View Full Version : נורת בקרת מנוע דולקת+גימגום בנסיעה
שלום לכולם
בפונטו ה-2006 שלי נידלקה מנורת ברקת מנוע והרכב היתחיל לגמגם בהנעה. הייתי שמחה לקבל איבחון קטן של הבעיה וצפי עלויות לתיקון התקלה. כמו כן אשמח לקבל המלצה למוסך טוב ואמין באזור רמת גן.
בתודה מראש
זה יותר מדי חיווי כללי. זה יכול להיות משהו פשוט מאוד מסליל הצתה ועד בעיה יותר רצינית. ממליץ לך ללכת ל"מוסך שמשון" ביהוד, מורשה פיאט, יש לו מחשב דיגנוסטיקה שיכול להגיד יותר במדוייק היכן הבעיה.
בהצלחה.
אכן, לפי תאורך זה נראה כתכקלת סליל הצתה וחשוב גם לבדוק אם המצתים (פלאגים) שמותקנים במכוניתך הנם מקוריים וזאת כי מצתים לא מקוריים עלולים לקלקל סלילי הצתה ומחשב ניהול מנוע.
כאמור, "מוסך פיאט שמשון יהוד" מומלץ מאוד ובקשי שם את חיים והם נמצאים
ברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=60
בברכה - רפי לין :)
תודה רבה על ההכוונה. הרכב עבר בשבוע שעבר טיפול 80000 במוסך מורשה של פיאט, כך שלא ניראה לי שהרכיבו לי מצתים לא אורגינלים. בנוגע לסליל הצתה, האם זה נחשב לתיקון יקר?(סידרי גודל)
בתודה מראש
אם מדובר על מנוע ה-8V אז זה עניין של כ-400 ש"ח להערכתי.
בכל מקרה, אם באמת נהרס סליל ההצתה, בקשי לבדוק שהפלאגים שהותקנו אכן הם הדרושים לרכב. ייתכן ומישהו התבלבל והתקין פלאגים לא מתאימים.
גם אני מצטרף לשרשרת ההמלצות על מוסך שמשון, אך כפי הנראה את מהצפון והמוסך נמצא ביהוד.
תודה רבה על ההכוונה. הרכב עבר בשבוע שעבר טיפול 80000 במוסך מורשה של פיאט, כך שלא ניראה לי שהרכיבו לי מצתים לא אורגינלים. בנוגע לסליל הצתה, האם זה נחשב לתיקון יקר?(סידרי גודל)
בתודה מראש
הטיפול נעשה בטכנו פ.י.א צפון במפרץ חיפה במקרה ?
אם מדובר על מנוע ה-8V אז זה עניין של כ-400 ש"ח להערכתי.
בכל מקרה, אם באמת נהרס סליל ההצתה, בקשי לבדוק שהפלאגים שהותקנו אכן הם הדרושים לרכב. ייתכן ומישהו התבלבל והתקין פלאגים לא מתאימים.
גם אני מצטרף לשרשרת ההמלצות על מוסך שמשון, אך כפי הנראה את מהצפון והמוסך נמצא ביהוד.
לא מדובר על מנוע 8V אלא על מנוע 1250 סמ"ק רגיל. בדקתי את החשבונית שלי על טיפול ה-80000 וגיליתי שכלל לא החליפו לי את הפלגים. היתקשרתי למוסך והוא טען שזו טעות שלהם ובהזדמנות הקרובה הוא יחליף את הפלגים. כך, שאני יכולה לישלול את בעית הפלגים הלא מתאימים. לגבי מקום מגוריי, אז כרגע הרכב נימצא ברמת גן ולכן אני מחפשת מוסך ברמת גן.
רמת גן זה טוב, בדיוק 20 דקות משמשון.
גם אם זה נראה לך מעט רחוק, לדעתי זה שווה את הנסיעה ללא התלבטות בכלל.
סתם לרקע כללי:
המנוע ה"רגיל" הנו בנפח 1250 סמ"ק ובעל 8 שסתומים (8V) - בעל 60 כ"ס
המנוע הנוסף הנו בנפח 1250 סמ"ק ובעל 16 שסתומים (16V) - בעל 80 כ"ס
תודה על ההסבר, למדתי משהו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.