View Full Version : בעיית התחממות רגעית בפונטו elx 01
אתמול נסעתי במשך שעתיים בשיא החום כולל שימוש במזגן. חום המנוע נשמר קבוע (בדרךכלל הוא בחצי) בתום הנסיעה כיביתי את האוטו לחמש דקות ואז הנעתי שוב. חום המנוע קפץ לשלושת רבעי והאוטו סירב להניע. נתתי לו לנוח מספר דקות. הוספתי מים( למרות שהיו די מים) וחום המנוע ירד.ונשמר קבוע.
האם זה הגיוני? או שיש כאן בעיה ועלי לפנות למוסך?
הגיוני, תקין לחלוטין ואין מה לפנות למוסך. חום המנוע עלה כי כיבית את המנוע, וכתוצאה מכך גם את המאוורר. כשהנעת שוב, המאוורר החל לעבוד וקירר את המנוע.
זה שהוא לא רצה להניע זו כבר בעיה אחרת, אבל לפחות לגבי החום מנוע קרה לי כל נסיעה בשני הפיאטים.
שמעולם לא עלה לי חום הרכב. גם לא במקרה כזה של כיבוי אחרי נסיעה והתנעה מחודשת.
הגיוני, תקין לחלוטין ואין מה לפנות למוסך. חום המנוע עלה כי כיבית את המנוע, וכתוצאה מכך גם את המאוורר. כשהנעת שוב, המאוורר החל לעבוד וקירר את המנוע.
זה שהוא לא רצה להניע זו כבר בעיה אחרת, אבל לפחות לגבי החום מנוע קרה לי כל נסיעה בשני הפיאטים.
מה? למה שהמנוע יתחמם שהוא כבוי?
לפותח השרשור, מעולם לא שמעתי על התופעה, אבל בו נחכה לתותחים הכבדים.
לגבי חוסר ההתנעה אין לי מושג, לגבי ההתחממות לאחר כיבוי קורה גם אצלי.
אם אני מכבה את הרכב לאחר נסיעה שבה הוא הספיק להגיע לטמפ' העבודה (קריא מחוג הטמפ' עומד על האמצע), ואני נכנס לרכב לאחר 2-3 דקות, לרוב ברגע שאני מסובב את הסוויץ' (עוד מבלי להניע), מחוג הטמפ' עולה מעל החצי, ומהירות 2 של המאוורר מיד נכנסת לפעולה, לאחר ההנעה, תוך כ-15 שניות המחוג חוזר לאמצע, מהירות המאוורר יורדת חזרה ל-1.
לי אישית זה היה נשמע הגיוני תמיד עקב העובדה שגוף המנוע מתכתי, ולכן צובר חום, שנשמר בתחום מסויים ע"י מערכת הקירור, וכאשר היא מפסיקה לעבוד, אין מה שיקרר יותר את המתכת והחום עולה, כמובן שמשפיע על נוזל הקירור שנמצא בתוך המנוע, ועקב כך כאשר מסובבים את הסוויץ וחיישן הטמפ' מופעל הוא מזהה במיידית את טמפ' הנוזל בקרבת החיישן - משמע, הנוזל שנמצא בתוך המנוע.
אצלי המאוור עובד גם אחרי הכיבוי..
חום המנוע עלה כי כיבית את המנוע, וכתוצאה מכך גם את המאוורר. כשהנעת שוב, המאוורר החל לעבוד וקירר את המנוע.
לCaveman תחשוב שוב ותבין למה המנוע היתחמם כשהוא ניכבה.
בואו נעשה קצת סדר:
קודם כל גדעון (Caveman), ראה תשובה של רון ושל פונטו S.
בפונטו ספייס ובמכוניות החדשות בפרט, מד חום המנוע מקבל קריאה ממחשב הרכב. בפועל חום המנוע נע סביב 87° ל- 107° והמד תמיד מראה על החצי (90°). היצרנים עשו זאת כך במטרה לא לשגע את הנהג.
במקרה המדובר יכול להיות שהחום עלה לסביבות 110°, מה שהקפיץ את המד (בפועל רק אחרי הגעת חום מנוע לאיזור 107° המד יחל לזוז ימינה מ- 90°).
בחלק מהדגמים המאוורר נשאר לעבוד כ- 30 שניות לאחר כיבוי מנוע, אך בימים חמים במיוחד זה לא עוזר הרבה.
