View Full Version : טיול מועדון פיאט ! יום שבת 15.8.2009
[COLOR="Blue"] חברי\ות מועדון פיאט שימו לב!
שלא תגידו לא ידעתי ולא שמעתי...:)
ביום שבת 15.8.2009 יתקיים טיול מועדון פיאט לאזור הגליל והגולן.
אנא שריינו מראש את התאריך, הודיעו לחברים בעלי פיאט .
פרטי הטיול הצפוי:
ניפגש בשעה 7:30 (כן מוקדם אבל אם רוצים להגיע בשעה סבירה ולהספיק להנות כמה שיותר אז מדי פעם אפשר להקריב... ) בחניון סינמה סיטי גלילות (על כביש 2 לכיוון צפון ממש אחרי היציאה הצפונית מת"א).
לאחר התכנסות נצא בשיירה מסודרת לכיוון הצפון על כביש מספר 2 ומשם נרד במחלף קיסריה לכיוון מזרח.
בשעה 9:30 ניפגוש את החברים מהצפון שירצו להצטרף בתחנת הדלק הנמצאת בכניסה הראשונה לעפולה (תחנת הדלק נמצאת ממש אחרי הפניה הראשונה לעפולה בצד שמאל) .
לאחר התרעננות נמשיך צפונה לכיוון צומת גולני שם נפנה ימינה ונרד לכיוון העיר.
בתחתית העיר נמשיך לכיוון חלקו הדרום מזרחי של כביש סובב כינרת (כביש 92) ונפנה שמאלה לכיוון עין גב .
בצומת כורסי נפנה ימינה לכיוון מזרח לכיוון אפיק (כביש 789) ולאחר 9 ק"מ נפנה מערבה לדרך עפר נוחה לכל כלי רכב לכיוון מצפה אופיר( שהוקם ע"י תושב גבעת יואב לזכר בנו.) שם נעצור לארוחה קלה ולהתרעננות
מהמצפה נוף עוצר נשימה, שולחנות פיקניק וצל .
לאחר מכן נחזור לכביש 789 נפנה ימינה וניסע עד לצומת "פיק".
בצומת פיק נפנה ימינה לכביש 98 , ניסע בערך ק"מ 1 ולפי השילוט נפנה ימינה ל"מעיין פיק".
שם נחנה את הרכב ונרד בהליכה קלה ולא ארוכה למעיין פיק , מעיין יפיפיה ומדהים ביופיו.
לאחר שנסיים לטייל נחזור לרכבים , נעלה בחזרה לכביש 98 ונפנה ימינה , ניסע בערך 6 וחצי ק"מ
ונפנה ימינה ל"מצפה השלום" מצפה מדהים במיוחד.
לאחר מכן נשוב לכביש 98 ונרד לכיוון חמת גדר ותצפית על ירדן . (למי שזוכר פעם שעברה עלינו את הכביש התלול הזה שהוא התלול בארץ והפעם נרד אותו בכיוון ההפוך) ונסיים את הטיול בטבריה.
שימו לב:
משך הטיול מממצפה אופיר ועד הירידה לטבריה בסביבות 5-6 שעות.
ממליץ לעשות על האש באחד המקומות כשכל אחד כמובן יתנדב להביא משהו (בשרים, מנגל שתיה וכ"ו)
הינכם מתבקשים לא להשתולל ולא לסכן את שאר המשתמשים בכבישי הגולן, מדובר בכבישים וצרים .נא להביא בגדים להחלפה (לאלה מיכם שמתכוונים לשכשכך את רגלם וגופם במים) כובעים (מדובר בתקופה מאד חמה מיותר לציין!!!) נעלי הליכה והכי חשוב הרבה הרבה מים !!
מקווה מאש שכולם יהנו. עשיתי מאמץ אמיתי לתכנן טיול קליל שיתאים לכולם , מקווה שלא איכזבתי אף אחד . כמו כן מקווה שבניגוד לפעמים קודמות הפעם תיהיה הינות גדולה יותר של משתתפים.
טיול נעים
צביקה
מי שלא ימצא אותנו , לא יידע את הדרך או כל בעיה אחרת כמובן שירים אלי טלפון בבוקר הטיול . הטלפון יפורסם כמה ימים לפני הטיול. נא להתעדכן.
נא לאשר הגעה שנדע מי מגיע.
יהיה זמן להפעיל מנגל? אני רעב.
אני יכול לבוא עם הפאביה?
אם אי אפשר תגידו, אני לא אעלב או משהו כזה. אני יודע שזה יהרוס קצת את השיירה וזה לא מפגש רגיל שאפשר להחנות בצד בחניית "רכבים מנודים". אם אי אפשר אני אשאיר את הפאביה בבית ואצטרף למישהו בעל פיאט.
__________________________________________________ ___________________________________
רשימת משתתפים לטיול ב- 15.8
במידה ויש טעויות כלשהן ברשימה ואתם מעונינים שזה יתוקן, אפשר לפנות בה"פ.
1. צביקוש23 (פיאט טמפרה). [הגיע]
2. raanan_t (פיאט פונטו ספייס). [הגיע]
3. stio (סקודה פאביה). [הגיע]
4. vRS (סקודה פאביה). [הגיע]
5. ארילו (פיאט פונטו). [הגיע]
6. makara (פיאט פונטו). [ביטל הגעה]
7. stas203 (פיאט קופה). [הגיע]
8. Liber (פיאט אונו). [הגיע]
9. שחרון (פיאט פונטו ספייס HGT אבארט). [הגיע]
10. Ron_Dadon (פיאט פונטו ספייס). [הגיע]
11. אלי_בוני (פיאט פונטו ספייס). [ביטל הגעה]
12. Michael (פיאט פונטו ספייס HGT). [הגיע]
13. דידו (פיאט פונטו). [אישר ולא הגיע]
14. fpclub (דייהטסו סיריון). [ביטל הגעה]
15. orenhazan (פיאט פונטו ספייס HGT). [ביטל הגעה]
16. kadosh1 (פיאט פונטו). [אישר ולא הגיע]
17. זאב-ב (פיאט פונטו ספייס HGT). [ביטל הגעה]
18. k master (פיאט פונטו ספייס). [הגיע]
19. BentzZz (פיאט פונטו ספייס HGT). [הגיע]
20. bastard007 (פיאט פונטו ספייס). [אישר ולא הגיע]
21. yaniv hgt [הגיע]
אני בפנים... הכי בפנים שאפשר להיות.
