PDA

View Full Version : המלצה על סאב ומגבר!

zuzu
04-08-09, 17:12
שלם לכל חברי הפורום..
אני רוצה לדעת מה עדיך סאב של קיקר או סאב של IMAGE
קיקר הדגם עם 150RMS ואת האימג' לא מצאתי את הדגם שלו!
בעל החנות המליץ לי על האימג' הוא אמר לי הוא יותר מדויק ואיכותי יותר מהקיקר ....
תנו לי את דעתכם כי אני לא כולכך בטוח בעניין. תודה לעוזרים מראש.
ובקשר למגבר אני רוצה מגבר שיגביר לי את הסאב ואת הקומפוננטים של מורל פולס.
אבל שלא יהיה יקר,תקציב מדויק אין לי ואני לא ממהר לרכוש את המוצרים !
אבל אני צריך עזרה כי אין לי מוסג כולכך מה עדיף!תודה.

אלי_בוני
05-08-09, 01:09
שלום גבר קודם כול ממליץ על קיקר בין השניים את השני אני לא מכיר כול כך אבל אני יודע שקיקר הוא מעולה.
בנוגע למגבר אם אתה רוצה איכות מעולה וטובה ודייקנית לך על מונו בלוק, אם לא אז תביא מגבר נפרד לסאב שתיי ערוצים ותחבר את הסאב אליו, עוד משהוא לא מומלץ לחבר גם סאב וגם קומפוננט למגבר אחד ככה הכוח מתפזר אז בגלל זה אני ממליץ מגבר ניפרד לסאב ולקומפוננט תביא מגבר 4 ערוצים כדי שבעתיד תוכל גם לחבר את הרמקולים האחוריים אם תרצה אם לא אז עדיין כול העוצמה תילך לקומפוננט.
איזה דגם מערכת יש לך ?
והאם יש לך רמקולים אחוריים ?

raanan_t
05-08-09, 01:33
אלי, אינני מוצא סיבה מדוע לא לחבר סאב וקומפוננט על אותו המגבר בהנחה שהמגבר יכול להחזיק את כל האלמנטים.

לגבי הסאב, אם מדובר על סאב של IMAGE DYNAMICS אז דע לך שבאופן כללי מדובר על סאבים טובים. אבל, לאחרונה ישנן בעיות עם אחד הדגמים שלהם שפשוט מתפרק. היה על זה דיון שלם בקארספורום ושם אף הובאו ציטוטים של היצרן שמודה כי נעשתה טעות בחלק מפס היצור.
ע"פ הנראה הדגמים החדשים לא אמורים לעשות צרות אך אני הייתי נמנע,יש מספיק סאבים טובים בשוק.

בכל מקרה, לא ניתן להמליץ לך על סאב לפני שנדע מה התקציב. גם לגבי הסאבים שקיבלת הצעות לגביהם קשה לחוות דעה היות ולא פירטתי לגבי דגמים ספציפיים.

master_T
05-08-09, 04:19
אישית לא שמעתי את הסאב של image dynamics
אבל לפי מה שאומרים הוא כמה ליגות מעל הקיקר 150W
גם המחיר ביניהם הוא שונה אני חושב.
הכי טוב זה לנסות את שניהם באוטו ותבחר את מה שאהבת יותר.
בקשר למגבר-כל מגבר 4 ערוצים יתאים,תנסה לקחת אחד עם שם ולא משהו סיני ב200 שח,הכל תלוי בתקציב.
ואת הרמקולים האחוריים(אם יש) תחבר לרדיו דיסק או שתכבה בכלל.