בישראל בשבועיים האחרונים שורר גל חום כבד, בעמקים למשל הגענו בשיא גל החום לטמפ' מקס' של 37.0°, ובמאי היה יום עם טמפ' מקס' של 39.2°, עומס חום כבד מאוד לכל הדיעות. מין הסתם הדבר משפיע גם על חום המנוע של כלי הרכב, במיוחד לאחר חנייה בשמש ללא פעולת מאוורר.
נתוני טמפ' הפעלת מאוורר נכונים לרכבי VAG, אולי בפיאט הנתונים מעט שונים, אבל העיקרון ברור.
מה שזה אומר שאפשר לנסוע בבטחה?
לדעתי אפשר לנסוע בבטחה, רק לא יזיק פעם בכמה זמן (בנסיעה כמובן) להעיף מבט לכיוון מד חום המנוע, סתם בשביל השקט הנפשי.
הכל תקין. הרכב הניע קשה בגלל שהוא הניע ישר עם מאוורר עובד.
לCaveman תחשוב שוב ותבין למה המנוע היתחמם כשהוא ניכבה.
אני בהחלט מבין לאן אתם חותרים, אני רק טוען שפיזיקלית זה לא נכון. ואם כן, ההבדל זניח מאוד.
אני חושב שתקין
כי גם אם המאוורר עובד אחרי כיבוי הרכב ומקרר את הנוזל קירור,
הנוזל קירור עצמו לא זז ואז הוא לא מקרר כלום.
אני חושב שקוראים לזה חום סמוי או משהו בסגנון
matanmelman
30-07-09, 20:23
בסוף נסיעה אני מכבה את המזגן ופותח את הדלת כדי לשמוע אם המאוורר עובד,אם הוא עובד אני מחכה עם מנוע דלוק עד שהמאוורר יפסיק כדי שיקרר את המנוע.למרות שגם אחרי כיבוי המנוע המאוורר ממשיך לעבוד עוד קצת, זה לא נראה לי כל כך מועיל בגלל שהמשאבת מים מפסיקה לעבוד.
אני חושב ששווה לחכות עוד חצי דקה אחרי נסיעה בחום המעיק כדי להבטיח קירור של המנוע בצורה מיטבית.
אצלי בפונטו דור ראשון גם אחרי כיבוי המנוע המאוורר ממשיך לפעול עד שהוא מגיע לטמפרטורה הרגילה וכך זה צריך להיות תקין.
נראה לי מצב שמנוע כבוי והמאוורר לא ממשיך לפעול זה מצב לא תקין גם בכל רכב דור 2 -3.
ועובדה שהדר אומרת כשניסתה להפעיל את המנוע הוא לא התניע משמע מנוע תפוס.
אני מאמין שחויתם רכב שפועל ללא מאוורר ונוסעים עוד הרכב נעצר ונתפס עד לקירורר המנוע.
אני ממשיך בגירסתי פיאטים עובדים על חום של 80 מעלות ואם המאוורר לא פועל בשיא החום וללא
מאוורר עלול לגרום לנזק לאטם ראש.
פיאטים עובדים על חום של 90 מ"צ (יוניט 87-92), במידה ואתה התקנת יוניט של 80 מ"צ ו/או ביטלת את התרמוסטט, הריי שהמנוע לא פועל בטמפ' עבודה ולכן הוא לא מתחמם בכיבוי. אגב, בפאביה איך שאתה מכבה את המנוע המאוורר נכבה מיד.
לעולם אבל לעולם אין להוסיף מים למנוע כל עוד הוא חם .
ומכיוון שציינת שהוספת מים לאחר כמה דקות אז לאחר כמה דקות לא הגיוני שהמנוע הספיק להתקרר.
מקווה שלא גרמת נזק למנוע.
[QUOTE=yair068;51608]אצלי בפונטו דור ראשון גם אחרי כיבוי המנוע המאוורר ממשיך לפעול עד שהוא מגיע לטמפרטורה הרגילה וכך זה צריך להיות תקין.
נראה לי מצב שמנוע כבוי והמאוורר לא ממשיך לפעול זה מצב לא תקין גם בכל רכב דור 2 -3.
ועובדה שהדר אומרת כשניסתה להפעיל את המנוע הוא לא התניע משמע מנוע תפוס.
אני מאמין שחויתם רכב שפועל ללא מאוורר ונוסעים עוד הרכב נעצר ונתפס עד לקירורר המנוע.
