View Full Version : טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור
מכיוון שאיני רוצה לחוות על בשרי ראש מנוע בפעם השנייה - מספר שאלות ברשותכם לפני שאגש עם זה למוסך.
בתקופה האחרונה (במיוחד בימים מאד חמים), לאחר נסיעה עם מזגן (לא מאומצת, רגילה לחלוטין), כאשר אני מגיע לחנייה לדוגמא, בשלב מסויים אני מתחיל לשמוע את המאוורר עובד על מהירות שנייה. יש לציין כי לפי השעון טמפ' אין עליה מעבר לחצי, אך המהירות השנייה עובדת. כיבוי המזגן גורם לירידה חזרה למהירות ראשונה בתוך 5-10 שניות. לפי מיטב ידיעתי המצב הזה לא תקין.
לעומת זאת, בנסיעות בבקרים (5-6 בבוקר) או מאוחר בלילה, בזמן נסיעה רגועה (שיוט על 100~), ע"פ שעון הטמפ' ישנה ירידה בטמפ' הנוזל (ירידה של 2-4 קווים, בירידות חדות לפעמים 5). עצירה ברמזור מספיקה לרוב ותוך מספר שניות המחוג חוזר לאמצע. תופעה זו נכון לחודש האחרון התרחשה ב-100% מהנסיעות בתנאים המדוברים.
תופעה נוספת מתרחשת בעיקר לאחר תדלוק (עקב זמן החנייה הקצר מאד). לא מתרחש תמיד. כמובן שדימום המנוע מתבצע כאשר המנוע בטמפ' עבודה אופטימלית (קריא - מחוג באמצע). 2-3 דקות תדלוק, הנעה מחדש, ומיד המאוור מתחיל לעבוד במהירות ראשונה, ובתוך מספר שניות עובר למהירות שנייה ומחוג הטמפ' עולה קו אחד למעלה. במצב הזה אני מכבה את הרכב, מחכה דקה-שתיים ומניע מחדש, והכל חוזר לעבוד כרגיל (המחוג חוזר לאמצע, המאוורר עובד רק על מהירות ראשונה ומפסיק לאחר כדקה).
עם הגיעו של הקיץ, אני ממש לא מתכוון לקחת שום סיכון בנושא מערכת הקירור של הרכב.
החשוד הראשון שלי הוא הטרמוסטט, אך אם הוא "תקוע", זה לא מסתדר לי עם כך שהתופעות הנ"ל אינן עיקביות ולא מתרחשות בכל נסיעה, ובנוסף, הוא דיי חדש (חצי שנה).
ישנן השערות נוספות? דברים אחרים לחפש?
בנוסף, בזמן שמילאתי לאחרונה פראפלו, שמתי לב שהמיכל (המאד לא יעיל אגב, ממש קשה לראות את רמת הנוזלים בתוכו) מלוכלך מבפנים, כמו "בוץ". האם ניתן לבצע ניקוי של כל המערכת הקירור על מנת להוציא את כל ה"זוהמה" הזו מהמערכת? האם ביצוע של דבר שכזה אמור לשפר את יעילות המערכת או שמה לא ישנה דבר? עלות משוערת?
תודה :)
אם אתה עומד, במיוחד שחם, עם מזגן דלוק, המאוורר אמור לעבוד במהירות הגבוהה שלו, על מנת להעביר אוויר במעבה.
זה כך בכל הרכבים שראיתי עד היום. כולל הפונטו שלי, הELX שהייתה לי, הרומסטר של אימי, הטראנו של אבי, ועוד ועוד.
לא מסכים קייבמן.
למיטב ידיעתי, מהירות גבוהה כמעט ב-100% מצביעה על תקלה. שלבו את זה
עם "ירידה" בטמפ' של הקירור - והופ קיבלנו התחלה של בעיה.