הרבה זמן יש לי מחשבות על עלייה לאיזור רמת הגולן (או: הרינג' הישראלי...) :)
אני בפנים.
הפאביה מוזמנת כמובן :)
תודה אביעד :).
אז אם כך, אני אגיע. היה חשוב לי לשאול, כי אני לא מאלה ש"נדחפים" לאירועים שלא שייכים לי באופן ישיר.
אפשר לציין את תוואי המסלול עצמו, השעות, נק' איסוף בצפון וכ'?
פרטים מדוייקים יפורסמו בהמשך.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לצביקה שלקח על עצמו את הארגון (לקח עאלק, הוא הציק דחף ונידנד ולא הפסיק עד שמצאנו תאריך) ומוביל את הטיול הזה.
כולם מוזמנים ואני גם מצפה לראות את כל מי שלא נמצא בחו"ל.
מעולה גם אני בפנים אני רק מחכה ללו"ז
קשה לי להעביר שבת בלי ים ומטקות.
פרטים נוספים יפורסמו במשך השבוע.קצת מתח :D
+1
רק נא לא להעביר לתאריך מאוחר יותר
+1
רק נא לא להעביר לתאריך מאוחר יותר
ידידי היקר זה התאריך.
אשמח לראותך. אם לא תוכל להגיע אז תמיד יהיו עוד טיולים וארועים
ידידי היקר זה התאריך.
אשמח לראותך. אם לא תוכל להגיע אז תמיד יהיו עוד טיולים וארועים
:)
אם לא יהיו הפתעות מיוחדות (נכנס למס' חודשי קבע בצבא לתקופה של החופשה מהלימודים, אז לא יכול לצפות מראש) - אני בהחלט מגיע!
בהחלט מגיע, אני בפנים נא לרשום.
מקווה לעוד הופעות של ספייס.
על איזה שעות אנחנו מדברים?
ממליץ לכם לעבור ב"נורבורגרינג הישראלי"
קישור:
http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=140&ArtId=148
פרטי הטיול הצפוי:
ניפגש בשעה 7:30 (כן מוקדם אבל אם רוצים להגיע בשעה סבירה ולהספיק להנות כמה שיותר אז מדי פעם אפשר להקריב...:D ) בחניון סינמה סיטי גלילות (על כביש 2 לכיוון צפון ממש אחרי היציאה הצפונית מת"א).
לאחר התכנסות נצא בשיירה מסודרת לכיוון הצפון על כביש מספר 2 ומשם נרד במחלף קיסריה לכיוון מזרח.
בשעה 9:30 ניפגוש את החברים מהצפון שירצו להצטרף בתחנת הדלק הנמצאת בכניסה הראשונה לעפולה (תחנת הדלק נמצאת ממש אחרי הפניה הראשונה לעפולה בצד שמאל) .
לאחר התרעננות נמשיך צפונה לכיוון צומת גולני שם נפנה ימינה ונרד לכיוון העיר.
בתחתית העיר נמשיך לכיוון חלקו הדרום מזרחי של כביש סובב כינרת (כביש 92) ונפנה שמאלה לכיוון עין גב .
בצומת כורסי נפנה ימינה לכיוון מזרח לכיוון אפיק (כביש 789) ולאחר 9 ק"מ נפנה מערבה לדרך עפר נוחה לכל כלי רכב לכיוון מצפה אופיר( שהוקם ע"י תושב גבעת יואב לזכר בנו.) שם נעצור לארוחה קלה ולהתרעננות
מהמצפה נוף עוצר נשימה, שולחנות פיקניק וצל .
לאחר מכן נחזור לכביש 789 נפנה ימינה וניסע עד לצומת "פיק".
בצומת פיק נפנה ימינה לכביש 98 , ניסע בערך ק"מ 1 ולפי השילוט נפנה ימינה ל"מעיין פיק".
שם נחנה את הרכב ונרד בהליכה קלה ולא ארוכה למעיין פיק , מעיין יפיפיה ומדהים ביופיו.
לאחר שנסיים לטייל נחזור לרכבים , נעלה בחזרה לכביש 98 ונפנה ימינה , ניסע בערך 6 וחצי ק"מ
ונפנה ימינה ל"מצפה השלום" מצפה מדהים במיוחד.
לאחר מכן נשוב לכביש 98 ונרד לכיוון חמת גדר ותצפית על ירדן . (למי שזוכר פעם שעברה עלינו את הכביש התלול הזה שהוא התלול בארץ והפעם נרד אותו בכיוון ההפוך) ונסיים את הטיול בטבריה.
שימו לב:
משך הטיול מממצפה אופיר ועד הירידה לטבריה בסביבות 5-6 שעות.
ממליץ לעשות על האש באחד המקומות כשכל אחד כמובן יתנדב להביא משהו (בשרים, מנגל שתיה וכ"ו)
הינכם מתבקשים לא להשתולל ולא לסכן את שאר המשתמשים בכבישי הגולן, מדובר בכבישים וצרים .נא להביא בגדים להחלפה (לאלה מיכם שמתכוונים לשכשכך את רגלם וגופם במים) כובעים (מדובר בתקופה מאד חמה מיותר לציין!!!) נעלי הליכה והכי חשוב הרבה הרבה מים !!
מקווה מאש שכולם יהנו. עשיתי מאמץ אמיתי לתכנן טיול קליל שיתאים לכולם , מקווה שלא איכזבתי אף אחד . כמו כן מקווה שבניגוד לפעמים קודמות הפעם תיהיה הינות גדולה יותר של משתתפים.
טיול נעים
צביקה
מי שלא ימצא אותנו , לא יידע את הדרך או כל בעיה אחרת כמובן שירים אלי טלפון בבוקר הטיול . הטלפון יפורסם כמה ימים לפני הטיול. נא להתעדכן.
מגיע בשמחה, אם לא יהיו הפתעות .