אני ממשיך בגירסתי פיאטים עובדים על חום של 80 מעלות ואם המאוורר לא פועל בשיא החום וללא
מאוורר עלול לגרום לנזק לאטם ראש.
גיא בוא נדייק המאוורר פועל בחום של 87-92 מעלות ז"א שטמפ' רגילה היא פחות מזה.אני אמרתי שבכיבוי המאוורר ממשיך לפעול.
אגב אם מוציאים את הטרמוסטט בתחילה יקח זמן עד שיגיע לטמפ' רגילה וכשיגיע לא יעזור חום המנוע יהיה בסביבות ה-80 מעלות.
ולשאר אל תעצבן אותי על טעויות משלמים אמרתי נחכה לסוף שנה והמחירים ממשיכים לעלות הוזלות יהיו על 1400 סמ"ק.
ועוד נקודה שהדליקה אותי אין חגורת טיימינג בסקודה שלך אלה שרשרת
במידה ותוציא החוצה את התרמוסטט ייקח זמן עד הגעת המנוע לטמפ' עבודה (כי יש מעבר מים תמיד), אבל בסופו של דבר המנוע אמור להגיע ל- 92° ורק אז המאוורר אמור להידלק ולהוריד את הטמפ' ל- 87°. בנסיעה עירונית חום המנוע נע בין 87-92, רק בנסיעה בין עירונית חום המנוע יכול לרדת לאיזור 80°.
אגב, המהירות הגבוהה במזגנים המקוריים באונו ובפונטו פועלת מ- 97° עד 92°, וכבר קרה לי שהמאוורר באונו החליט לפתוח בשביתה איטלקית על המהירות הנמוכה, ולא הבנתי למה מד החום מעל לחצי קצת.
אם אתה קונה את הפאביה, אל תקנה את ה- 1400, זה אומנם 16V אך רק 87 כ"ס. הפאביה 1600 עם גיר אוטומט 6 הילוכים, עולה סביבות 100K (לדגם הפשוט, מנוע 105 כ"ס). אני קניתי את ה"ספורט" בגלל שאמא שלי נדלקה על המושבים שם.
בנוגע למערכת תזמון אתה צודק- יש שם שרשרת, אתה יודע כמה כסף אני חוסך על תחזוקה במצב הזה? בכללי הפאביה סוסת עבודה, אני עכשיו חזרתי מטבריה, רק חצי שעה לכל כיוון ועוד היו אנשים שהפריעו לי...
בנוגע להנחות אני ידעתי שלא יהיה כלום, רק מעלים את המחיר, מזל שקניתי את הרכב בזמנו. רק אני מרחם על המוסכניק שטיפל לי באונו כל השנים, במהלך השנים הוא בנה וילה על חשבוני ועכשיו הוא נקלע לקשיים כלכליים בגלל שהפסקתי להכניס לו כסף.
בסוף נסיעה אני מכבה את המזגן ופותח את הדלת כדי לשמוע אם המאוורר עובד,אם הוא עובד אני מחכה עם מנוע דלוק עד שהמאוורר יפסיק כדי שיקרר את המנוע.למרות שגם אחרי כיבוי המנוע המאוורר ממשיך לעבוד עוד קצת, זה לא נראה לי כל כך מועיל בגלל שהמשאבת מים מפסיקה לעבוד.
אני חושב ששווה לחכות עוד חצי דקה אחרי נסיעה בחום המעיק כדי להבטיח קירור של המנוע בצורה מיטבית.
גם אני עושה את זה, באם הנסיעה הייתה ללא מזגן.
לאחר נסיעה עם מזגן, לוקח לרכב הרבה יותר זמן עד שהוא מכבה את המאוורר (אני אישית ניסיתי את זה, החנתי את הרכב, כיביתי את המזגן, וחיכיתי שהמאוורר יכבה - לקח כ-3 דקות).
אכן בנסיעה עם מזגן זה לוקח מעט יותר
וככל שהימים חמים יותר המאוורר יעבוד זמן רב יותר עד שיפסיק
אני גם משתדל לחכות להפסקת עבודה המזגן לפני כיבוי המנוע..
אני לא עושה את זה, הכמה שניות האלה שהמאוורר נשאר לעבוד זה מה שיציל את המנוע?