2 מקרים שאצלי ב-SX המהירות הגבוהה פעלה עד היום:
1. נסיעה מאומצת ביולי עם מזגן דרך כל הפקק באיילון עד מרכז הרצליה, כיבוי הרכב בלי להמתין לסיום פעולת המאורר (כן, הפורום הפך אותי לעבד של הפיאט**),
והתנעה בתוך 4 דקות שוב - מהירות גבוהה פעלה ללא יותר מ-10 שניות למיטב זכרוני. אין לי כוח לחפש את ההודעה שכתבתי אז.
2. כשנפרץ אטם ראש. מצטער, אבל התופעה היתה מאוד דומה למה שמתאר רון.
אציין כי שבועות מספר לפני הטיפול - המחוג היה יורד מהאמצע וחוזר חלילה בעת נסיעה בכביש מהיר (כביש 1),
לאורך כל הנסיעה. מכיוון שלפני כן הוא מעולם לא זז - ידעתי ששמשון ואני נפגש, ואכן כך היה.
לכן המסקנה היא שיש בעיה, וכולי תקווה שזה לא האטם ראש שנפרץ, אבל את זה יגידו לך במוסך.
אל תשכח לעדכן אותנו.
** כאמור, הדאגה לכיבוי הרכב רק כאשר המאורר מפסיק הוכחה כלא תורמת לאי-פריצת אטם ראש בפונטו הדרעקית. מרגיז ויקר.
גש למוסך שמשון ביהוד
גם לי היתה תופעה ודמה [מתקרר בירידות ומתחמם בעצירות + מהירות גבוהה במאוורר]
ניגשתי אליו לשם ביצוע יישור קו [קניתי את הרכב רק לפני חודשיים]
א. קודם כל הוא בדק פריצת ראש [תקין] 100 ש"ח.
ב. הוחלף תרמוסטט
ג. בוצע ניקוי יסודי של מערכת קירור + רענון נוזל
ד. הוחלפו פקקי מים נוזלים [בגיר ובטיימינג]
ה. הוחלפה משאבת מים
כמובן שלא הכל היה מבוצע אם היה מדובר רק בהתחממות בלבד [יש כאן עבודה יקרה מאוד - פו"ה גלגל תנופה; פו"ה טיימינג]. אצלי הגיע הזמן לבצע החלפה של הנ" +קלאץ', ולכן הכל בוצע ללא פשרות.
ב"ה המצב תקין לחלוטין.
חד משמעית, מאורר הרדיאטור יפעל במהירות הגבוהה, השנייה, אם לחץ הגז של המזגן יהיה גבוה וזאת ללא כל תלות בחום המנוע.
כשהמזגן פועל ובמזג אויר חם אז מהר מאוד עולה לחץ הגז במזגן ומהירות האיטית אינה מצליחה להוריד את לחץ הגז ואז מופעל המאורר במהירות הגבוהה.
בנסיעה ללא מזגן פועל, נדיר מאוד שיפעל המאורר במהירות הגבוהה.
בברכה - רפי לין :)
בדיוק רפי, מסכים איתך לחלוטין.
אולי שאר התסמינים שתוארו כאן יחד מצביעים על תקלה, אבל פעולה של המהירות הגבוהה של המאוורר לבדה (או שני המאווררים אצלי למשל), בעמידה, ביום חם, עם מזגן דלוק, אינה מצביעה על תקלה.
מחזק את רפי וגדעון.
בפיאט אונו שהיתה לי, כל פעם שהדלקתי את המזגן המאוורר עבד במהירות הגבוהה ולא הפסיק. בנסיעה ללא מזגן אף פעם לא עבדה המהירות הגבוהה (רק פעם אחת שנשרף הנגד של המהירות הנמוכה, אז לא היתה ברירה והמאוורר נדלק על הגבוהה). גם בפאביה המאוורר עובד על המהירות הגבוהה כל פעם שהמזגן עובד. להזכירכם: רכב (כמעט) חדש- אין תקלה וכך היה מהיום הראשון.
