אז קיבלתי היום דוח חניה! הראשון והיחיד מזה 5 שנים ונקווה שלא יהיו אחרים שיבואו בעקבותיו.
חניה בכחול לבן ללא תו חניה בדיוק לפחות מ20 דק' אבל מה לעשות מרפי מרפי ה-** **** 95 ש"ח לתשלום לא מאוחר מ90 יום מהתאריך הנקוב
השאלה המתחקמת שלי :
רשום שהדו"ח נמסר לי ביד ולא הוצמד לחלון (הדו"ח היה מתחת לווישר - ולא ראיתי את הפקח)
יש לי איזה קייס? סתם בקטע של התחמקות.
תשלם העיריות צריכות כסף אם לא שמעת.
במשך חודש שאתה יוצא לפאב כל פעם תשתה בירה אחת פחות וכך לא תרגיש שינוי בחשבון הבנק או שתשתה בירה אחת יותר וכך בטוח שתשכח בכלל מהדו"ח.
בגדול הפקחים מקבלים הוראה לא לתת דו"ח חנייה בחמש דקות הראשונות, זאת אומרת לעשות סיבוב נוסף ולחזור לראות אם הרכב עדיין חונה, אבל הם לא חייבים.
חוצמזה באיזה עיר קיבלת את הדו"ח נשמע משתלם בעיר שלי זה 100 ש"ח.
אם אני לא טועה, דיברו על זה בחדשות או בתוכנית חסכון לפני זה.
אמרו כי אם יש טעות בפתק של הדו"ח, או אפילו החתימה של הפקח איננה ברורה יש עילה לבטל את הדו"ח.
לדעתי שווה לבדוק את הנושא ולנסות לבטלו.
שיהיה בהצלחה
ערן
בוא אספר לך סיפור נחמד מציאותי.
שאני הייתי שוטר במשטרה (3 שנים סדיר לוחם מג"ב), היה איזשהו חג, והיה עלי להיות תגבור למשטרה הקהילתית (הכחולה). שלחו אותי למחוז הדרומי, שש ושמח הגעתי למחוז הדרומי (היות והייתי מגב"ניק הייתה לי אהבה גדולה לבדואים בדרום, ובמיוחד לרהט), התייצבתי במחוז, שלחו אותי לתחנת באר שבע, שם החתימו אותי על ניידת, ויאללה שלום צא לגזרה.
בכל אופן, בעודי נוסע באחד מרחובות באר שבע, בשעת צהריים, בתוך ניידת משטרה שאינה מוסמנת (רכב אזרחי, היה בזמנו טויוטה לבנה), אני מבחין בהונדה שחורה לפני ולפניה עוד איזה רכב.
בכל אופן שלושתנו בנתיב הימני מתקרבים לצומת, הצומת הוא רמזור אדום מובהק, אני מתחיל להאט, אך מתחיל לחשוב בראשי מדוע אני לא רואה אורות ברקס ברכבים שלפני, הפלא ופלא , הרכב הראשון עבר באדום, ההונדה השחורה אחריו עוברת באדום, ואני אחריה זורק את הרולר הכחול על הגג, מפעיל את הסירנה, וסאנשיין עמוד בצד.
ההונדה השחורה עוצרת בצד, אני יוצא מהרכב, ניגש להונדה ורואה ארבעה מתושבי רהט אשר אני מאוד מעריך ואוהב, צהריים טובים אני אומר, משטרה, רשיון נהיגה, רשיון רכב, תעודת זהות, וביטוח חובה.
הנהג מביא לי את כל הניירת, ואז אני מודיע לו כי הוא מקבל דוח תנועה על נסיעה ברמזור אדום, מיד קופץ הנהג ממקומו וצועק לעברי, אבל זה שלפני גם עבר באדום, אז עניתי לו, אותו אני אתפוס אחר כך, עכשיו תפסתי אותך.
לאחר כמה חודשים, אני מקבל זימון לבית להמשפט (הדבר קורא כאשר נאשם כופר באשמה), אני מגיע לבית המשפט לתעבורה, שם עומד אותו נהג נחמד של ההונדה, השופט שואל אותו מה יש לו לומר, והוא אומר לשופט , אדוני השופט השוטר הזה היה בלי כובע ! השופט מודיע לו, אדוני הנכבד, אתה עברת באדום, ולכן תשלם על כך, ועל זה שהשוטר היה בלי כובע, אני מציין לתובע המשטרתי לנזוף בשוטר.
אכן קיבלתי נו נו נו (בצורת יאללה שיהיה המשך משמרת נעימה ויאללה ביי).
כפי האימרה הידועה האומרת, שוטר עיוור בלי כובע, צודק.
כעת המוסר השכל, אם החנת בכחול לבן, ללא תו חניה, אין לך על מי להלין אלא רק על עצמך.
אל יתפלא אדם לקצור סופה, באם זרע רוח.
מה שראית בתוכנית הם התכוונו, שאם הפקח רשם צבע רכב לא נכון, או דגם רכב לא נכון, אז זו עילה לביטול, עילה, לא יותר מזה.
אם אכן החנת, ואתה יודע שהחנת, הבט לשמיים ואמור, כפרת עוונות, תן לי ברכוש, ולא בגוף חס ושלום.
תקרא באתר הנ"ל
http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-61488cd7f284321004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=1806317738
לדעתי תנסה לפעול לפי השיתות שלהם.
כן הבחור ביצע עבירה, אבל עם כל הכבוד העיריות מגזימות, מספיק המדינה הזאת על כל דבר קטן גוזלת מהאזרח הקטן כסף ואפילו חנייה אי אפשר למצוא בלי תשלום.
בראשון לציון בשביל להגיע לחנויות ברחוב המרכזי אי אפשר למצוא חניה, חיפשנו כחצי שעה ברחובות היותר רחוקים והכל כחול לבן.
למזלי "טפו טפו טפו" נס-ציונה לא ככה, כך שאפשר לחנות קצת יותר רחוק מן המרכז ללא תשלום.
לא על כל דבר צריך לגזול כסף!
אם כן הייתה חנייה ללא תשלום במרחק הליכה אז...בוא נגיד מגיע לך :)
סהר, גם אני הייתי שוטר מג"ב שלוש שנים וגם לי יצא לפגוש בדויים וג'ינג'ים רבים שעשו עבירות וגם אני נהנתי לעקב אותם גם אם זה רק על דיבור בטלפון (כמו כחול) וכל העניין של השאלה שלי הייתה נסיון התחמקות, אין לי שום תלונות כלפי הפקח או כלפי העירייה, בידיעה חניתי כשלקחתי את הסיכון שאני אקבל דו"ח (ובנוסף חלמתי קצת) ו95 ש"ח לא יהרגו אותי אבל יהיה נחמד לנסות להתחמק ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.