zuzu
06-08-09, 01:51
אז ככה בונא נתחיל לסדר את העניינים!
דבר ראשון יש לי רמקולים קדמיים של JVC 6.5 ורמקולים אחורים של 6.9 גם של JVC!
אז אני רוצה לקנות דבר ראשון את הקומפוננת של מורל פולס המחיר שהציעו לי 400 שקל לא כולל הרכה! ואני רוצה להגביר אותו רק אני עדיין לא יודע אם אני אקנה איתו את המגבר או חודש אחרי... אז ככה אני מוכן לשלם למגבר שיהיה טוב בין הסכומים 500-800 שקל! ועל הסב 500-עד 800 גם! חבר הכי חשוב בסאב שיהיה איכותי שלא יעשה לי רעש סתם אני רוצה באמת איכות! תמליצו לי אני מוכן להצעות! מחכה לתשובה!
דרך אגב אלי חתכתה בדלתות הקדמיות בפונטו שלך ?
ודגם המערכת שלי היא pioneer deh 1150mp עם שני כניסות למגבר !

אלי_בוני
06-08-09, 18:13
אוקיי אז ככה קודם כול לא חתכתי בדלתות הדימיות הם היו במידות של המבנה האורגינאל שיש לי יש לי קומפוננט של JBL 60 RMS והם מעולים ומתלבשים בול, תבדוק לפני שאתה קונה מה המידות שלא יהיה בעיות כי לחתוך ולקצר וכול זה סתם יעשה בעיות אני אישית לא הייתי מעדיף.
ולגבי רענן שאמר למה לא לחבר קומפוננט וסאב באותו המגבר, אז בוא אני יגיד לך הבחור פה רוצה שמיעה איכותית וגבוהה אז אין יותר טוב ומגבר 2 ערוצים או מונו בלוק שזה הדבר הכי מעולה שיש אבל מאוד יקר, הייתי ממליץ כבר על מגבר 2 ערוצים. ובשביל שהסאב יוציא את מירב עוצמתו וידייק באיכות שלו הוא צריך לקבל עוצמה RMS מיירבי מהמגבר. בנוגע לקומפוננט הייתי ממליץ כמו שאמרתי על מגבר 4 ערוצים ולהוסיף להם את הרמקולים האחוריים ואז זה יהיה מושלם, לפי דעתי כמובן ככה גם כול הצלילים יהיו מדוייקים ולא יברחו לו הצלילים וגם האיכות של המוסיקה תיהיה ברמה גובהה ולא יתערבב אם הסאב, עוד משהו קטן לא הייתי ממליץ לחבר כלום על המערכת אלה אם כן יש לך רק רמקולים ומערכת נטו.
zuzu הייתי ממליץ לך על מגבר פשוט אם תרצה 2 ערוצים לסאב שייתן לו אחלה של איכות ובומים של האודיו פלטיניום 800 וואט' אחלה של מגבר לבינוניים ומפיק עוצמה חמודה לאאלה בנוגע לסאב יש לך כמה סוגים שאני אישית הייתי מעדיף וזה הפיוניר הJBL האינפיניטי והקיקר כמו שרשמתה אבל הכול תלוי בתקציב ובבומים שאתה אוהב ומעדיף שיהיה באוטו.
אם יצא לנו רענן בטיול בצפן אני יראה לך בדיוק מה אני עשיתי ולמה התכוונתי שהמוסיקה לא מתערבבת אם הבומים של הסאב.

zuzu
08-08-09, 01:33
תודה על העצה אלי ונשמע הגיוני שעדיף שני מגברים ככה לא יהיה לחץ על אחד!
אוקי עכשיו בקשר לקופוננט שיש לך איפה הם נמצאים על החורים מהקוריים בדשבורד? ואם כן מה המידה? ואיפהה אני יכול לקונת אותם?
תודה מראש

Ron_Dadon
08-08-09, 12:01
איזה פונטו יש לך?
אם אין לך ספייס, אז קומפוננט 6.5 אינץ' לא יכנס לך!
והשאלה שלי היא מכיוון שציינת להכניס רמקולים בחורים המקוריים בדשבורד - כאשר בספייס הרמקולים לא יושבים בדשבורד אלא בדור ראשון.

zuzu
08-08-09, 22:06
אין לי ספיס יש לי את הדור הראשון.
ושאלתי את אלי איפה הוא סם את הקומפוננטים שלו אם הוא לא עשה חורים בדלתות! מה שאני מתכנן לעשות ז לחתוך בדלתות ואם לאלי יש קומפוננתי שאפשר להתקין בדשבור אז אני אקנה מבלי לחתוך בדלתות.

