התחבר

View Full Version : מעמד לרכב למחשב נייד?

i12z
23-07-09, 03:38
שלום
יש לי מחשב נייד בעל מסך 8.9 אינצ' ואני רוצה שהוא יהיה קבוע ברכב
רציתי לדעת האם אני יכול להכין מעמד שיתפוס לי את המחשב או לקנות במחיר זול כי אני ראיתי כאלו שמוכרים באיזה אתר אבל המעמד עולה יותר מהמחשב .
אשמח לשמוע תגובות, הצעות וכו.

תודה

אלי_בוני
23-07-09, 18:47
אז ככה ישראל הצעות אין לי אבל תגובה יש לי.
לקנות מעמד למחשב נייד שיהיה מותקן ברכב שלך, ועוד אתה אומר שאתה רוצה אותו קבוע ברכב, אז בוא נחשוב רגע ככה שפיאט הוא אוטו מאוד נפוץ בפריצות וגניבות קל מאוד להיכנס אליו את זה כולם יודעים, אז תחשבו מה יקרה לפורץ שיראה את המחשב נייד.
אתה מבין נראה לי שאתה צריך לרדת מהרעיון הזה אחלה רעיון כן אבל לא הכי בטיחותי לסביבה.
אלא אם כן אתה יכול לעשת איזו קומבינה אם התא כפפות ולחבר את המחשב שמה ככה שלא יראו אותה בכלל אז אולי אפשרי לפי שעתי כמובן אבל שוב הייתי מציע לך לרדת מהרעיון הזה מיותר לגמרי, ככה תזמין פורצים וגנבים לרכב שלך וזה חבל.
שוב ישראל זאת רק דעתי.

raanan_t
23-07-09, 18:55
מה המטרה של המחשב הזה?

i12z
23-07-09, 19:15
בעיקרון סתם קליפים , סרטים ומוזיקה.

raanan_t
23-07-09, 19:25
אני חושב שכדאי שתוותר על הרעיון עקב בעיות חוקיות. סרטים וקליפים תוך כדי נסיעה יעשו לך צרות עם המשטרה ובצדק. למוזיקה, ישנם מספיק פתרונות זולים יותר וטובים יותר.

בכל מקרה, אם החלטת בכל זאת ללכת על הרעיון ייתכן והפתרון האלגנטי יהיה לחבר את המחשב בפינה נסתרת ברכב ולחבר מסך מגע בצורה אסטטית על הדש. קח בחשבון שתידרש עבודה בכל הקשור לחיבור המחשב למערכת הסטריאו ויצירת אפשרות הדלקה וכיבוי. נושא מורכב אבל לא בלתי אפשרי.
אם החלטת ללכת על סטנד שיחזיק לך את המחשב מלפנים, שקול בבקשה את נושא התאונה וכיצד יתנהג המחשב ברכב במקרה כזה. כדאי למקם אותו באזור שבו הוא יהיה כמה שפחות חופשי במקרה של תאונה..

i12z
23-07-09, 19:39
תודה אלי ורענן שיכנעתם אותי, ירדתי מהנושא.

אלי_בוני
23-07-09, 22:17
בכיף ישראל רק לצורך העיניין זה בדיוק היה המחשבה שלי לפני חודשיים רציתי לשים מחשב נייד באוטו ולחבר אותו למערכת שלי אבל ירדתי מהעיניין כי זה מסובך מאוד אם רוצים לעשות את זה כמו שצריך , בדיוק כמו שרענן הסביר.
שיהיה סוף שבוע טוב והמשך יום נעים אלי.