ממליץ לכם לעבור ב"נורבורגרינג הישראלי"
קישור:
http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=140&ArtId=148
נראה כמו העליה להר מירון, צודק?
עריכה:
נראה שזה לא בכיוון שלנו בכלל, אבל זה רעיון לא רע לטיול הבא.
בשעה 9:30 נפגוש את החברים מהצפון שירצו להצטרף בתחנת הדלק הנמצאת בכניסה הראשונה לעפולה (תחנת הדלק נמצאת ממש אחרי הפניה הראשונה לעפולה בצד שמאל) .
על איזו תחנה מדובר? האם אותה תחנה שעצרנו בה פעם שעברה?
את כביש הסרגל לכיוון עפולה פיצלו לפני כמה שנים, האם אתה מתכוון לפניה ימינה כמה ק"מ לאחר צומת הסרגל, ואז מיד פניה שמאלה (ליד הבסיס הצבאי)?
ולדעתי שעה 7:30 זה מוקדם מידי, אני מניח שחצי מהאנשים שאישרו לא יגיעו כי הם לא יתעוררו (ע"פ ניסיון העבר). ממליץ לקבוע לשעה 9:00 באיזור המרכז.
נראה כמו העליה להר מירון, צודק?
עריכה:
נראה שזה לא בכיוון שלנו בכלל, אבל זה רעיון לא רע לטיול הבא.
זה אכן הכביש שמוביל מכביש 85 לכיוון מירון. :)
אני אמתין בתחנת דלק בעפולה אבל לא יהיה קשה לפונטו שלי שנת 97 לעלות את העליות ולהמשיך בכל המסלול??
על איזו תחנה מדובר? האם אותה תחנה שעצרנו בה פעם שעברה?
את כביש הסרגל לכיוון עפולה פיצלו לפני כמה שנים, האם אתה מתכוון לפניה ימינה כמה ק"מ לאחר צומת הסרגל, ואז מיד פניה שמאלה (ליד הבסיס הצבאי)?
ולדעתי שעה 7:30 זה מוקדם מידי, אני מניח שחצי מהאנשים שאישרו לא יגיעו כי הם לא יתעוררו (ע"פ ניסיון העבר). ממליץ לקבוע לשעה 9:00 באיזור המרכז.
השעה נקבעה כבר.
ויש לכל דבר סיבה.
נקווה שכולם יגיעו.
פעם בכמה זמן להתעורר מוקדם בשבת לא אסון.
מי שיגיע , יגיע!
:D
אני עשיתי מאמץ בתכנון הטיול ומקווה שאנשים יעשו מאמץ להגיע גם כן.
נתראה בטיול:)
אני מאשר הגעתי, אני עושה טיפול לאוטו בשבוע הבא ואצטרף אליכם מעפולה לא מתל אביב.
כרגע אני עוד לא מאשר סופית, אבל אני עובד על זה שהחברה תזרום לטיול הזה זה נראה כיף.
אם נצטרף זה יהיה מגלילות, עם הפונטו שלי.
החלטה סופית אני מקווה שתהיה בימים הקרובים
אם לא יהיו הפתעות כלשהן אני אגיע.
אם לא יהיו הפתעות מיוחדות מתכוון להגיע בכיף.
אורן חזן פונטו HGT.
ההיתי רוצה מאוד להגיע אבל הרכב לא יעבור כזה טיול
וגם המצב הכלכלי לא מי יודע מה
מקווה להגיע אם חבר.
השאלה אם הרכב יעבור את זה בשלום?!!בע"ה
מה עם רשימה של מה כל אחד מביא?
בעקרון אני מוכן להתנדב לקנות בשר, יש לי אפשרות לקנות מכפר יאסיף במחיר נחמד. אבל אני צריך שמישהו ישתתף איתי בקנייה (כי נניח ויש 10 אנשים אז נצטרך כ 5 קילו בשר, וכל קילו פרגיות עולה שם בסביבות 30 אם אני לא טועה, אז ...)
לכל החוששים, אל תשכחו שיהיו שם כמה מכונאים שיוכלו לעזור לכם בכל תקלה שהיא :)
מנגל וגחלים עליי.
אם תצטרכו עוד משהו אני בכיף יביא .
כי אני רואה ששתייה ובשר כבר מתתארגנים.
*ביקשתי עזרה כלכלית על קניית בשר
אני מתנדב לדאוג לנקניקיות מי דואג לשאר סוגי הבשר?
צריך גם מתנדבים לסלט ממרחים כלים חד פעמים
Liber אני רואה שאתה מהצפון אז ככה בבשר יהיה לי קשה לעזור לך.
עליי המנגל והגחלים והכלים החד פעמיים: כוסות, צלחות, מפיות, סכו"ם וכו".
בואו נעשה סדר של כול מה שציך להביא כול אחד יגיד מה צריך ואז נעשה סדר רשימה ונחלק את זה.
ככה אני חושב יהיה יותר קל לכולם.
רשימה:
בשר (תלוי מה כולם ירצו, נקניקיות, כנפים, קבב, סטייק, וכ"ו...)
שתיה (לפחות ארגז או 2 ארגזים של שתיה)
כלים חד פעמים( מזלגות, סכינים, צלחות, כוסות)
סלט (צריך מישהו שיתנדב להביא ירקות או לחלופין להכין סלט שיספיק ל 20-30 איש אולי יותר)
ממרחים : חומוס, טחינה
לחמניות
5-6 שקיות של ציפס קפוא
מחבת
מפות שולחן
ואם מישהו רוצה להסויף משהו אז בכיף.
אנשים מי עוד מגיע לטיול!? אשמח לראות היענות נרחבה יותר של אנשי המועדון
הייתי שמח להתנדב להביא משהו אבל אני עדיין לא סגור אם אני בא בכלל. יש מועד ב' ב17 לחודש שלא ברור עדיין אם אני אצטרך לעשות או לא (תוצאות של מועד א' בימים הקרובים), וחוצמזה חברה שלי לא בטוחה אם היא רוצה לעשת נסיעה כזו ארוכה. אני ממש בעניין וכנראה שאני אפילו אאריך את זה לטיול של יומיים-שלושה באיזה צימר שם בסביבה...