אלי_בוני
10-08-09, 00:06
יש קומפוננטים שאפשר להביא בלי לחתוך אני לא יודע מה המידות של הפנוטו של הדור 1 בדלתות, תבדוק את זה ותגיד לי ככה אני יוכל להמליץ לך גם על קומפוננט טוב למידות האלה.
רק על תשכח שיש לך קרוסוברים ושאתה צריך למצוא להם מקום טוב גם לזה שלא ישחקו, טויטרים אני לא חושב שיהיה בעיה לשים אותם רק תבחר מקום ותדביק אותם .
ועוד משהו אתה יכול לעשות הרחבה מקסימום לרמקולים ומבלי לחתוך או משהו קודם תברר מה המידות שלך.

zuzu
10-08-09, 01:44
*** אין לי חורים בדלתות! יש לי חורים בדשבורד והגודל של החור שם אם אני לא טועה זה 3.5 ואני לא חושב שיש קומפוננטים בגודל כזה!
אז ככה אני תכנני לחתוך בדלתות לגודל 6.6 ואת הטויטרים תכננתי לסים איפה שהחורים בדשבורד אבל את הקרוסאוברים אני לא באמת יודע תמליץ לי אתה ! או יש לך מקום טוב לסים! ושוב תודה על התמיכה ***!

raanan_t
10-08-09, 02:55
ZUZU, גם אם יש קומפוננטים במידה 3.5" אל תגע בהם. רמקול בקוטר כזה לא יכול לנגן תדרים נמוכים בעצמה שאפשר לשמוע ולכן הוא לא רלוונטי בכלל, לדעתי האישית.
המצב בפונטו דור ראשון הוא כזה (בהנחה שאתה מעוניין להתקין קומפוננט):
1. אין מקום למידוופר של הקומפוננט בדלת, החלון יורד כמעט צמוד לדיפון. חובה לעשות בניה בדלת או בניה בקיקפאנל (אזור הרגליים בסמוך לדלת).
2. בניה אפשר לעשות בסכומים זעומים של 200-300 ש"ח ואפשר גם ב-2500 ש"כ אם הולכים לכיוון של פיבר ובעל מקצוע. ערוך חיפוש בנושא, יש כמה פרוייקטים וקישורים לפרוייקטים יפים מאוד שעלו גרושים.
3. טוויטרים אפשר להתקין במקום ה-3.5" על הדשבורד או על הקורות או על הדשבורד עצמו באופן חשוף.
4. קרוסים אפשר להתקין באחת משתי אפשרויות.
הראשונה - סמוך למגבר. זבר כזה ידרוש הרצה של 4 זוגות כבלים לקדמת הרכב אך יקל על הפיכת פאזות וכדומה.
השניה - בקיקפאנלים (מאחרי השטיח, צמוד או בתוך הדשבורד מלמטה) זו היתה האפשרות שלי. בסה"כ הגישה למקום די נוחה.

אלי בוני, מבחינת הספק אתה צודק כל עוד מדובר על מגבר חלש שלא יכול להחזיק את כל מה שמותקן עליו. מגבר איכותי יחסית ומספיק חזק ייתן אחלה עבודה ויחזיק יפה סאב וזוג קומפוננטים מבלי למצמץ. כנראה שהנסיון שיש לך הוא עם מגברים חלשים. מנסיוני האישי עם שלושה רכבים שונים כאשר באחד מהם יש מגבר 6 ערוצים שמחזיק 2 זוגות קומפוננטים וסאב עצבן, לא נתקלתי מעולם בבעיות מיוחדות של "אי ספיקת מגבר" או משהו בכיוון.

