התחבר

View Full Version : מבקש המלצה לפחח/חנות חלפים באיזור חדרה

פונטיוס פילאטיס
30-08-09, 23:34
שלום,

יש ברשותי פונטו מודל 96 ובעקבות הכרות קרובה מדי שאני ומחסום צה"לי (שחסם את כ-ל הכביש) ערכנו עלי להחליף מכסה מנוע.

השאלה שלי היא האם זול יותר לגשת ישירות לפחח שירכיב לי מכסה מנוע משומש במצב טוב או לקנות את מכסה המנוע בעצמי ורק אז להביא אותו לפחח שירכיב?

אם זול יותר לעשות את זה אצל הפחח ישירות אשמח להמלצה על פחח טוב ולחילופין אם זול יותר לקנות לבד אשמח להמלצה על חנות חלפים.

תודה מראש :)

BentzZz
30-08-09, 23:55
פירוקיות חלפים יש מלא אני ממליץ על הג'ינג'ים או בני הדודים איך שתרצו לקרוא להם, בטייבה קלאנסווה טירה וכו' מחירים זולים בלי יותר מדי חירטוטים.
תעשה סקר שוק של מחירים ואז תשווה אני בטוח שהמחיר הכי זול זה לקנות לבד אבל שוב אם לא ירוויחו עליך במכסה אז ירוויחו בעבודה.
יש לי פחח מצוין אבל צריך קצת לשבת לו על הראש כשהוא עושה פינישים בנתניה, מעוניין?

saar
31-08-09, 17:04
המתן לחברנו רפי לין שיתן לך פחח מומלץ באזורך.

בניגוד לחבר בנץ אני לא ממליץ על אותם חבר'ה שהוא ציין.

רפי לין
31-08-09, 23:43
נראה לי שכדאי לך אצלם: http://www.musach.co.il/details.asp?id=659
ובקש שם את פבל.
בברכה - רפי לין :smile:

פונטיוס פילאטיס
01-09-09, 09:53
התקשרתי והפקידה שענתה (מירב) אמרה שהיא יכולה להמליץ לי על פחח לידם, כך שאני לא ממש מבין איך זה מתיישב עם ההמלצה.

רפי לין
01-09-09, 12:02
כנראה שהפחחות שלהם הנה חיצונית סמוך אליהם.
בכל מקרה אל תקנה בעצמך חלפים כי אף מוסך לא ירצה רק לבצע עבודה ללא רווח מהחלפים שהם חלק מרווחיות פעולתו.
בברכה - רפי לין :)

פונטיוס פילאטיס
01-10-09, 16:41
2500 שקל על החלפת פגוש קדמי+מכסה מנוע זה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי.

רפי אפשר אולי המלצה לחנות חלפים/פירוקיה באזור?

4danigilad
03-11-10, 13:28
יש לי מוסך בפתח תקווה בפתי תקווה שהוא עושה עבודה טובה. הוא גר מעל המוסך וכשמתקשרים אליו הוא יורד לפתוח.. קצת עצוב, קצת מוזר אבל הוא עושה את העבודה. אני לא יודע כמה העבודה איכותית בהשוואה למקומות אחרי אבל בגדול זה בסדר+.

ועוד משהו:

אנחנו אוהבים נשים, אנחנו רוצים נשים. אבל זה כל מה שאנחנו יודעים. בגלל זה אנחנו צופרים מהמכוניות שלנו, צועקים מאתרי בנייה. אלה הרעיונות הכי טובים שגיבשנו עד כה. לצפור ממכונית... זה מדהים אותי! זה חייב להיות תא המוח הפעיל האחרון בראש של הבחור שחושב על זה. היא פוסעת ברחוב, הוא במכונית. ביפ-ביפ, "נדמה לי שהבהרתי את עצמי..." מה היא אמורה לעשות בדיוק? לבעוט בעקבים ולהתחיל לרוץ אחרי המכונית? להיאחז בפגוש? המכונית עוצרת, והיא: "טוב שצפרת, לא היה לי מושג איך אתה מרגיש."
- ג'רי סיינפלד
זה בשביל לעודד את מר פילאטיס (http://www.da-pilates.co.il/) היקר.

r.a20
03-11-10, 13:51
אני חושב שהבחור כבר הסתדר. בכל זאת, עבר כבר מעל שנה מאז כתיבת ההודעה.

יום טוב!!