התקלה היא אם המאוורר עובד במהירות הגבוהה כשהמזגן כבוי. פה כבר יכולים להיות כל מיני דברים, מנגד של המהירות הנמוכה שנשרף, רדיאטור סתום ועוד (אלא אם אתם נוסעים בעליות קשות בחום של 40°, אז יכול להיות שידלק כמה שניות על הגבוהה, לא מעבר לזה).
אני מאד מקווה שלא מדובר בפריצת אטם ראש - הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע מלא במוסך מורשה לפני כחצי שנה בסה"כ (ועם הELX, זה יצא נזק של 4K). כמובן שזה אומר שהמשאבת מים בת חצי שנה בסה"כ, כנ"ל הטרמוסטט וחיישן הטמפ', ונראה לי שגם פקקי ה"נס קפה" (בחשבונית היה רשום: "פקק אלומניום מכסה שס פונט" בעלות של 30 שקלים).
אז אני מבין שבנושא העצירה עם מזגן בימים חמים המאורר אמור לעבור למהירות גבוהה (אם כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה).
לצערי מכיוון ששמשון "קצת" רחוק לי, ורק הנסיעה הלוך וחזור כבר תכסה את ההפרש במחיר אם יהיה, הטיפול יעשה בפטין בעכו (ששם הרכב מטופל מהרגע שקניתי אותו), ולפי מה שקראתי פה מבחור שביקר שם, יש להם קצת בעיה להבין שזה שהטמפ' נמוכה זו בעיה (אני מנחש שהתגובה שלהם הייתה "זה עדיף על גבוהה").
אני מצרף קישור לYouTube לסירטון שצילמתי את התנהגות שעון הטמפ'. הצילום יחסית ישן (סוף אפריל) והיה בימים שבבוקר היה ממש קר (כ-15 מעלות). בנסיעות בבקרים שמתוארות בהודעה הראשונה - התנועה הרבה יותר מתונה. גם בנסיעה המצולמת, עמידה ברמזור גרמה לעלייה חזרה לנקודת האמצע.
http://www.youtube.com/watch?v=C8skNBPHHOU
אזי ההשערה היא בכל זאת טרמוסטט אולי? למרות אי העיקביות?
אני דיי חושש לדחות את הטיפול של זה, פשוט בטיפול הקרוב (בסביבות אוקטובר), אני בכל מקרה צריך לעשות טיימינג, ואם הטיפול אמור לכלול פירוק של הטיימינג, אני לא מתכוון לשלם על זה פעמיים במרווח של 3 חודשים ואעדיף להקדים את הטיפול של הטיימינג (יהיה כבד מבחינה כספית, אבל מטופש לעשות זאת פעמיים).
רק לשם ההערה, אני מקבל את מה שאומרים רפי וגדעון מעלי לגבי לחץ המזגן ומהירות גבוהה.
אך עדיין אני חושב שתמוה שאני נוסע לא מעט בעיר, בפקקים, ועם מזגן, ועוד לא נתקלתי ולו פעם אחת במהירות הגבוהה למעט המקרים שתוארו למעלה.
ואני שם לב תמיד כאשר המאוורר נכנס לפעולה, וחושב שגם במהירות הנמוכה הוא נשמע חזק מידי...
ראיתי את הסרטון, ע"פ קצב ההתקררות\התחממות (בהנחה שהסרטון לא הואץ) נראה כי הטרמוסטט מתנהג מוזר או שישנו חיווי לא נכון מ\אל המחשב שאחראי על המחוג הזה.
אל תזלזל בזה, גש למוסך.
הסרטון לא הואץ, גם לי זו הייתה נראת התנהגות חריגה ולכן החשד שלי בטרמוסטט לא היה וודאי. ההתנהגות שונה כיום, אבל גם יותר חם כיום, כך שאני מנחש שיש קשר בין הדברים.
הבעיה במוסך שלי שכמו שאמרתי - "לא מתחמם לא נורא".