ברגע שאדע אם אני מגיע או לא אני אגיד לכם.
נ.ב. - איך אף'חד לא הודיע עדיין שהוא מביא פק"ל קפה?
אתם לא רציניים...
ויש לי שולחן שטח מתקפל שאני אולי אביא...
אוקיי צביקה אהבתי את הרשימה רק תוסיף לשם סלט כרוב אדום, סלט טורקי וקטשופ.
מבחינת שתייה אני חושב ארגז בקבוק מים חייבים ועוד ארגז שתייה גזוז וכאלה אבל אייך נשמור אותם קרים יש למישהו ציידנית מיוחדת שתשמור על קור השתייה והבשר ?
עוד שאלה צביקה מה בנוגע לשולחנות יש שמה ?
שולחנות נמצא ואם אין פורסים סדין (בטיול הקודם זה עבד יופי .. חוץ מהשמש שהפריעה לנו)
מי נגד זה שאני מביא 5- 6 קילו כנפיים? ....
יופי, אז אני אביא אותם, וקטשופ עלי.
מאוד אשתדל להגיע מקווה שזה לא יתנגש עם העבודה (מה לעשות אני עובד גם בסופ"שים)
אם אני מגיע אז אני אביא שתייה קלה (נסטי קולה וכו' או שאתם מעדיפים החזר כספי למי שהוא שיעשה קנייה מרוכזת של מצרכים? )
נ.ב
דרך אגב אתה מתכוון לתחנת הדלק דור אלון שנמצאת בכניסה הדרומית לעפולה מיד לאחר כביש הסרגל?
לדעתי האישית בואו ניתקדם טיפה עם הזמן ולקראת הטיול שכולם ידעו אם הם באים אז נדע לחלק מצרכים.
סתם להגיד ובסוף לא להגיע זה הכי גרוע....
צביקוש שכחת שמן! לצ'יפס..
ובמידה ואני יגיע אשמח להישתתף בהוצאות או להביא דברים
שולחנות נמצא ואם אין פורסים סדין (בטיול הקודם זה עבד יופי .. חוץ מהשמש שהפריעה לנו)
במצפה אופיר יש שולחנות, מומלץ להביא ניילון שישמי כמפה.
אני גם רוצה לבוא :(
אז למה שלא תבוא? הקליאו שלך צמאה לכבישים כמו שיש שם.
לדעתי האישית בואו ניתקדם טיפה עם הזמן ולקראת הטיול שכולם ידעו אם הם באים אז נדע לחלק מצרכים.
סתם להגיד ובסוף לא להגיע זה הכי גרוע....
;-) בדיוק מה שאני חשבתי, ולכן לא הצעתי את עצמי לכלום עדין מבלי לדעת שאני 100% בפנים.
מגיע בפעם הראשונה.
תודיעו מה צריך להביא...
מאשר הגעה ככל הנראה מסינמה סיטי!
CANT WAIT!!!
יותר חשוב מאוכל, לא לשכוח מצלמות!
ערב טוב לכולם!!!;-)
לא ברור עדיין אם אוכל להגיע או לא בשל תקופה לחוצה בלימודי התואר, אבל באמת שאשתדל צביקה.... יתר על המידה אדבר עם מספר בעלי פיאט קופה על מנת שיוסיפו טון לטיול זה!!!
מקווה להגיע עם המיני פרארי היקרה מפז, בפרט שהחליפה צמיגים לסט TOYO T1R חדשים ולסט בלימה קידמי של BREMBO ובשבוע הקרוב תוחלף ידית ההילוכים לידית מאוד מתאימה לסטייל LIMITED ADITION בצבע שחור אדום עם תפרים אדומים....של MOMO:)
מקווה להגיע צביקה, בכל מקרה אהיה בקשר וישר כוח על היוזמה עוד שזכור לי מבעוד מועד שדיברנו במפגש האחרון על כך!!
חברים..
הגיע הזמן לסגור רשימה של מה כל אחד מביא
LIBER: כנפיים עוף
צביקוש23: נקניקיות+ארגז שתיה
אלי בוני: מנגל+גחלים
:סטייק
:המבורגר
:סלט ירקות
:חומוס\טחינה וכ"ו
:שתיה (מים\מיץ\מוגז
:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית
(מי שרוצה להוסיף עוד משהו לרשימה מוזמן)
(כל אחד יעתיק את הרשימה (העתק-הדבק) הקיימת ויוסיף את שמו ואת מה שהוא מביא וכך הלאה)
LIBER: כנפיים עוף
:שתיה (מים\מיץ\מוגז
k master:כלים חד פעמים (ל30-40 איש בערך) כוסות,צלחות ,סכום, מפה חד פעמית
מביא גם 2 ק"ג חזה עוף (מתכון מיוחד... תזילו ריר!!)
[ כנפיים עוף
BeNtZzz ארגז קולה (?) :שתיה (מים\מיץ\מוגז
מביא גם 2 ק"ג חזה עוף (מתכון מיוחד... תזילו ריר!!
+++ השקה של הHGT שלי אחרי צבע גבות והחלקת סמלים
כמובן מי שמביא שתיה או דברים קפואים או סלטים לא לשכוח להביא בתוך צידנית עמוסה קרח!
חשוב מאד
מבקש להזכיר שוב, מצלמות מצלמות מצלמות
שכולם יוכלו להנות מהתמונות ולא רק אותם צלמים קבועים :]
[ כנפיים עוף
שחר:המבורגר
אני מביא המבורגרים
מבקש להזכיר שוב, מצלמות מצלמות מצלמות
שכולם יוכלו להנות מהתמונות ולא רק אותם צלמים קבועים :]
בא חמוש במצלמה ועדשות, כמובן.
:wink:
אני גמיש בהבאת הדברים. אפשרות שאביא מנגל או סלטים.
קרוב יותר ליום הארוע אראה מה חסר ואשלים.
חברה מצטער להודיע אבל בנתיים אני מבטל את ההגעה שלי :-( יש לי בעיות בעבודה, אני יודיע בהמשך יומיים לפני אם אני מאשר הגעה או לא.
