא בכולם יש נקודות עיגון איזופיקס.
לדעתי האישית,
אם סופר מיני פשוטה אז פונטו. סיריון ויאריס עולות יותר ממנה בתור יד שניה.
פונטו
גטס GLS
206
סיריון
1. למי יש ולמי אין איזופיקס ?
2. הבנתי שכולם 4 כוכבי בטיחות, אבל האם אפשר להסתמך על האתר ? הכי מה שמגיע לארץ לא בהכרח זה שנבדק במבחן...
הערה קטנה גדולה בקשר לגטס.
אולי במבחן ריסוק היא קיבלה 4 כוכבים, מה שמציג אותה כבטוחה, אך מנסיוני על הגטס היא יושבת על הכביש כמו כיפה על ראש קרח בטורנדו.
לרכב יש התנהגות כביש גרועה מאוד ביחס לפונטו.
הדיהטסו נוחה כמו כורסא, רק אחת הפוכה עם מסמרים בולטים :)
לדעתי הבחירה המתבקשת היא הפונטו.
****עדכון:
עכשיו ראיתי את הקישור שגיא הביא, אני מקווה שכבר התקשרת.
על פניו- הרכב נראה מצויין, כמובן שצריך לאמת את הפרטים (יד, ק"מ, טיפולים) ולבדוק היסטוריה.
ה206 עדיפה על הגטס בכל מצב.
נוחה יותר, איכותית יותר.
קודם כל לא אני הבאתי את הקישור, אלא רון. דבר שני, לדעתי, הגטס אמינה פי 100 מהפיג'ו 206. הגטס אמינה מאוד ושורדת התעללויות קשות בהצלחה (תאמינו לי, מה שעשו לרכבים האלה בצבא זה הזוי לגמרי ולא קרה להם כלום).
הפיג'ו אכן נוחה יותר.
אם נוציא מהדיון רכבי "לימון", אמינות היא תוצר של אחזקה נטו.
לכל רכב יהיו את הממצדדים, והמתלוננים.
בכל מצב, הייתי מעדיף להימצא ב206, על פני הגטס. כמו שרשמתי, נוחות הנסיעה טובה יותר, איכות החומרים טובה יותר, המושבים נוחים יותר, והרכב משדר הרגשה טובה יותר, ולא הרגשה של זול.
בנושא התנהגות הכביש אין בכלל מה להשוות בין השתיים. השלדה ומערכת ההיגוי של ה206 טובות פי כמה מאלו של הגטס.
הסיריון זה אחד הרכבים הכי לא נוחים שיש. אני נוהג כיום באופן קבוע כל יום על אחת כזו בעבודה, נסיעות של שעה-שעתיים רצוף לכל כיוון, וזה ממש לא נוח. מה שכן יש לרכב הרגשה של הרבה יותר כוח מהפונטו (למרות שאני משייך את זה פשוט ל-8 כ"ס הנוספים שמשודכים לתיבה אוטו' שממש אבל ממש אוהב למשוך הילוכים). המזגן שלה אגב, סביר ולא יותר מזה.
הפיג'ו 206 ממש לא רעה לדעתי באם מטופלת כיאות. יש לחבר שלי 206, דגם 3 דל' מנוע 1.6 - וחוץ מבלאי טבעי, טיפולים סדירים ופעם אחת להחליף רדיאטור אחרי שנגרם לו נזק בשוגג הרכב נוסע כמו גדול ללא בעיות כבר 3-4 שנים (והוא רכש אותו עם 200K). מה שבטוח - היא יותר נוחה מכל שאר האפשרויות, אך יש סייג אחד והוא הדרישה לאוטו', שהבנתי שהוא הנקודה החלשה בפיג'ו. מבחינת מזגן - הטוב ביותר בקטגוריה (לא מחשיב את הגטס כי מעולם נסעתי על אחת).
הפונטו נוחה לנהיגה, הגיר הרציף חסכוני, שקט ונוח מאד (ולפי רוב גם אמין מאד). עלות טיפולים וחלפים זולה יחסית לאחרים (עם דגש על יחסית). בטיחותית כמו שאר האפשרויות ולפי דעתי נראת יותר טוב גם משאר האפשרויות (אבל זה כבר עניין של טעם). מזגן מצויין (קצת פחות מה-206, אבל המילה קצת היא הנקודה העיקרית פה).
