View Full Version : התלבטות בין פונטו ספייס - S SPICE ידני 1.3 2001 לבין פורד פיאסטה 2000?
הפיאסטה יותר אמינה אך שותה יותר דלק הפונטו יותר צעירה המחיר קצת יותר גבוה
איזה רכב יותר לתאים לי לנסיעות בעיר פחות בין עירוני.
מהם ההבדלים העיקריים בין הS ל-SX בגדול?קראי את כל העצים האפשריים אני מאמין שנורא יפריע לי הלוח שעונים המתומצת של S והפגושים קדמי + אחורי בצבע שחור!
נדב
נדב יש לי שאלה אלייך מה שמפריע לך זה כבר משהו אחר השאלה האם תיפול על S מצב מכני טוב ועל SX מצב מכני על הפנים מה תעדיף?
כך תראה את שלי ותנסה לנחש איזה דגם יש לי .
יש הבדלים בין הדגמים אין מה להגיד נכון שהלוח שעונים שונה וזה מבאס והטמבונים השחורים זה לא הכי נורא תאמין לי. להגיד לך מה עדיף יותר פיאסטה או פונטו ספייס בזה אני לא יוכל לעזור לך כי אני לא מכיר את הפיאסטה אבל מה שכן אני מכיר טוב מאוד את הפונטו ספייס ואני מת עלייה ולא ירצה להחליף אותה אחלה אוטו חסכוני נוסע כמו שצריך והכול טוב.
למה דווקא S?
ההבדל במחיר בין S לבין הSX הוא ממש לא גדול אם בכלל. הSX יותר מאובזרת גם בלוח שעונים (מד טמפ' זה משהו שאתה רוצה שיהיה לך, ולא סתם נורית שנדלקת מאוחר מידי), גם ריפוד פנים איכותי יותר לפי מה שאני זוכר, פגושים בצבע הרכב, פסי מגן בצדדים, מצב CITY ומחשב דרך (לפי השירשור של הפונטו לא קיים בS שנת 2001).
למצוא כל פונטו ספייס שהיא במצב טוב זה קשה, ועל אחת כזאת ידרשו מחיר בהתאם.
הפיאסטה היא גם רכב נחמד, אבל פחות נוח וגם פחות בטיחותי לפי מה שאני זוכר.
גם פיאסטה וגם ספייס, שניהם רכבים שכבר נחשבים ישנים יחסית (8 שנים ויותר על הכביש), וכמעט בכל אחד מהם תמצא בעיות של התיישנות, כמובן שבאלה שאינן שמורות תמצא יותר בעיות ולרוב יותר חמורות.
אני אישית הייתי הולך על הספייס, בדגם SX, אבל אני משוחד :p
אלי נשמהאתה צודק ברר שעדיף דגם פחות מאובזר במצב טוב ואיכותי מדגם מאוזר דרייק.
יש לי אפשרות לSשנת2001 78 אלףקמ לא מהשכרה יד 2 אולי מחר נבדוק אותה חוץ מבטיחות וחיצוניות מאד חשוב ליתצרוכת דלק לכןאני מתלבט.אלי שלך זה אס עפ תוספת טמבון אם אנ ילא טועה ???
נדב
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.