אני גם כנראה לא אגיע חייב להעביר את הרכב טסט וזה היום היחיד שיש לי זמן לעשות זאת
להעביר טסט בשבת? אל תיהיו פארשים חבר'ה מזה ההתפזרות הזאת פתאום
נוכחות של HGT חובה
מאד מאכזב אותי שלמרות שאנשים ידעו על הטיול הרבה זמן מראש כמו שצפיתי שיקרה כבר מתחילים לבטל.
טסט אפשר לעשות בכל יום והיה מספיק זמן מיום שהודעתי על הטיול ומאד מאכזב.
בעיניי הביטול שמתחיל באחד ונמשך בכמה ובסוף מגיעים מעטים הוא זלזול . חבל מאד
אבל מי שיגיע יגיע ויהנה
שחר:המבורגר
ron_dadon:חומוס\טחינה וכ"ו
מביא חומוס, טחינה , סלט כרוב ודברים בסיגנון.
רק שאלה, כמה בערך צריך להביא? p:
לצערי הרב אני עובד כל השבוע מסיים בערך בשעה 19:00 ושום מכון טסטים לא פתוח בשעה כזאת אז יום שבת זה היום היחיד שיש לי וכמו כן זה יצא 24 שעות אחרי שיפוג תוקף רישיון הרכב שלי אין לי ברירה אחרת
אני באמת מצטער על הביטול תאמינו לי שרציתי מאוד להגיע לטיול הזה אפילו ביטלתי משמרת לילה שהיתה מתוכננת לי למוצ'ש הזה כדיי שאני לא אהיה לחוץ בזמן ויוכל להנות מהטיול
אני מקווה שבפעם הבאה זה יסתדר לי
צביקה, מה צריך להביא?
(חוץ מאת עצמי ומצלמה... :D)
ההגעה שלי בסימן שאלה מאוד גדול כי איזה מפגר אחד נכנס באוטו שלי בחניה בהום סנטר בבני ברק ועיקם את הכנף הקדמית ימנית שנדחפה לכיוון הדלת והפנס קצת זז מהמקום והפגוש גם כן זז מהמקום. מחר האוטו ייכנס למוסך ונראה מה יהיה גזר הדין. כמובן שמי שדפק את האוטו ברח ולא דאג להשאיר פרטים:mad:
בכל מקרה אני מאוד מקווה שהאוטו יצא מהמוסך עד יום שישי ואז אני אוכל להצטרף.
ליאור, משתתף בצערך. מכיר את זה מצויין, גם לי דפקו את הרכב וברחו ללא השארת פרטים. איזה עצבים חטפתי...
צר לי על גל הביטולים של חברי המועדון.
אני קורא שוב לכל החברים הן אלה שכותבים והן החברים הסמויים (ויש מאות כאלה כאן) כולם מוזמנים\ות.
ניפגשים בשבת הקרובה בשעה 7:30 בבוקר בחניית סינמה סיטי גלילות.
צפונים : 9:30 תחנת דלק דור אלון בכניסה הישנה לעפולה
מקווה מאד מאד לראות היענות נרחבת של אנשים
החדש ?? הפאביה ??
כן :sad:
אבל לא משהו רציני. שפשפו את פינת הפגוש פלסטיק האחורי שמאלי, אז ירד שם טיפה הצבע בכמה מקומות (אין נזקי פחחות). צביעה נקודתית לפינת הפגוש אצל בן דוד שלי ונגמר הסיפור. בעיקרון הוא לא רצה כסף בכלל, אבל לא היה נעים אז נתתי לו 300 ש"ח וגם את זה הוא לא רצה לקחת. אחרי משא ומתן הוחלט שהוא ייקח 100 ש"ח :).
לצערי אצלי זה ממש לא רק פגיעה קלה בצבע. אני מאוד רוצה לבוא לטיול ואם האוטו יצא עד יום שישי מהמוסך אני בטוח אבוא.
אחלה, גם גיא בחור מקיבוץ בעמק חפר שמחפש HGT הרבה הרבה מאוד זמן, מגיע!
תתחדש
ויש עוד כמה שמוכרים מאוד בפורום ומתקמצנים על הדלק אז הם לא יגיעו, בלי שמות אבל יש להם HGTלבנה.
איך קוראים לו? (גם גיא כמוני או שהתכוונת אליי?) אני אכניס אותו לרשימה. ואיזה HGT הוא קנה? ק"מ, יד וכ'...
bastard007
12-08-09, 22:08
אני בא בפעם הראשונה... אם גיא ( stio )
פיאט פונטו ספייס 2001 כחולה
מבחינת הציוד לאוכל.. מה צריך להביא?
הבחור שהתנדב להביא חומוס וטחינה,אתה מביא גם פיתות נכון? כי אם לא חשוב לציין שמישהו אחר יביא. כמה חומוס אתה מביא?
הבחור של הנקנקיות והבחור של ההמבורגר כמה אתם מביאים? זה פרטים חשובים
אני מניח שיבואו 30 אנשים בערך... אתם מודעים לזה שצריך הרבה קילו בשר יחסית
תעשו הודעה מסודרת נכון להיום מה עוד צריך להביא יחסית ל30 אנשים שיספיק
וככה אני וגיא וכל שאר האנשים שבאים לטיול, ולא באים אם כלום וכן יכולים להרשות לעצמם לעזור, יוכלו לדעת מי נגד מי ומה צריך להביא
אגב, אני שי נעים מאוד!!
איך קוראים לו? (גם גיא כמוני או שהתכוונת אליי?) אני אכניס אותו לרשימה. ואיזה HGT הוא קנה? ק"מ, יד וכ'...
שמי גיא, נעים מאוד.
כרגע לא סגור שאני מגיע לטיול, צריך לשכנע את החברה קודם. ;)
כנפיים עוף 5 קילו
bentz מביא גם 2 ק"ג חזה עוף
ייתכן שנצטרך מנגל וגחלים מאחר ואלי בוני אינו בטוח אם הוא בא.
כמו כן מי מביא פיתות?
מישהו מביא סטייקים?