dodihob
10-08-09, 03:10
אלי, מה שאתה אומר לא נכון.
ברמות נמוכות של מערכות (להלן מורל פולס) אין מה להתעסק עם מונובלוק, אלה אם מחליטים להגביר אחוריים (שזה יוצא בזבוז של כסף).
מגבר רגיל המוציא 50rms לערוץ יביא בגישור סביבות ה-200rms ככה יוכל להעיף לך באוויר kicker comp c, שהסאב הנ"ל הוא 150rms, שזה בערך העוצמה שאנשים שמים עם מורל פולס.
מגבר המוציא 100rms לערוץ יביא בגישור 300rms+, כך יוכל להגביר סאבים מסביבות ה-250 עד ה-350 ולנצל אותם מצויין.
סאב יותר מ-350rms ניתן להפעיל על מגבר 4 ערוצים אך "בדרך כלל" לא ינוצל כמו שצריך.
במערכות ברמות נמוכות לא צריך ועדיף שלא להתקין מונובלוק, הדורש גם התקנת קבל, אלה להשתמש בכסף המיועד לזאת בשביל לקנות מגבר 4 ערוצים אחד יותר איכותי.
אחד הדברים הכי חשובים היא התמורה לכסף, ובשביל בנאדם שמעוניין לקנות קומפוננט בתקציב של מורל פולס, ואתה מציע לו גם לקנות מונו/קבל זו תמורה גרועה לכסף, היא יכול במחיר של המונו/קבל להשקיע על קומפוננט קידמי יותר טוב/מגבר 4 ערוצים יותר טוב/ סאב יותר טוב.
כל אלה יתנו לו תמורה יותר טובה לכסף, איכות יותר טובה והוא יהיה יותר מרוצה.

באמת שניסיתי לא להשתתף בנושא הזה כי הנושאים בתחום האודיו באמת חוזרים על עצמם ואנשים מגיעים מקובעים ומבקשים עצה בחיפוש להצדיק את המחשבה שלהם, ולא מקשיבים כאשר נאמר להם אחרת. (מצטער אך כך זה מנסיוני בתחום בפורום)
אני אישית לא אומר שאני הכי מבין בתחום הסאונד, לכן עכשיו גם כאשר אני משדרג/בונה מערכת לעצמי אני מתייעץ עם אנשים יותר מנוסים בתחום ולוקח את עצתם.
בכל זאת שיהיה בהצלחה

zuzu
10-08-09, 14:20
אוקי אז ככה DODIHOB רציתי לדעתמה רע במורל פולס ואם הוא לא מספק רצון אז אני מוכן לקנות קומפוננת אחר אבל חשבתי שהוא מיצר 100 RMS אז שווה לקנות אותו כי אני רואה מלה קומפוננטים שמיצרים 60-80 במקרה הטוב!
מה שאני רוצה מהקומפוננת שלי בעיקר איכות ושלא יזיף לי בבס זה כמעת הכי חשוב שיתן לי את הבאס המדויק עד שאני אקנה סאב .. כי המצב לא מאפשר לי ליקנות סאב... אם המורל פולס לא עונה לדרישות שלי תגידו לי או שתציעו לי משהוא אחר אבל אם כן הוא עונה אז אני מעדיף לקנות אותו בגלל שהוא זול! תודה לכם באמת!

dodihob
10-08-09, 15:18
אני לא אמרתי שהמורל פולס אינו קומפוננט טוב.
הכל זה בהתאם לתקציב, ובתקציב שלך הוא מצויין.
תקן אותי אם אני טועה, עכשיו אתה רוצה להתקין מגבר וקומפוננט ואמרת שכרגע אין תקציב לסאב, אך יותקן בהמשך.
הקומפוננט לא יתן לך הרבה או אפילו מידה מספקת של באס, אך הוא הכי טוב למחיר, מה שתוכל לעשות הוא בינתיים להגביר עם המגבר את ה-6x9 JVC שיש לך וכך יהיה לך באס מסויים עד שתתקין סאבוופר.
מגבר בתקציב שביקשת, אישית לא הייתי מתקרב למגבר חדש במחיר הזה, אלה מחפש מגבר יד2.
אתה יכול למצוא Planet audio/JBL/Infinity וכדומה טובים בקארספורום.
אם תצטרך עזרה בחיפוש אוכל לתת יד ועצה.
שוב זה מתבסס על התמורה הכי טובה לתקציב שלך.
בהצלחה