אגב, היום, בעמידה בפקק במשך כחצי שעה, המאוורר עלה למהירות שנייה, ולא ירד ממנה עד שעברתי את הפקק וחזרתי לנסיעה רציפה. לפי שעון הטמפ' בכל מקרה לא הייתה שום התחממות (לא זז מהאמצע) מה שמתאים בדיוק לתיאור של גדעון ורפי. מוזר שעד לתקופה האחרונה לא נתקלתי בכך, וכבר עברתי קיץ אחד עם הרכב הזה, כולל פעמיים שהייתי איתו באילת וגם שם בשיא החום לא זכור לי שזה קרה.
בעיה שאין לי מושג אם קשורה או לא, אבל היום לאחר נסיעה של כ-20 דקות, שהגעתי חזרה הבייתה, עמדתי עם הרכב מונע ומזגן דלוק בכוונה. שוב המאורר עלה למהירות שנייה, ולאחר כיבוי המזגן ירד חזרה תוך 5-10 שניות, ואז חיכיתי לראות מתי המאורר יכבה בכלל - מה שהוא לא עשה, אלא במקום זה אחרי כחצי דקה הרכב דומם במקום, נורית האזהרה של מערכת הניהול נדלקה (האדומה). הנעה מחדש ללא בעיה, ללא נורית ומאוורר עובד על מהירות ראשונה, אבל במשך כ-3 דקות לא נכבה. (ואז התייאשתי ודוממתי את הרכב).
אם יתחברו עם סורק במוסך, יכולו לראות את התקלה שהנורית הצביעה עליה למרות שהיא כבתה כבר נכון?
תהיה למוסך אפשרות לבדוק את חיישן הטמפ' באם הוא תקין? מכיוון שכל היום אין שום בעיה, רק בנסיעה מוקדם בבקרים או מאוחר בלילה שהטמפ' נמוכה יותר משאר היום.
שמשון עושים משלוחי עובדים? :p:p:p
המהירות של השינוי בט"מ,ממש לא הגיוני.(או שינוי מהירות הסרט).לא יודע איך זה "באוטומחשב",אבל אצלי בטמפרה מיזוג מקורי,תמיד בהפעלת המזגן לחץ הדחיסה עולה המאורר מופעל ועובר אחרי כמה שניות למהירות הגבוהה,(בלי קשר לטמפרטורה).גם בימים חמים אלו (מיסתובב בב"ש ובמיצפה רמון)עוד לא הגיע אצלי הט"מ להפעלת ונטה במהירות השניה.(במזגן כבוי)(או שלא שמתי לב).
היי רון, הבנתי שבוצע ראש מנוע לפני חצי שנה לרכב
האם הוחלפו פלאגים בטיפול זה?
האם מאותו יום החלו הבעיות של הסטיות בחום המנוע ?
כן, הוחלפו כמובן 4 מצתים בטיפול.
אין לי מושג אם הבעיות החלו בדיוק מאז, מכיוון שבאותה התקופה לא הייתי נוסע בשעות האלו, התחלתי בכך רק מרגע שהתחלתי בעבודה שאני נמצא בה עכשיו, שזה היה כ-3 חודשים לאחר הטיפול של הראש מנוע.
למה פנית לכיוון המצתים?
לפני שנה עשו לי הרבה בלאגן ברכב בטיפול 60K
כחלק מהבלאגן שמו לי פלאגים לא מתאימים
כתוצאה מכך הרכב היה מתחמם מעבר לאמצע או לפחות המד היה מראה שהרכב מתחמם
וההתחממות היתה מהירה כמו בסירטון שהוספת
בקיצור שווה לבדוק אם הפלאגים מתאימים
ברגע שהחלפנו חזרה לפלאגים המתאימים לדגם הרכב ההתחממויות המוזרות ניפסקו (טפו טפו טפו עד היום)
נשמע מעניין. אני יודע שפלאגים לא מתאימים עושים בעיות בספייס, ומצאתי את השירשור שלך בנוגע לאותו טיפול כושל.