לא לשכוח לשים הכל בצידניות עם קרח (שתיה\אוכל)
והכי חשוב
מאד חשוב שכל אחד בשביל עצמו יביא 2-3 בקבוקים של מים וכובעים ! אני לא רוצה שאף אחד ייתיבש!
מנגל וגחלים עלי.
סטייקים לדעתי מיותר.
raanan צודק, כי כמות הסטייקים שבן אדם אחד יהיה מוכן להביא לעולם לא יספיק לכמות כזאת של אנשים. במקרה שלנו עדיף לארגן בשר "עממי" כמו נקניקיות, או כנפיים וכו..
ולגבי פיתות, יש מספיק לכולם?
ייתכן שנצטרך מנגל וגחלים מאחר ואלי בוני אינו בטוח אם הוא בא.
כמו כן מי מביא פיתות?
מישהו מביא סטייקים?
לא לשכוח לשים הכל בצידניות עם קרח (שתיה\אוכל)
והכי חשוב
מאד חשוב שכל אחד בשביל עצמו יביא 2-3 בקבוקים של מים וכובעים ! אני לא רוצה שאף אחד ייתיבש!
צביקה, פעם השנייה - מה להביא? :)
שמי גיא, נעים מאוד.
כרגע לא סגור שאני מגיע לטיול, צריך לשכנע את החברה קודם. ;)
כמו שאמרתי! אין שאלה אפילו! מה נסגר כל בעלי הHGT מתקמצנים על הדלק?! אני בטוח שה127 של צביקה תאכל יותר ***
גם אני בא עם HGT, מה להביא או למי להביא כסף.
5 קופסאות חומוס של 1 ק"ג ו-2-3 קופסאות טחינה יספיקו? או שלהביא עוד?
אביא גם כמה סלטים (כרוב אדום, כרוב-גזר-מיונז (לא זוכר איך קוראים לזה :D))
דרך אגב, מכיוון שאני מעכו אני לא מוצא טעם לנסוע עד לעפולה (דרומה) ואז לעלות צפונה בחזרה.
בהנחה שבבוקר כבר אצא לכיוון הכנרת (אם כבר טיול לאיזור, אנצל כמה שעות בבוקר לדיג שתכננתי הרבה זמן כבר ולא יצא), היכן יהיה ניתן לפגוש אתכם בדרך?
(באיזור הכנרת אני אהיה ככל הנראה בין גשר אריק לעין גב, איפשהו באיזור בין לבין)
כמו שאמרתי! אין שאלה אפילו! מה נסגר כל בעלי הHGT מתקמצנים על הדלק?! אני בטוח שה127 של צביקה תאכל יותר ***
אני מגיע עם הטמפרה..
לגבי הטיול
מי שלא מוצא אותנו הטלפון שלי 0546700173
לא, ניראה לי אני אצטרף מעפולה .
5 קופסאות חומוס של 1 ק"ג ו-2-3 קופסאות טחינה יספיקו? או שלהביא עוד?
אביא גם כמה סלטים (כרוב אדום, כרוב-גזר-מיונז (לא זוכר איך קוראים לזה :D))
דרך אגב, מכיוון שאני מעכו אני לא מוצא טעם לנסוע עד לעפולה (דרומה) ואז לעלות צפונה בחזרה.
בהנחה שבבוקר כבר אצא לכיוון הכנרת (אם כבר טיול לאיזור, אנצל כמה שעות בבוקר לדיג שתכננתי הרבה זמן כבר ולא יצא), היכן יהיה ניתן לפגוש אתכם בדרך?
(באיזור הכנרת אני אהיה ככל הנראה בין גשר אריק לעין גב, איפשהו באיזור בין לבין)
תצטרף אלינו מטבריה .
תתקשר אלי בסביבות השעה 10:15 ככה ותראה איפה אנחנו
0546700173
אני הפנתי את שי לכאן, וביקשתי ממנו לכתוב הודעה בנושא. אני ואימי עשינו קניות אתמול בערב, ועד אז לא קיבלנו תגובה של מה להביא.
מצאתי לנכון לרשום מה יש לי בבית, ואם יש צורך במשהו אחד או יותר תגידו, ואני אביא אותם איתי לטיול. בבקשה תגידו עד היום בשעה 23:00 בלילה, כי אם תגידו אח"כ אני לא אראה ולא אוכל לדעת מזה, מכיוון שאני מכבה את המחשב ולא אדליק אותו עד מחר אחרי הטיול.
אז ככה:
יש לי 2 מנגלים במחסן (אני חושב ללא גחלים), יש גם חומר דליק להדלקת הגחלים (בקבוק צהוב למי שמכיר- מלא לגמרי), יש מס' בקבוקי שתיה בודדים (ענבים, תפוזים ואשכוליות) וגם מסתבר שיש לי במקרר כ- 20 פיתות קפואות. בנוסף, יש לי במחסן צידנית השומרת על קור וגם קרחונים כחולים שמקפיאים כדי לשמור עוד יותר טוב על הקור. אולי תצטרכו, אין לי מושג. יש גם המון כוסות חד פעמיות, וגם מזלגות וסכינים חד פעמיים, כמו כן גם מפה חד פעמית.
אם יש צורך במשהו או יותר מהרשימה שכתבתי למעלה אנא רשמו לי ואני אביא. כרגע אני לא מביא כלום אלא אם תגידו לי אחרת. אומנם אני לא אוכל מחר כלום, אבל בכל זאת לא נעים לי להגיע בידיים ריקות.
כך או כך- שיהיה לנו טיול מהנה!
אחלה, פינקת מה שנקרא, אני קניתי בקבוקי קולה, רגיל זירו ספרייט וכאלה 6 סכ"ה יש צורך בעוד?
רשמתי מה שיש לי- לא רשמתי שאני מביא, אני אביא רק אם יש צורך כי ראיתי שיש אנשים שמביאים את הנ"ל. אז.. יש צורך או לא ואם כן, מה בדיוק להביא?
סתם לסחוב את כל זה בתא המטען זו לא חוכמה.
Fiat_coupe
15-08-09, 00:29
תהנו בטיול חברים, אני לצערי לא אצליח להגיע, אבל זה דבר מבורך, חיכיתי הרבה זמן לדבר כזה, חבל שזה יצא דווקא מחר.
