התחבר

View Full Version : התיעצוץ לנוגע לפונטו טורבו..(בימים הקרובים הולך לקנות)

אבישי פרוספר
27-07-09, 17:30
יש פונטו טורבו למכירה עם יד 2 160אלף קילומטר
הבנאדם אומר שיש טורבו חדש בן חודשיים,קלאץ חדש בן שנה,אחרי צבע, האוטו סטנדרתי לחלוטין.
ללא תאונות וללא החלפת חלקים אמרתי לו בדיקה הוא פחד קצת..
מה אתם ממליצים ליבדוק באוטו הזה?? והאם כדי בכלל לקנות את הרכב הזה? אני מפחד מבעיות קטנות ומעצבנות. על מה להתמקד??
(פונטו מגיעות עם עם בולמים של אייבך מהחברה?)

Ron_Dadon
27-07-09, 20:09
יש פונטו טורבו למכירה עם יד 2 160אלף קילומטר
הבנאדם אומר שיש טורבו חדש בן חודשיים,קלאץ חדש בן שנה,אחרי צבע, האוטו סטנדרתי לחלוטין.
ללא תאונות וללא החלפת חלקים אמרתי לו בדיקה הוא פחד קצת..
מה אתם ממליצים ליבדוק באוטו הזה?? והאם כדי בכלל לקנות את הרכב הזה? אני מפחד מבעיות קטנות ומעצבנות. על מה להתמקד??
(פונטו מגיעות עם עם בולמים של אייבך מהחברה?)

הייתי אומר שזה אומר הכל.
מי שאין לו מה להסתיר לא מפחד מבדיקה.

אבישי פרוספר
27-07-09, 20:28
קצת יותר חוות דעת לגבי הרכב הזה עם אפשר..
המחיר נמוך והוא אומר גם בדיקה אתה רוצה?

stio
27-07-09, 20:29
תשלח את המוכר לחפש פראיירים אחרים. אתה הקונה, זכותך לקחת את הרכב לבדיקה, הריי אתה משלם עליה.

אבישי פרוספר
27-07-09, 21:01
יש מחלות לרכב הזה שאני אמור ללהיזהר מהם??
יש למישהו תשובה על הבולמים?

ido
27-07-09, 21:31
תראה, זה רכב ספורט ישן! אל תצפה לקנות ולא להשקיע כסף אפילו אם הרכב יהיה הכי שמור שיש. בדיקה במכון לא תתן לך כלום חוץ מכיסויי תחת עצבניים, בדוק את הקומפרסיה במנוע ונפילות לחץ במוסך, תסע איתה חזק בכביש מהיר תוך כדי משיכת הילוכים ותראה איך היא מגיבה, היא כנראה לא עוברת טסט בלי קומבינה אז תקח את זה בחשבון, בדוק את כל מערכות החשמל ברכב. לגבי הבולמים, פשוט תעלה על במפר או משהו כזה ותראה אם זה מתאים לך, היא אמורה להיות קשיחה קצת.

אבישי פרוספר
27-07-09, 22:54
אני לא יודע קצת איך רכב גודש מגיב כאשר הוא לא בסדר שיש תקלות..שאתה אומר למשוך הילוך איך אדע מה לחפש בזמן משיכת ההילוך מה לא יהיה בסדר..?
קומפרסייה וכל זה חייב מכשירים?? כי אולי יבוא איתי מכונאי ואני רוצה לדעת שהוא באמת בודק?

anakonda
28-07-09, 00:54
שמע, אין ספר שאתה הולך פה על רכב שיש סיכון גבוה יחסית ברכישתו.
תלך הכי חשוב לבדוק שלדה-מרבית הGT עברו פגיעות רציניות.
בדוק תאוצה בכביש ישר,האם המנוע מצלצל,האם ההליכוים משתלבים בצורה טובה(גם במשיכת הילוך)
וכמובן הבדיקות של מוסכים(קומפרסיה וכו)
נראה לי שהוא העלה את הק"מ ביד 2 (עכשיו היא כבר עומדת על 170,000)
אולי עד שתגיע היא כבר תעשה 200,000.
קח לבדיקה את הרכב,למרות המחיר הנמוך והכיסוי תחת של המכון.
זו דעתי
יוסי