View Full Version : ירידת ערך
אנשים ברשותי פיאט פונטו ספייס 2002 דגם sx,בזמן האחרון אני עוקב אחרי המחיר של הרכב שברשותי ואני פשוט לא מאמיין איזה ירידת מטורפת יש במחיר של הרכב לאחר חישוב שבצעתי אני כול חודש יורד לי מהמחיר של הרכב קרוב לה 450 שקל פשוט סכום לא יאומן של ירידת ערך,אנשים למישהו יש מוסג למה הירידה המטורפת של ערך הרכב?........
לי כל חודש יורד 2000 ש"ח מהמחיר. אז?
קם לו איש (לוי יצחק) והחליט לעשות כסף על כלום. אנחנו צריכים להתעלם מהמחירון שלו, ובמקרה של גניבה/ אובדן מוחלט פשוט להתווכח עם הביטוח (ק"מ נמוך, רכב שמור וכ')..
מצאת לך עם מי להתווכח, חברות הביטוח.
חברות הביטוח כיום מנהלות את המדינה, לא פחות מזה.
הן מחליטות היום אם תעלה על רכב מוות או לא , מגדירות מושגים כמו "אבדן להלכה" של מכוניות
והמדינה עוברת על זה בשתיקה
אתה יכול להזמין שמאי מטעמך ולא מהרשימה, ואם יש צורך להשבית את הרכב אז משביתים.
האמת ראיתי השבוע פונטו עם שלט גדול מאחור 2002 במחיר של 15000 ש"ח ונראית טוב מאוד .
פשוט לא להאמין.
גיא אחר כך ויוהאטליה לא מבין אותנו.
2002 ב-15,000 ונראת טוב מאד = פגיעת שלדה/השכרה.
אף בן אדם שפוי עם ספייס 2002 תקינה לא ימכור אותה במחיר הזה.
stio אתה באופן ספציפי צריך לקחת בחשבום כפי שידוע לי שהרכב שהוצתה אותו מהחברה בשנתיים הראשונות יש לו ירידת ערך מעוד גבוהה יש אנשים שזה חלק מהשיקולים שלהם האם לקנות רכב חדש שבשנתיים הראשונות הוא מעבד הרבה מהערך שלו.
לדבי הפונטו זה פשוט מטורף 450 שקל בחודש לא יעמיין,ובספו של דבר על תשכח שאתה צריך להיצמד למכירון לוי יצחק.
גם האונו היתה מאבדת מאות שקלים בחודש, היו חודשים אפילו 400 ש"ח. לא התרגשתי...
אז כנראה שהמחירים של פיאט בכללי יורדים הרבה כסף בחודש אבל אני לא מביין על מה הירדה הגדולה סך הכול מדובר ברכב אמין יחסית,זה כנראה אחת הסיבות הנוספות שלו כדי לגעת בפיאט ביכלל.
למעוניינים הפונטו עומדת כל יום ברחוב צלנוב פינת וולפסון.
סתם שאלה מה המחירון שלה.
כפי שראיתי אני עם הפונטו שלי חתונה כתולית ירד ב-3000 ש"ח בחודשיים.
גיא בפעם הבאה אני הולך לסקודה לטרייד אני אוסיף כסף.
כל רכב מאבד בממוצע כ-15% מהמחיר שלו בשנה. זה טבעי ונכון.
רכב זה לא השקעה (אלא אם קניתם רכב נדיר שאתם מטפחים אותו להיות אספנות ואז זה משהו אחר) כלכלית טובה. רכב זה הוצאה נטו :)
אין מה להתרגש. מצד אחד המחירון שוחק את מחיר האוטו כשמוכרים אותו, מצד שני כשקונים מכונית אז זה נהדר שהמחיר כבר נשחק והרבה.
ארילו אני מצדיק את דבריך אבל ירידית ערך שכזות,לפני הפיאט היה לי אפלאוז והיה לה ירידת ערך של 100 150 שקל בחודש אבל לא כמו הפיאט 450 שקל בחודש.
זה בגלל שאדון לוי מחליט על פי שיקוליו (או אולי שיקולים כלכליים כלשהם, לך תדע) למי צריך להוריד יותר ולמי פחות.
וזו הסיבה שאנשים רבים שרכבם שמור לא מתייחסים יותר למחירון ולרוב גם תראה אותם דורשים מעליו, ואז כמובן יקום כל עם ישראל החכם ויתעצבן "מה, מעל המחירון, לא יכול להיות", ותמיד יגיע ה"פראייר" שיקנה את הרכב השמור ב2000 מעל המחירון, ויהנה ממנו בלי סוף, ושאר ה"לא פראיירים", יקנו בסוף איזה רכב במחיר מחירון ומטה, ו"יהנו" ממנו בלי סוף. (המרכאות הן העיקר בפסקה זו :))
בהמשך לתגובה פונטו 2002 למכירה בדקתי את הנושא .
הרכב יד שלישית מהשכרה 190K אחרי טיפול במורשה וטסט.
מחיר 15000 ש"ח.
טל: 052-4073272
נ.ב אין לי קשר למוכר
מישהו עשה לך רע בפורום שאתה מפרסם את המס' טלפון?
למה לקנות פונטו עם 190k ועוד מהשכרה?
למה לקנות פונטו ביכלל,ירידת ערך גבוהה מנועים שדורשים טיפולים מיוחדים,אני כבר מחקה לרגע שהיה לי תקציב על מנת להחליף את הרכב הזה.
