View Full Version : רעש מוזר מאיזור הגלגל השמאלי קדמי אונו 95'
שלום לכולם,
לאחר שהבאתי את כל החלקים הנחוצים, ובנוסף סידרתי גם את הכבל ספידומטר ואת הנורות מאחורה וסוף סוף האוטו נוסע כמו שצריך והכל עובד נתקלתי בעוד בעיה.
בנסיעה.. יש רעש מאיזור הגלגל השמאלי, כנראה מהקפיץ כי זה רעש כמו של מיטה.. אי אי אי אי וממש הצלילים הם בהתאם לקפיצות ולבלימות.
בזמן עמידה וגם בזמן נסיעה כאשר מסובבים את ההגה יש רעש של דלת חורקת שוב בהתאם לסיבובים ולכיוון..
מה הסיכויים שזו בעיה של לשמן חלק כלשהו? כי אין שום השפעה מבחינת הנסיעה או משיכת הגה או משהו בסגנון, רק רעש מציק.
תודה מראש לעוזרים.
בדוק משולשים, אח"כ בולמ"ז ואח"כ קפיצים.
אופציה של משולש קידמי.
לבדיקה בזמן הזזת ההגה ישמעו רעשים ובנסיעה איטית גם.
עוד בדיקה הסט את הגלגל עד הסוף ושם יד מתחת לתפוח
לגיא לא ראיתי את ההודעה כמה דקות לפני כנראה מזדקן וכותב לאט לאט
אממ.. אודה לכם אם תפרטו קצת יותר מבחינת הבדיקה :confused: איפה בדיוק ואיך כל חלק נראה ומה אני אמור לבדוק אם הוא שבור או משהו? :confused:
המשולש כשמו מחובר ל2 נק' בקורות התחתונות ותפוח שמחובר לגלגל.
התפוח במשך הזמן נהרס ונוצר חופש ואז נשמעים רעשים בסיבובי הגה על המקום ובנסיעה איטית.
עוד אופציה בתוך הבולם והקפיצים ישנם תושבות מגומי שמתייבשות שמשמיעות רעשים מעצבנים נענע באזור זה את הרכב ואז תשמע נסה להשפריץ מים מאזור אוליי יעלם ליום יומיים.
ישנם גם בוקסות למוט המייצב שחופש בפנים גורם לרעשים קלים.
אחדהמחלות האהובות לפיאט משולשים בולמים בוקסות מכיוון שהחלקים קלים ולא עומדים בעומס.
עכשיו נשאלת השאלה אם אתה מתקן לבד?
הייתי רוצה לתקן לבד, אני מאוד נהנה לעבוד על האוטו.. אבל לפי מה שאתם מתארים זה נראה כמו משהו שגדול עליי, וגם נשאלת השאלה איזה חלק גורם לרעש ומה הנזק וכמה זמן אני יכול להחזיק ככה כי כבר הוצאתי עליה הרבה בשבועיים האחרונים :(
אני מהמר כמו רבים פה על המשולש, אבל צריך לבדוק באופן מקצועי ולא דרך המסך. המחיר שלו יחסית נמוך.
אתה יכול להחזיק ככה, עד שבאיזה פס האטה הוא פשוט ישתחרר לך מהמכלול של הגלגל הקדמי ואתה תמצא את עצמך בלי היגוי או יכולת לנסוע.
אוקיי, אם אני גר בלוד, למי אתם ממליצים לי לפנות? יש מישהו בסביבה שישים לי חלק חדש ואיכותי ולא יהרוג אותי במחיר?
מוסך שמשון ביהוד לא ממש רחוק והוא הוגן ואמין ומקצועי וישר.
מצד שני, הוא יבקש מחיר של מוסך מורשה - וסביר להניח שיש מוסכים שיעשו את זה במחיר נמוך יותר.
ההחלטה היא שלך.
יש לך מושג כמה זה בערך יעלה אצל שמשון וכמה בערך במקום אחר? ככה לא בדיוק על השקל אלא רק בכלליות להבין באיזה סדר גודל מדובר
למשל משולש עולה 180 ש"ח ונגיד שעת עבודה 220 ש"ח + מעמ לצד אחד בדרך כלל מחליפים את 2 הצדדים .
כך לגבי הבולמים קניתי עולים 600 ש" של מונרו לארבעה
אוקי תודה רבה לכולם על התשובות, רק אם אפשר תרשמו את החברות שנחשבות איכותיות בחלקים לפיאט אונו.. לפחות לגבי בולמים ומשולשים
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.