אצלך היו תופעות שונות ברגע שהיו מצתים אחרים (אגב, בדקתי גם את הקבלה שסרקת שם מול הקבלה שלי, ואכן המק"ט של המצתים שהתקינו לך שונה משלי - אצלי המקט הוא:46750545 F).
אצלי שהיו תופעות של ממש משחק מעלה ומטה בשעון הטמפ' - זה היה ככל הנראה עקב דלק לא תקין, באותם הפעמים ברגע שזה קרה גם נדלקה נורת האזהרה של מערכת ניהול המנוע (מבלי שום תופעה מורגשת נוספת), וזה קרה פעמיים לאחר שתידלקתי באותה התחנה. מרגע שהפסקתי לתדלק שם (וזה היה רק 2 התידלוקים המדוברים) התופעה לא חזרה (אגב, לא תחנה חפרית כלשהי - "דלק").
היום בוצעה נסיעה עכו-טבריה, ולאחריה הגעתי למסקנה כמעט חד משמעית בנוגע לטרמוסטט:
הוא ככל הנראה תפוס על מצב פתוח, או חצי פתוח או משהו בסיגנון בכל אופן.
בנסיעה מוקדם בבוקר (יצאנו ב5:30 מעכו), בהתחלה הרכב התחמם רגיל עד האמצע עקב נסיעה איטית בתוך העיר. ביציאה לכביש ראשי ירד קו אחד למטה לאורך כל הדרך (ללא משחקים למעלה ולמטה), בירידות לכיוון טבריה המחוג ירד עוד 2-3 קווים למטה (בירידה הארוכה והתלולה ביותר ירד אף לרבע). עמידה של כחצי דקה-דקה / לחילופין ביצוע של נסיעה בעליה, החזיר את המחוג בקצב סביר (לא קפיצה חדה) לאמצע ושם הוא נשאר. גם בנסיעה בשעה מאוחרת יותר (9:00) בדרך חזרה, בירידות הייתה ירידה קטנה בטמפ' (פחות מאשר מוקדם בבוקר, אבל עדין קיימת).
אין לי מושג אם זו הבעיה היחידה או לא, אבל זה נותן כבר כיוון הרבה יותר מוצק.
אכנס השבוע למוסך להחלפה שלו ובדיקה של מערכת הקירור לנזילות (שככל הנראה קיימות, מכיוון שכל חודשיים לערך "נעלמים" להם כחצי ליטר של נוזל קירור). לא מובן לי למה טרמוסטט אמור להתפס לאחר חצי שנה בסה"כ.
האם החלפה שלו פשוטה? הכוונה שלי מבחינת זמן עבודה, המחיר שלו לפי קבלה מהראש מנוע הוא כ-120 שקלים בסה"כ.
תודה רבה לכל מי שעזר :)
אגב - האם הם בודקים את הטרמוסטט לפני (יש איך לבדוק אותו בכלל?), או שפשוט מחליפים בהתאם לסימפטומים שאדווח עליהם?
אני חושב שקודם כל כדאי לבצע בדיקת לחץ (וכנראה שזה מה שיעשו)
כדי לוודא מהיכן נוזלים המים - שכפי שאתה מציין - נעלמים.
Tzvika 16V
03-07-09, 22:29
גם אצלי ברכב שנמכר וגם הפונטו הנוכחית ברגע שהיית מדליק בקיץ את המזגן המאוורר ישר נדלק על מהירות גבוהה.
ההחלפה של טרמוסטט מאוד מאוד פשוטה.
האמת, גם לבדוק אותו זה מאוד פשוט. כל מה שצריך זה מיכל עם מים ומד-חום.
זורקים את התרמוסטט למים ומוודאים שהוא סגור לחלוטין. מחממים את המים עד לטמפרטורה שבה הוא אמור להתחיל להיפתח ומוודאים את זה. ממשיכים לחמם עד שהוא פתוח לחלוטין ומוודאים שהוא נפתח עד הסוף.