raanan_t
10-08-09, 17:38
אוקי אז ככה DODIHOB רציתי לדעתמה רע במורל פולס ואם הוא לא מספק רצון אז אני מוכן לקנות קומפוננת אחר אבל חשבתי שהוא מיצר 100 RMS אז שווה לקנות אותו כי אני רואה מלה קומפוננטים שמיצרים 60-80 במקרה הטוב!
מה שאני רוצה מהקומפוננת שלי בעיקר איכות ושלא יזיף לי בבס זה כמעת הכי חשוב שיתן לי את הבאס המדויק עד שאני אקנה סאב .. כי המצב לא מאפשר לי ליקנות סאב... אם המורל פולס לא עונה לדרישות שלי תגידו לי או שתציעו לי משהוא אחר אבל אם כן הוא עונה אז אני מעדיף לקנות אותו בגלל שהוא זול! תודה לכם באמת!

זוזו, העסק הוא כזה.
רמקול לא מייצר וואטים, רמקול בנוי "לספוג" וואטים מבלי להתפרק. כלומר, רמקול של 100WATT אמור להמשיך לנגן כל עוד לא "תדחף" אליו יותר מ-100WATT. למה אמור?! כי לפעמים ישנם עיוותים בצלילים המועברים לרמקול ופוגעים בו.

ע"פ הנראה, המערכת שלך מתוכננת לתקציב לא גבוה מדי אם אתה חושב לכיוון הפולס. הפולס יודעים לנגן יפה כל עוד הם מוגברים ומכוונים כראוי, זאת על-אף שהם רמקולים ברמת ה"כניסה". כלומר הם הרמקולים המוגדרים הכי פשוטים מבין הקומפוננטים של מורל אבל, הם עדיין לא הכי פשוטים בשוק ובסה"כ הם ברמה לא רעה.
קומפוננט ברמות האלה יכול לספק כמות מסויימת של באס, אך עדיין לא ידע לרדת נמוך לתדרים שסאב אמור לרדת אליהם.

מה התקציב שלך למערכת בכלל? כמה אתה רואה את עצמך משקיע בחצי השנה הקרובה בנושא?
אחרי שתענה על זה אולי נצליח להציע לך משהו שמתאים לך.

zuzu
11-08-09, 03:07
את האמת אני מוכן להשקיע בעיקר על המגבר כי נראה לי הכי חשוב.
אבל מה שיש לי עכשיו זה ככה 5000 שקל לקטמפוננט אפשר עד 800 ומגבר אותו דבר...
בנתיים אני עובד במסרה חלקית אז אין תקציב .
ובקשר לשאלה כמה אני רואה את עצמי משקיע בחצי השנה הקרובה.. אז ככה אני באמת לא יודע אם אני אשאר חיי עד מחר.
אבל ברצינות שאני לא יכול לזרוק לך מספר אבל מה שכן אם תהיה לי את האפשרות להוציא כסף על זה אז למה לא.
אני מאלה שאוהבים איכות ואין להם איך לשלם חח.

raanan_t
11-08-09, 03:41
תבין, אם אתה לא מכוון את עצמך מעכשיו למה שאתה רוצה, מה שיקרה זה שתוך חצי שנה עד שנה אתה תקנה שוב את כל הרכיבים מחדש. אל תשכח שיש עוד מחיר של התקנה שלא כללת בתקציב.
מגבר ב-800, לך על יד שניה אך חפש משהו במצב טוב. קומפוננט ב-500, פולס הם אחלה. את הסאב תוסיף אח"כ. אני חושב שביחס לתקציב שלך אתה תהנה ממערכת כזו מאוד.