רבותי, הרגע נכנסתי מהעבודה לכן ברצוני לעדכן כי אצטרף אליכם ישירות בעפולה או טבריה בהתאם למיקומכם. ככה ארוויח עוד שעה שינה מה שיאפשר נהיגה בטוחה יותר וטיול מהנה יותר.
את מעיין פיק אני לא מפספס.
אני לא מגיע בגלל שהרכב שלי מושבת בגלל גומייה של אחד האינג'קטורים,
כנראה שיותר קל היום למצוא קונדום מאשר את הגומייה שחסרה לי.
תהנו בטיול מי שיגיע כנראה הולך להנות, בכייף הייתי מנגב עם חתיכת פיתה.
לצערי אני צריך לבטל את ההגעה שלי עקב מקרה לא צפוי.
שלום לכולם
רציתי להודות באופן אישי לכל אחת ואחד שהגיעו היום.
כמו כן רציתי להתנצל מכל הלב בפני החברה הנחמדים ב HGT בצבע תכלת שנכנסו לתדלק וחיכינו להם בהמשך וכנראה הם לא מצאו אותנו. סליחה בכל אופן. חיכינו לכם בהמשך הדרך ולא הגעתם.
בכל אופן סיכום:
הגיעה כמות מאד יפה של אנשים ומכוניות.
הכרתי חברים חדשים ונחמדים .
המסלול שתיכננתי אמנם לא יצא לפועל עקב כך שלא ידעתי שהגישה לעין פיק משובשת ולא ניתן להכנס אך בסופו של דבר בעקבות המלצת האחים רענן את שחר (בע"מ:D ) נסענו לאחד המעיינות באזור בית שאן.
הדרך (המשובשת הארוכה והמעייפת ) למעיין אמנם קצת שיבשה את מערכת ההיגוי שלי אך היה שווה. מעיין מקסים מאד נעים וחביב ופעם הבאה אבוא עם בגד ים .מתנצל בפני כל המשתתפים שלא יצא לפועל מסלול ההליכה שתיכנתי. מצטער עם איכזבתי מישהו.
בפעם הבאה אני יערוך סיור מקדים כדי למנוע מקרים שכאלה.
ושוב באופן אישי תודה רבה לכל אלה שטרחו והגיעו.
(אגב לא יודע מה איתכם אבל אני בדרך חזרה נכנסתי לתחנת שטיפה שהייתה פתוחה וכבר אין זכר לדרכים המאובקות שנסענו בהם:D )
שבוע טוב.
תמונות מהיום.
נתחיל באנשים...
http://img4.imageshack.us/img4/3082/fiatr.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7641/fiat1.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/6569/fiat5.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/31/fiat2r.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/959/fiat3.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/575/fiat4.jpg
תמונות יפות אבל לאן ברחת ככה בלי להגיד לנו?
(אגב לא יודע מה איתכם אבל אני בדרך חזרה נכנסתי לתחנת שטיפה שהייתה פתוחה וכבר אין זכר לדרכים המאובקות שנסענו בהם:D )
אני רואה שאני ואתה חושבים על אותו דבר, הא? בסוף גם אני הכנסתי את הרכב לשטיפה. במקרה אחר הייתי שוטף בעצמי, אבל יש בצורת ואסור לשטוף עם צינור (קנס 250 ש"ח למי שנתפס).
בכל אופן תודה לצביקה על הטיול המהנה. אומנם קצת מעייף אבל באמת לא נורא.
הנסיעה בדרכי עפר לא שיבשה כלום ולא קרה כלום, צריך לדעת איך לנסוע ולא אמור לקרות כלום לרכב. הסכנות הם אבן שעפה על הקרטר או פנצ'ר ועברנו את זה בשלום. לגבי בולמ"ז- הנסיעה בכבישים של מע"צ לא יותר טובה...
שמחתי לראות את מי שהגיע ולהכיר מס' חבר'ה חדשים. לגבי החבר'ה ב- HGT הכחולה, באמת חיכינו להם בהמשך והם לא הגיעו. בכל אופן צביקה פרסם לפני מס' ימים את מס' הטלפון שלו במיוחד למקרים כאלו, ובאמת היו כמה שהתקשרו לאחר שאיבדו את הדרך.
אני נהנתי!
העייפות והחום חיסלו אותי מהר מאוד.
מתנצל שלא ניגשתי להגיד שלום... :(
http://img4.imageshack.us/img4/7329/fiat6.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/3442/fiat7.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/7655/fiat8.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/5139/fiat9.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7268/fiat12.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/2200/fiat11.jpg
http://img30.imageshack.us/img30/1900/fiat13.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/8028/fiat10.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/1627/fiat15.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/6917/fiat14.jpg
אוי ..למישהו יש מסמר בצמיג (האם זה ההוא שאורות הברקס שלו דלוקים? :D )
חבל שלא נישארת לצלם אחרי הטיול למעיין. הרכבים נראו יותר כמו גיפים לאחר טיול מפרך :o
אחלה תמונות אוראל.
אני שמח שכולם נהנו.
תכננתי להגיע עם אורן אך לבסוף הוא להא הגיע, חבל, ניראה שהיה מעולה.
ומסיימים...
http://img338.imageshack.us/img338/8296/fiat1k.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/4109/fiat2.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/576/fiat3f.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/2179/fiat4g.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6569/fiat5.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/7329/fiat6.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/2292/fabia1r.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/4912/fabia2.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/1821/41697244.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/6831/18157631.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/9498/53610684.jpg
אחלה תמונות. בן הרכב נראה סוף !
קודם כל תודה לצביקה שאירגן את הטיול הנהדר הזה! אני ממש נהנתי, למרות שבקושי הצלחתי לשמור על הקצב, ומקווה שגם שאר יצאו עם טעם טוב בפה (גם בגלל הבשר המעולה שמנגלנו בנחל).
שנית רציתי להתנצל בפני כולם על האיחור הלא כל כך אופנתי. מקווה שלא הרסתי לאף אחד את המצב רוח בגלל זה. פעם הבאה לא מאחר.
