PDA

View Full Version : שוב שאלה לגבי הקופסה של הפילטר באונו 95'

maayan135
09-07-09, 12:42
אני יודע שכבר דיברנו על זה אבל משהו מציק לי, יש לאוטו רעש יפה כאילו אני עם פילטר פתוח או משהו, עכשיו לא נראה לי שזה טבעי וככה זה אמור להיות.

החלטתי לבחון את כל הנושא של הקופסה עם הפילטר אויר ומשהו לא מסתדר לי, יש מהצד צינור שמובל לגריל כדי שמשם ייכנס אויר קר מבחוץ ובזרימה חזקה בגלל כיוון הנסיעה, אבל מצד שני יש את הפתח בפינה השמאלית התחתונה (היא הפוכה אני יודע) ומשם יכול להיכנס אויר מסביבת המנוע, בנוסף כאשר מרכיבים את הקופסה על המזרק לא נראה כאילו יש איזשהי אטימה פשוט המזרק נכנס פנימה ומהצדדים אויר יכול להיכנס בכיף.

האם ככה זה אמור להיות? ואם כן אז מה יכול לגרום לרעש קצת יותר באסי (לא יודע איך להגדיר את זה) ואין קשר לאגזוז אני מדבר על רעש מהמנוע עצמו.

תודה מראש לעוזרים.

(תתעלמו מהחץ, רק תסתכלו על המזרק)

ארילו
09-07-09, 14:43
אז ככה:
החור מתמטה נועד בשביל להניע את האוטו בימים מאוד מאוד קרים. אז הוא יונק אוויר חם מהמנוע.
אכן מהפילטר יוצא צינור אוויר ליניקה מהגריל. אוויר קר.

מהתמונות שלך נראה שחסר אטם בין המצערת שלך לבית פילטר האוויר. זה אטם מגומי שאמור לשבת על בית המצערת ולמנוע דליפות אוויר.

maayan135
10-07-09, 00:01
ויכול להיות שהוא זה שגורם לרעש או לצריכת דלק גבוהה מהרגיל?

ארילו
10-07-09, 18:03
צריכת דלק גבוהה מהרגיל נגרמת בגלל מזרק משתין (האם האוטו מוציא עשן שחור?), חיישן טמפרטורה פגום, חיישן למבדה פגום, חיישן מצב מצערת פגום.

האם חיברת את האוטו למכשיר ארבע גזים? (המכשיר הזה יגיד אם האוטו באמת צורך יותר מדי דלק).

מה צריכת הדלק שלך?

בכל מקרה המחסור באטם הזה לא אמור לגרום לצריכת דלק מוגברת. רק לרעש וצריכת אוויר לא מסונן.

maayan135
10-07-09, 23:08
בינתיים אני לא מתייחס לצריכת הדלק בגלל כל התקלות שהיו לאוטו.. אבל עכשיו אני מנסה לעשות בדיקה כמו שצריך, רק שאני לא סגור על זה שהחיישן טמפרטורה שהחלפתי לו את הצמה עושה את העבודה כמו שצריך.

קיצר כשאני אדע שהאוטו כביכול תקין ואבדוק את צריכת הדלק אז אוכל לקבוע אם היא באמת גבוהה מהרגיל, בכל מקרה תודה על התשובות.