zuzu
11-08-09, 04:08
תבין לי אין ניסיום במערכות כולה אני בונה את המערכת הראשונה שלי. אז תנסה להבין אותי בבקשה.
אז כמה כסף לחכסוף בשביל לקנות מגבר שישרט אותי כמו שצריך...
ואם אתה יכול לתת לי דגמים אני אלך לבדוק בחנויות כמה עולה כדי לראות מה אני עושה וכמה כבר יכולים לכחת על התקנה של מגבר וסאב ? ואם זה יקר אז אני אתן לחבר שלי להתקין לי הוא יודע.
ודרך אגד לחבר שלי יש מונו בלוק שעולה 15 אלף שקל הוא משוגע. שומעים אצלו איכות שחבל על הזמן אני מה זה מקנה בו. :P

dodihob
11-08-09, 11:38
אין לך מה לשלול יד2 לדעתי, בסביבות ה-800 ש"ח אתה יכול להביא אחלה מגבר מקארספורום.
התקנה עם חיווט ופלטה צריכה לעלות סביבות ה-500 ש"ח אני מעריך, הכל תלוי במתקין ובאיכות ההתקנה.
אם אני זוכר נכון יש בחור המוכר במרכז מגבר של HELIX 4x75 בסביבות ה-700 ש"ח
ואישית יש לי חבר שרוצה למכור את כל המערכת שלו ביחד אך אם תהיה במרכז ותרצה אולי אוכל לשכנע אותו מגבר Planet Audio 4x50 בסביבות ה-500 ש"ח.
לדעתי שתייהם אחלה מגברים ותהיה מרוצה מהם.

zuzu
11-08-09, 12:32
תתנו לי 3 דגמים של מגברים שהם ממש יספקו אותי כדי שאני אוכל לחפש ביד2!
אחרי שערכתי חיפוש קצר מצאתי כמה מגברים שנראה לי שהם טובים ואפילו מצוינים!
אז ככה:
1.מגבר אינפינטי 7541 111X4 WRMS. ב 1000 שקל
2.מגבר JBL Сs 60 .4(ככה הוא כתב את השם שלו) RMS 40W *4 בחיבור 4 אום ובחיבור של 2 אום הוא יכול להגיע ל80 RMS. בעלות של 650 שקל.
3. מגבר מגבר BAZOOKA ELA465 ב 650 שקל.
4. ויש בן אדם אחד שמוכר שני מגברים האחד של bazooka הבזוקה 400 וואט 3 יציאות והשני של california boom קליפורניה בום 800 וואט 4 יציאות . ועל כל אחד מהם הוא רוצה 500 שקל. תודה מחכה לתגובה ויום טוב.

dodihob
11-08-09, 18:47
המגבר של אינפיניטי מצויין והוא למעשה אותו מגבר כמו ה-JBL המקביל לו (רק שמות שונים). אני לא מדבר על ה-JBL שאתה מצאת.
לדעתי אתה יכול להוריד לו את המחיר. (נמכר ב-1680 בזאפ, תוריד ל-800).
האינפיניטי וה-JBL יספקו הרבה כוח לרמקולים וגם יוכל להרים לך סאב של סביבות ה-250-300 rms.
תחפש גם בקארספורום, אלו מגברים הנותנים תמורה טובה לכסף.

המגברים של בזוקה לפי נסיון אישי מהרמות הכי גבוהות שלהם לא משהו, קליפורניה בום נראה לי סתם חברת מדבקה.
מצטער שאני לא יכול לתת יותר חוות דעת עלייהם, אך אני לא יתעסק עם כאלה שמות, לפחות לא כשמחפשים איכות.
ממליץ ללכת עם האינפיניטי.