שבוע טוב לכולם
1. צביקה תודה על ההזמנה לטיול.
2. אני שמח מאוד שנהניתם.
3. לא היתה לי האפשרות להשתתף בטיול
מאחר והיום ערכנו אירוע טיול לקוראי מגזין ITURBO
קישור:
http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=140&ArtId=267
בברכה
שמחתי להגיע למפגש סוף סוף, ואני אישית ממש נהנתי (חוץ מהקטעים שבהם המנוע התחמם עם המזגן ונאלצתי לחבות אותו - חם(!!), אבל אנחנו בטיול פיאט לא? :D). חבל לי רק שלא התעוררתי בזמן (Note to me - לא יוצאים יום לפני טיול) והגעתי לאחר שכל החברים כבר סיימו עם המצפה הראשון.
שמחתי לפגוש את האנשים הטובים מאחורי השמות, ובנוסף - היה טעים, עם כמות נקניקיות בלתי נגמרת - ותודה אישית בתור "חולה" חזה עוף למי שהכין אותו במרינדה, היה פשוט תענוג!
צלמתי גם מספר תמונות תוך כדי נסיעה ואף קליפ וידאו קצר של חלק מהשיירה, ברשותו של vRS אשמח לקחת חלק מהתמונות שלו גם ולערוך מזה קליפ נחמד, ואם יש עוד חברים שצילמו אזי הם מוזמנים לצרף את התמונות.
תודה לכל המשתתפים והמארגנים!
ותודה לבן שבזכותו עכשיו גם לי יש סמל פיאט בחזית :D
חברים,
היה נחמד על אף התקלה בעין פיק. כבישים מהנים לנהיגה, נוף יפה ומנגל, מה צריך יותר?!
להבא, טיול הכנה חובה! טרם יציאה לשטח.
הנה התמונות שצילמתי כמעט ללא עריכה (עצלן ועייף).
http://s302.photobucket.com/albums/nn88/raanan_t/FIAT%20CLUB/Golan%20Heights%20Ein%20Shokek%20-%20AUG09/?albumview=slideshow
מישהו רוצה נקניקיה?
http://i302.photobucket.com/albums/nn88/raanan_t/FIAT%20CLUB/Golan%20Heights%20Ein%20Shokek%20-%20AUG09/Fiatclubtrip-Aug200965of103.jpg
http://i302.photobucket.com/albums/nn88/raanan_t/FIAT%20CLUB/Golan%20Heights%20Ein%20Shokek%20-%20AUG09/Fiatclubtrip-Aug200917of103.jpg
http://i302.photobucket.com/albums/nn88/raanan_t/FIAT%20CLUB/Golan%20Heights%20Ein%20Shokek%20-%20AUG09/Fiatclubtrip-Aug200972of103.jpg
ניר, אתה חייב לנו את המתכון של המרינדה, היה מעולה.
http://i302.photobucket.com/albums/nn88/raanan_t/FIAT%20CLUB/Golan%20Heights%20Ein%20Shokek%20-%20AUG09/Fiatclubtrip-Aug200978of103.jpg
שבוע טוב לכולם
1. צביקה תודה על ההזמנה לטיול.
2. אני שמח מאוד שנהניתם.
3. לא היתה לי האפשרות להשתתף בטיול
מאחר והיום ערכנו אירוע טיול לקוראי מגזין ITURBO
קישור:
http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=140&ArtId=267
בברכה
קצת תמוה שערכתם טיול דווקא היום .
קצת בדיקה ותיאום מונעים תקלות כאלה.
חבל שלא טרחתם ליידע אותי ביום שיצאתי בהכרזה על הטיול , דווקא בגלל זה ההודעה יצאה תקופה לפני הטיול.
הטיול הבא יפורסם 3 חודשים מראש כדי שלאף אחד לא יהיו סיבות לא להגיע.
לגבי ענין הכנה לטיול אני מקבל בהחלט את הביקורת והיא צודקת לגמרי לדעתי.
אני כבר זומם ומתכנן טיול והפעם לאזור אחר בצפון שיכלול טיול הכנה מקיף.
אז
לא הספקתי לצלם תמונות, וזה מצחיק כי אני הצקתי שכולם יגיעו עם מצלמות
היה אחלה לראות את כולם ולשמור על המזג אויר חם בתוך האוטו כמו בחוץ
מצטער שזזתי מוקדם, הוראות מלמעלה
אחלה תמונות ...העל האש נראה סוף , חבל שפיספסתית יש עוד תמונות?
בסוף תרמנו את הכנפיים שנשארו לכמה אנשים שהגיעו מאוחר יותר.
היה אחלה טיול למרות ההתברברות הקלה. השריצה במים הייתה נחוצה בחום של 41 מעלות.
הנה התמונות שלי:
http://img10.imageshack.us/img10/2311/003zdb.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/1329/004ycj.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/241/005bwq.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/160/007rsg.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/4446/008dnb.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/5029/009paq.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/8194/010qgo.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/7350/011jdk.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/5318/013ucd.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/3213/021bhb.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/9689/022kds.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/8173/014ylb.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/7972/016rol.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/8061/017fyd.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/8416/018mvqecj.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/4426/019dtc.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/8475/020qcx.jpg
קישור לכל התמונות:
http://img10.imageshack.us/gal.php?g=003zdb.jpg
צביקה תודה על הארגון, היה נהדר.
לכל מי שביקש את המתכון לחזה עוף אז:
חזה עוף טרי
רוטב צ'ילי מתוק
פפריקה מתוקה
שום כתוש
מעט אבקת מרק עוף
להשרות כל הלילה במקרר.
בתיאבון,
תמונות יועלו בהמשך...
ניר
היה ממש כייף אפילו שלא היה לנו כיוון נהנתי מהנוף, אני מצטער שעזבתי באמצע הקפיצו אותי לצבא היתי חייב לנסוע לא היה לי טלפון של אף אחד אז לא יכולתי להודיע להם אני מצטער שחיכיתם לי סתם מקווה שפעם הבא זה לא יקרה.
אני רואה שממש נהנתם,וזה הכי חשוב.
רק אני בשבת הזו לא נהנתי במיוחד סגרתי בבסיס
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.