התחבר

View Full Version : ירחון אוטולי

yair068
06-08-09, 11:21
ירחון רכב להורדה חינם
במיוחד לגיא(מיטו)ולכל השפויים שמסתתרים.

http://otoli.co.il/magazine.asp?siteid=5

פיליפ
08-08-09, 21:25
מרפרוף קצר ניראה מעולה, הרעיון מצויין.
ניראה מה איכות הכתיבה מאוחר יותר.

stio
09-08-09, 19:12
אני מכיר את המגזין הזה. איכות הצילום ואיכות הכתיבה טובים, אפילו טובים מאוד. נקודות ופסיקים במקומות הנכונים, ניסוח ראוי בהחלט. אם תשאלו אותי, הייתי משפר שם כל מיני דברים, מוסיף נתונים וכ' (למשל במבחן על האיביזה החדשה באחד מהגיליונות הקודמים לא צויין שמדובר על גיר DSG).

המגזין מוצף בפרסומות. אותי אישית מעניין האם הם שמים את הפרסומות האלו סתם כדי ליצור רושם של מגזין מקצועי, או שבאמת היבואנים משלמים כסף על פרסום במגזינים לא מוכרים.

בכל אופן עושה רושם של מגזין מקצועי, שיהיה להם בהצלחה.

אוטולי
07-09-09, 19:15
תודה רבה על התגובה (והמחמאות)
נשמח לדעת מה היית רוצה לראות/שנשפר במגזין

*יש אפשרות לשלוח חוות דעת מתוך המגזין, להבא אל תתבייש

stio
07-09-09, 19:21
האמת היא שמעט התאכזבתי מהכתבה על הפאביה בגליון של החודש. הכתבה מלאה בפרטים לא נכונים שגורמים להטעיה. כתבתי על זה בדיוק בשרשור נפרד, תיכף אערוך את ההודעה ואצרף את הקישור.

עריכה:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=53828#post53828

yair068
07-09-09, 21:44
נחמד מאוד מהכתב שמגיב פה בפורום ומוכן לשמוע על שיפורים במגזין.
אני בחנתי את הרכב בזה במיוחד והתרשמתי מאוד לטובה הן מהמחיר ומהבטיחות והמפרט הטכני.
עלות של דגם ספורט בכל חברה ימריא לשמיים.
תרגיל היבואנים ידוע לכולם ומשתדלים להביא דגם ערום קח את הפולו ותראה כמה תשלם.
לטעמי פאביה יותר טובה מפונטו בכל הרמות מנוע בטיחות הספק ואביזרים.

stio
08-09-09, 00:44
הפונטו החדשה יותר בטוחה מהפאביה החדשה, גם העיצוב של הפונטו מעט יותר מוצלח, אבל זהו.

אם צריך לשים את הקלפים על השולחן, הפונטו החדשה נמצאת במקום האחרון ולא מצליחה לנצח שום סופר מיני שמתחרה מולה בסיכום הכולל.
מעבר לזה אחרי שנה עם הפאביה אני יכול לומר בלב שלם: לא יכולתי לרכוש רכב טוב יותר בקטגוריה הזאת.

Ron_Dadon
08-09-09, 07:59
גיא, שכחת דגש אחד - ההתיחסות שלך נכונה לדגמים שהגיעו ארצה בלבד.

ארילו
08-09-09, 09:34
אם צריך לשים את הקלפים על השולחן, הפונטו החדשה נמצאת במקום האחרון ולא מצליחה לנצח שום סופר מיני שמתחרה מולה בסיכום הכולל.

גיא - זאת דעתך בלבד, ואני אסביר:
נכון שהפאביה שלך 1600 ונכון שהיא מהירה יותר וחזקה יותר, ונכון שהיא אוטומאטית ונכון שאתה יכול להזמין סוגי אבזור רבים שונים ומשונים.
אבל הפאביה שלך עלתה 14,000 ש"ח יותר והיא בטוחה פחות בזמן תאונה, והיא צורכת יותר דלק (רק בגלל המנוע והגיר האוטומאטי), והיא פחות מרווחת וכו'.

בקיצור זאת דעתך ואני מכבד אותה אבל מכאן ולרשום שהגרנדה נמצאת במקום האחרון ולא מצליחה לנצח שום סופר מיני זאת הגזמה פרועה.

ודבר אחרון - בהשוואה מול היאריס (וזאת השוואת הרכב היחידה שנעשתה ראש בראש) היא ניצחה.

stio
08-09-09, 12:54
אביעד, כמובן שזו דעתי ודעתי בלבד, כל מה שאני רושם כאן זאת דעתי ולא מייצגת את כולם (אלא אם מישהו תומך בדעתי).

הפאביה "ספורט" עלתה 104,400 ש"ח והפונטו "דינאמיק" 101,000 ש"ח ההבדל בזמנו היה 3400 ש"ח בלבד, ובפאביה קיבלתי עוד הרבה איבזור.
עכשיו עם יד על הלב, לאור נתוני המחירים האלו, נתוני הגירים, המנועים והאיבזור, מה היית עושה במקומי?

צריכת הדלק בבין עירוני עומדת על 17.2 ק"מ/ליטר, לאחר תקופת ההרצה. מדובר בנתון יפה מאוד. בנושא הבטיחות נכון, היא מעט פחות בטוחה.

אגב, איפה ראית מבחן פונטו- יאריס?

גיא, שכחת דגש אחד - ההתיחסות שלך נכונה לדגמים שהגיעו ארצה בלבד.

כמובן. באירופה המצב שונה לגמרי. ההתיחסות לדגמים בארץ בלבד.

ארילו
08-09-09, 14:10
אני מתייחס למחירים היום ;)

בבקשה מבחן פונטו - יאריס:
http://www.motocar.co.il/article/7994.aspx