אלי_בוני
12-08-09, 21:11
בנוגע לרענן. אולי אני כמו שאמרתה מתנסה יותר במגברים ברמות יותר חלשות אך שוב הבחור פה לא משקיע סכום מאוד גובהה בשביל כול הסיפור אז זאת הייתה ההמלצה שלי ובנוגע למונו בלוק זה היה למקרה שהוא רוצה לבנות לעצמו משהו באמת טוב. ואכן אני מסכים איתך שאם הוא רוצה משהו בעל עוצמתי ולבנות לעצמו לא יקקח לו בקנייה אחת הוא צריך לתכנן מה הוא רוצה ואיזה צלילים הוא רוצה ומעדיף יותר ולהתחיל אחד אחד, אני יישמח להשמיע לך את שלי שייצא לנו להיפגש במפגש ותראה מה עשיתי שמה בדיוק ותגיד לי מה אתה חושב.
dodihob אני מקבל הכול בכיף ומכניס את זה לידע הכללי שלי ככה אני לומד.
יאאלה בואו נארגן לבחור אלפיין ונגמור את הסיפור :D.

zuzu
12-08-09, 23:53
אליי הלכתי לליאור איזה אחד מחיפה די מוכר הוא מיבא את הסחורה שלו...
הוא אמר לי שיכול לעשות לי מגבר של אלפיין ב 1200 שקל.. חדש מהקופסה.
תאמת לא התרשמתי מהמחיר כי אני באמת לא מבי במגברים אבל תגידו לי מה דעתכם..
אולי הוא ינתן את הדגם הכי מעפן ואולי דגם שלא כולכך מווצלך למה מה המחירים של המגברים של אלפיין?
והאם זה שווה אז אני לא אאקנה את הקומפוננט במקום זה אני אקנה את המגבר וחודש אחרי אני אקנה את הקומפוננט...

dodihob
13-08-09, 00:54
אלי אני שמח שאתה לוקח את הכל בכיף, גם אני למדתי אך מטעויות של חברים שלי למזלי, לא מטעויות שלי.
alpine הינו שם טוב, אך שוב אני אומר, כאשר בונים מערכת לרכב צריכים למצוא את התמורה הכי גבוהה לתקציב. זה כמו שיש קומפוננט של פיוניר (שנחשב שם טוב או יותר נכון שם מוכר), פשוט לא משתלם לקנות את הפיוניר, למה זה? בגלל שהוא לא טוב? לא, לא אמרתי את זה, פשוט יש קומפוננטים יותר טובים בתקציב ממנו, אז לא משתלם לקנות אותו.
הבנת? מה הבנת? לא הבנתה! ;)
פשוט עדיף בתקציב הזה להביא מגבר אחר, כמו הנ"ל שמצאת והמלצתי לך שהוא האינפינטי/JBL.
אני שמעתי כבר מערכת על פונטו דור 1 כמו שלך המורכבת מהפולס, המגבר של JBL וסאב 300rms משהו Dark Blue אני לא בדיוק זוכר. נשמעה מצויין לתקציב.

תעשה חיפוש באינטרנט לחוות דעת על מגברים בתקציב עד 1000 ש"ח ותראה מה יגידו

zuzu
14-08-09, 01:45
אני חשבתי ה אךפין ב 1200 שקל כדי אם אתה אומר שלא כנראה אתה יודע ואני מתכון חדש מהקופסה..
אז אני באמת כבר מתלבת .

raanan_t
14-08-09, 16:51
יאאלה בואו נארגן לבחור אלפיין ונגמור את הסיפור :D.
למה אלפיין כשאפשר לארגן CARPC?!

ראיתי לפני כמה ימים בקארספורום מגבר של אינפיניטי ב-800 ש"ח ו-JBL75.4 ב-750.
אם המוצרים תקינים ובמצב טוב אז המחירים הם אחלה.
אני קצת קצר בזמן, חפש כאן בעמודים הראשון והשני (http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=40).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=276969