ושחר, ראיתי אותך אתמול בנשר (בטוח אתה לפי מס' רישוי). אני מבין שהרכב שלך כמו יין, הוא משתבח עם השנים (אפילו ברכב חדש מהחברה הפח לא נוצץ ומבריק כמו הפח ברכב שלך...) :lol:
תודה :cool:
דווקא בנשר ? האמת הלכתי לתדלק בתחנת תן בתל חנן כניראה שאז...
חיבור המאוורר בחיבור ישיר וללא חיבור דרך מפתח הרכב.
גיא צודק מבחינת טמף' פעולת נהמנוע היא 87-89 מעלות ז"א המצב יותר קשה ואסביר.
מה שקרה אם כך להדר שהמנוע נתפס ובחום של מעל 100-110 מעלות המנוע יתפס זמנית .
הנזק בטווח הקצר לא יהיה אבל לטווח ארוך הולך אטם ראש .
שחר- כן, היית ברמזור ליד התחנת הדלק, אני יצאתי מרמי לוי (לקחתי את אמא שלי לקניות. החנתי על הגג, כולם נדחפים למטה ואני מחנה לבד על הגג. תענוג...)
יאיר- אני לא יודע לגבי תופעת המנוע התפוס, אבל גם כשאני נסעתי בעליות משמר העמק עם תרמוסטט מנוע תפוס (מצב סגור) והגעתי למצב הזה, המנוע הניע לי מיד.
ולאוטובוס תיירים שעבר מולי בזמן שמי הרדיאטור פורצים מהפקק+ בזמן שאני נחנק מהאדים עם האפוד הצהוב וצוחקים עליי מהחלונות- אני מקווה שאתם מאיטליה, שתראו עם מה אני צריך להתמודד. (ואם אתם דווקא צרפתים- התוצרת שלכם ממש לא יותר טובה... :p).
אגב, ירדתי לשוליים בזמן- לא היה נזק למנוע/ ראש וחילצתי את עצמי (פשוט נסעתי עם מנוע כבוי 7 ק"מ בירידות עד הבית. מי יחכה ביום שבת לגרר?).
http://www.uploadfileyou.com/files/vhn38ae9s4rgqwkxnplu.jpg
http://www.uploadfileyou.com/files/k3yjjvpjiryc3jqartqx.jpg
גיא
כשחום מנוע עולה מעל 100 מעלות זה מצב רתיחה.
הבוכנות מתרחבות מנוע נתפס עד לקירורו מה שציינה הדר זאת התופעה.
הרגתה אותי עם מחוג הטמפ' עד ל-140 הם תיכננו להגיע אני חייב הסבר.
בכדי להחליף חלק במנוע אתה צריך יום שלם לחכות ולא הינך מוזמן לראות יידי מתאבק לאחר החלפת חלק בפונטו המ....
ובמיוחד בעל הרכב.
התופעה הינה בגדר הנורמה.
(לאחר נסיעה מאומצת במיוחד וכיבוי המנוע מיד לאחריה, ניסיתי להניע את הרכב שוב כעבור 4 דק' וגם לי זה קרה. הנעה קשה ומד טמפ' ב-3/4 שירד לחצי כ10 שניות לאחר ההנעה, החלטתי לרדת לעומקה של התופעה)
מס' שלבים עד להבנת התופעה.
יחידת המדידה של הטמפ' נמצאת בחלקו העליון של המנוע.
עת המנוע פועל זורם במנוע נוזל הקירור. מעברי הנוזל גורמים לקירור המנוע, כל מעבר בסביבתו.
כאשר מכבים את המנוע עולה הטמפ' של הבלוק מכיוון שהצילינדרים חמים מאוד (והגזים שבתוכם לוהטים, מה שגורם לחימום של ראש המנוע מכיוון שכידוע אוויר חם עולה למעלה) וללא קירור סדיר הם מחממים את כל יחידת המנוע, מה שמוביל לקריאה מוטעית של טמפ'.
עם הנעת המנוע (שייתכן ותהייה קשה מכיוון שהמאוורר עובד על המהירות הגבוהה והבוכנות מורחבות עקב החום) מתחיל לזרום נוזל הקירור ומביא את טמפ' המנוע (והראש) לגדר הנורמה ומכאן הקריאה התקינה.
(החתירה לפתרון בסיועו של גדי השפיץ ממוסך שמשון)
תהיו חזקים.
(3.5 שבועות לפני מכירת הפונטו :( )
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.