ולאיזה רכב תשתדרג?
סתם לדעת
למה לקנות פונטו ביכלל,ירידת ערך גבוהה מנועים שדורשים טיפולים מיוחדים,אני כבר מחקה לרגע שהיה לי תקציב על מנת להחליף את הרכב הזה.
טיפולים מיוחדים :confused:
תגיד אתה רציני?!
רציני ביותר ידידי היקר טיפולים מיוחדים כגון פלגים ,כבלי הצתה,מים מיוחדים מסוג פארפאלו בכללי אוטו
זה לא טיפולים מיוחדים?....
זה דורש תגובה בעיניין ההודעה של iz2 .
אם אתה חושב שאלה טיפולים מיוחדים אז קודם כול תברר מה הולך במכוניות אחרות תנסה את פי'גו או שאת הונדה או את מזדה תנסה כול דבר ואז תבוא אלינו אם התגובה של טיפולים מיוחדים אני מאוד חושב שאתה טועה.
כול אוטו אבל כול אוטו דורש טיפולים סטנדרטיים וכן פונטו דורש מים מיוחדים מסוג פארפאלו וכו' וכו'.
אז אני חושב שזה היה מאוד לא חכם להגיד לך את זה.
אבל אתם יודעים מה אומרים "כול אחד והראש שלו".
שיהיה יום טוב לכולם.
אם אתה חושב שזה שונה ברכבים אחרים אז אתה טועה.
פולקסווגן דורשים שימוש בנוזל קירור מסוג G12 או G12+. בדגמי הפאסאט ישנו שם גם מודול הצתה (אני מקווה שאני קולע לשם החלק) מיוחד שעולה קרוב לאלפיה.
סובארו, נוזל קירור מיוחד שעולה פי 1.5 מפאראפלו.
מאזדה 3 מנוע 2 ליטר, גם להם יש תגבור חשמלי בהגה. (חבר עשה תאונה ולמזלו היה מקיף שכיסה את הנזק של המנוע הזה)
הונדה, חלקם גם עם הגה מתוגבר חשמלי וגם שם יש צורך בנוזל קירור ייעודי.
אני יכול להמשיך אבל זה יהיה מיותר. הרעיון הוא שכל רכב (בהתאם לדגם) יש צורה נכונה לתחזק.
הרבה אנשים שאומרים לך שהם שמים שמן\מים ונוסעים סביר להניח שהרכב שלהם מתוחזק רע.
עריכה: אלי הקדים אותי.
זה בסדר רענן ציפיתי לעוד תגובה כזאת והייתי בטוח שהיא תבוא ממך פשוט המשכתה אותי ועשיתה זאת אם אופציות של דוגמאות למר iz2.
פולקסווגן דורשים שימוש בנוזל קירור מסוג G12 או G12+.
החדש הוא G12 PLUS, את הG12 כבר לא מוכרים. הנ"ל משותף לכל VAG, קרי פולקסווגן, אוודי, סקודה וסיאט.
הבעיה בפונטו ספייס (לפי קריאה בפורמים, ובעיקר ניסיון של חברים ודיבור עם מנהלי מוסכים) היא הבלאי הגבוה במיוחד לחלקים מסויימים. אני מדבר על מנועי הגה חשמלי, חיישני למבדה וABS, ראשי מנוע (שברכב אחד מחזיק 200K ובשני 100K עם שימוש בפראפלו), משאבת מצמד שגורמת לדוושה לא לחזור והוריאטור ב-1.8. בסה"כ מדובר ברכב אמין (למרות הרשום ליעיל) ואינו דורש "טיפולים מיוחדים".
מה שכן, דגמי הבנזין של פיג'ו, רנו וסיטרואן משנות ה-2000 והלאה לא אמינים באופן מחריד (ישנם רכבים בודדים שבאורח פלא לא עושים בעיות).
VivaItalia
23-07-09, 22:36
ארילו צודק, רכב זה לא פק"מ ולא קופת גמל, זו הוצאה ואפילו הוצאה כבדה לפעמים לאדם הממוצע אבל צריך לזכור שמכירה זה הדבר האחרון שבנאדם עושה עם האוטו שלו, זו אחת הסיבות שעד היום היו לי רק מכוניות איטלקיות (לנצ'יה, אלפא, שוב לנצ'יה, שוב אלפא ובחצי השנה האחרונה פיאט), אפילו בדו-גלגלי אני נאמן לתוצרת ארץ המגף (בעבר קאג'יבה מיטו לאוסן ובשלוש שנים האחרונות ג'ילה נקסוס). נכון, איטלקיות במיוחד מאבדות ערך, להבדיל מיפניות הידועות כ"שומרות ערך" (= מאבדות פחות בכל שנה) אבל מה לעשות ומכוניות "עדר" לא עושות לי את זה, פשוט לא אוהב לקנות "כמו כולם", אוהב דברים מיוחדים ושונים ועל זה צריך לשלם. אלה הם הכללים בחיים.
אני לא בודק את המחירון לא בכל חודש גם לא בכל שנה, זה פשוט לא משנה, אני מעדיף להתרכז בליהנות מהאוטו עד שמרגישים מיצוי ורק אז מתעניינים באלטרנטיבות. בקיצור, אין סיבה להילחץ ...
ניר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.