חצי שנה לטרמוסטט זה מעט מאוד. תנסה לשכנע את המוסך להחליף אותו בלי עלות מצידך.
אולי אצלי, בגלל שזה ה- SX נטול הסוסים, אין המזגן מפעיל את המהירות הגבוהה.
עריכה: התגובה נכונה לקודם שראיתי את הפוסט של צביקה לגבי התחממות קלה.
בקשר למהירות המאוור ביחס להפעלת המזגן, למרות שלא ניתקלתי בזה בעבר, אני בהחלט מקבל את הדעות/עובדות פה כנכונות (זה עדין מוזר לי, אבל מסתבר שנכון).
ארילו,
האם ניתן לעשות זאת בפשטות גם בבית?
כלים לא חסר לי וגם ידיים יש, ואין לי שום בעיה לאחר הפירוק פשוט לשים את הטרמוסטט בתוך פינג'אן או משהו ולחמם על גזיה ולראות את ההתקדמות שלו.
האם הוא נמצא בחיבור של הצינור העליון או התחתון של מערכת הקירור אל המנוע?
האם נוזל הקירור יתנקז לחלוטין בעת פירוק שלו? (אם כן, כבר עדיף לתת למוסך לטפל בזה)
עידכון:
היום בבוקר בדרך חזרה מהעבודה, שוב אותם התופעות - כאשר אני מגיע לחנייה בבית, עוצר, מעביר לP ואז הסל"ד מזנק ל3000~, ומיד נופל ויחד איתו שעון הטמפ', והנורית האדומה של הטמפ' נדלקת וכמו כן נורית מערכת ניהול המנוע, ולאחר 2-3 הרכב דומם. מניע שוב, הנוריות אזהרה כבות, אך לאחר מספר שניות המאורר רדיאטור עובר למהירות שנייה, השעון טמפ' נופל, שוב נורית האזהרה של מערכת ניהול המנוע (הפעם ללא זו של הטמפ') ושוב דומם.
הולך לישון קצת אחרי המשמרת לילה וקדימה למוסך :???:
התוצאה - בדיקה באקזמינר, חיישן טמפ' תקול.
הוחלף חיישן (עלות החיישן כ-70 שקלים (לפני מע"מ), ולפי מנהל העבודה יש לי מזל שיש לי 2001, החליפו את החיישן בספייס מ2002 והחדש יותר גם יקר יותר, כ-250 שקלים), אופסה התקלה ונסעתי לשלום (סה"כ 250 שקלים כולל בדיקה, פו"ה של החיישן והחיישן עצמו).
אהבתי את העירנות של העובד שטיפל ברכב, שכן למרות שהוא ראה בוודאות את הודעת השגיאה, הוא שם לב לטרמוסטט ושאל אותי אם החלפתי אותו לאחרונה ולא רק התייחס להודעת שגיאה וזהו. שאמרתי לו שהוחלף לפני כחצי שנה הוא טען שהוא לא מאמין שיש גם בו בעיה, ושפשוט חבל לי לשלם על פו"ה שלו אם הוא בסדר, אז פשוט לנסוע עכשיו שהחיישן טמפ' תקין ולראות אם גם עכשיו בנסיעה בלילות ובבקרים הטמפ' יורדת מתחת לאמצע, ואם כן אז לחזור וזה וודאי שהטרמוסטט נתפס במצב פתוח, ושיעשו לי הנחה על החלק אם כן.
באיזה מוסך זה שיש בו מוסכניקים שמגדילים ראש ?
(נקווה שבזו נסתיימה התקלה)
גם אותי זה הפתיע :p בסוף נגלה שזה מאורע חד פעמי :p
מוסך פטין בעכו.
בהחלט מקווה שבזה זה נגמר, ואגב - נכון לנסיעה האחרונה, עם מזגן, המאורר לא עבר למהירות גבוהה :-?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.