PDA

View Full Version : סט גומיות לאינג'קטורים

Amit-IL
13-08-09, 21:14
לאחר שביצעתי ניקוי מזרקים נעלמה/אבדה לי גומייה אחת ששייכת לאינג'קטור בחלקו העליון זה שנכנס
לחנוכיה/חליל, פתחתי את חנוכייה/חליל מהצד והגומייה לא נמצאת שם ולא מסתתרת שם,
כנראה שהיא קפצה בזמן הפירוק ואיני מוצא אותה.
השאלה היכן ניתן לרכוש סט גומיות O רינג מתאימות?
האם ניתן למצוא בחנות חלקי חילוף רגילה או רק במכון הזרקות?
אני מכרמיאל אז בבקשה חוות דעת ואם מישהו יודע עלויות של גומייה בודדת או של סט גומיות?

yair068
13-08-09, 21:30
מאמין שבכל חנות חלקי חילוף תמצא.
הייתי בודק לך במרכז השאלה איך זה יגיע אליך.
נ.ב יש לי בעייה עם המגש אין מי שיעביר לך מי שקרוב אליי זה אלי בוני מבת ים תנסה לקשר בינינו
מי שנמצא באזור המרכז ונוסע לטיול מתבקש ליצור קשר בפרטי בכדי למסור חלק ל-MAKARA אגיע אליו הביתה אני מראשל"צ
עמית האם הגומיה כמו בתמונה?

Amit-IL
14-08-09, 02:24
כן הגומייה כמו בתמונה בדיוק
האינג'קטורים הם תוצרת חברת בוש אם אני לא טועה.

Amit-IL
14-08-09, 15:04
היום הייתי בשתי חנויות לחלקי חילוף שאני מכיר טוב ולא היה להם,
אחד מהם אף נתן לי טיפ ואמר שלא כדאי לסמוך על חנות לחלקי חילוף עם הגומייה מפני שצריך גומייה שעומדת בפני כימיקלים שמצויים בדלק ואם אני ילביש גומייה שתראה מתאימה אך לא עומדת בפני כימיקלים הגומייה פשוט תתפורר ותחדור לסעפת ולמנוע ויכול להיגרם מצב בעייתי,
לכן ייעץ לרכוש ממקום מתמחה כגון מכון הזרקות וקרבורטורים או במוסך פיאט.

הנה תמונות של המזרק והגומייה שנשארה מבין השתיים.

Amit-IL
17-08-09, 22:44
ביום שבת בזמן שאתם נהנתם בטיול לצפון אני הסתובבתי
בין מכונאים בכפרים שעובדים בשבתות בבית ובמשך השבוע באיזה מוסך מורשה,
בקיצור מצאתי אצל אחד גומייה כמו זו שנעלמה לי שכמובן נתן לי אותה ללא תמורה ואף הציע לי גריז גרפית למריחה על הגומיות לפני החזרתם.
הוא ממש הציל אותי וטוב שמצאתי והרכב כרגע מניע טוב יותר ומגיב מצויין בנוסף ביצעתי אינפוזיה דרך
צינור וואקום במצערת (אינפוזיה פירטית שלקחתי מהאחות מקופ"ח אולי פעם נצלם פרוייקט כזה),
תודה ל YAIR068 שבירר לי עלויות של סט גומיות בחנויות במרכז 48 ש"ח לגומייה בודדת ממש מטורף באיביי בריטניה סט של 8 גומיות + 4 פילטרים לאינג'קטורים עולים 15 אירו לא כולל משלוח),
חבל שבגלל הגומייה הזו הפסדתי את הטיול אבל הכל לטובה,
בנתיים לא חסרים עוד דברים לתקן ברכב.