הסיריון זה אחד הרכבים הכי לא נוחים שיש. אני נוהג כיום באופן קבוע כל יום על אחת כזו בעבודה, נסיעות של שעה-שעתיים רצוף לכל כיוון, וזה ממש לא נוח. מה שכן יש לרכב הרגשה של הרבה יותר כוח מהפונטו (למרות שאני משייך את זה פשוט ל-8 כ"ס הנוספים שמשודכים לתיבה אוטו' שממש אבל ממש אוהב למשוך הילוכים). המזגן שלה אגב, סביר ולא יותר מזה.
.
מסכים בהחלט סופ"ש אחד עם סיריון חדשה מהשכרה הספיק לי. הגב נישבר והרכב לא יציב בעליל
בנסיעה על כביש החוף כ רכב שעובד לידך אתה מפחד שאתה הולך להתהפך מהרוח שלו
מושבים לא נוחים בעליל
לגבי הכוח היא לא עולה על ה ELX 80 כ"ס 16V שלי
אני ממשיך עם ההמלצות שלכם ונשארתי עם 2 האפשרויות הבאות :
פיאט פונטו ספייס דינאמיק 2006 כ 45,000 ש"ח אוטומט
פז'ו 206 אוטומט
1. מישהו יודע האם יש לרכבים הללו איזופיקס, והאם תא המטען שלהם גדול מספיק כדי להכיל עגלת תינוק ?
2. סליחה על הבורות, אבל כשאני מסתכל במחירון על 206 אוטומטית, אני הולך לאיבוד,
יש עשרות דגמים, מישהו יכול לכוון אותי מה רלוונטי אלי ? :-)
קבריולט / קופה וגם 3 דלתות לא רלוונטי אלי,
האם אתם ממליצים על 1400 או 1600 ?
מה זה X-LINE ? מה זה OK OneLine ?
סטיישן זה לא רכב ארוך יותר שמשמש בעיקר להובלת ציוד ?
XT חמש דלתות 1600 סטיישן
XT חמש דלתות 1600
X-LINE חמש דלתות 1400
PK OneLine
XS סטיישן SW
תודה !
הכי טוב כשאתה בא לקנות את האוטו - תביא איתך את העגלה ותכניס אותה לבגאז'.
אתה תגלה שבמקרה הטוב לא נשאר שם הרבה מקום פנוי :)
לגבי איזופיקס, אני חושב שבשתיהן אין אבל אני לא בטוח לחלוטין.
הכי טוב כשאתה בא לקנות את האוטו - תביא איתך את העגלה ותכניס אותה לבגאז'.
אתה תגלה שבמקרה הטוב לא נשאר שם הרבה מקום פנוי :)
לגבי איזופיקס, אני חושב שבשתיהן אין אבל אני לא בטוח לחלוטין.
:-)
אשמח להסבר אם אפשר לגבי האותיות שציינתי :-)
אני לא מכיר את הדגמים של הפג'ו 206.
תנסה גם את הפורום של מועדון PSI.
XT חמש דלתות 1600 סטיישן
XT חמש דלתות 1600
X-LINE חמש דלתות 1400
PK OneLine
XS סטיישן SW
אני לא סגור ב100%, אבל זה הולך ככה:
XT הכי מאובזרת.
XS מעט פחות מאובזרת.
ההכי פחות מאובזרות הן הXL (שזה בעצם X-Line) שנמכרו/נמכרות בחברות השכרה, מגיעה רק בידני, 2 חלונות חשמל, ללא פנסי ערפל מנוע יותר חלש וכו'.
לגבי One-Line - נראה לי שזה כמו הX-Line רק בשנתונים טיפה ישנים יותר (ממש לא בטוח לגבי הOL).
בקיצור, לך על XT או XS.
לגבי הSW, בעל משפחה עם ילד? SW בשבילך זה מבורך. יותר מקום בתא מטען. התנהגות כביש מעט (!) שונה כי לרוב מרחק סרנים טיפה גדול יותר - הרבה פחות ספורטיבי מה206 הנפוץ (והוא מרגיש ספורטיבי, אין מה לעשות) מבחינת תאוצה והיגוי, אך מרגיש טיפה יותר יציב על הכביש.
למען האמת לא ידעתי שיש SW בארץ ל206, אלא רק ל307... גם אני לא חושב שאי פעם ראיתי 206 SW, אבל סבבה ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.