PDA

View Full Version : רצועת תיזמון HGT -מורשה בצפון?

anakonda
30-06-09, 03:26
פרטי ההודעה צונזרו לאחר פתיחת תהליכים מול שירות לקוחות פיאט לגבי מוסך מ.פטין
תשובות ינתנו בהקדם

orenhazan
30-06-09, 07:14
אני קורא ולא מאמין!!!!!!

פיליפ
30-06-09, 12:24
זה הרמה בארץ, גועל נפש :mad:

stio
30-06-09, 15:10
יוסי,
אומנם ראיתי אותך ואת הרכב שלך במפגש, אבל לא יצא לי לדבר איתך (היו המון אנשים). בכל אופן: אין לך מה להתקרב עם הרכב שלך למורשי פיאט באיזור חיפה והסביבה. אתה סתם מבזבז את הזמן שלך, אם תבצע פה חיפוש אתה תקרא סיפורים, גם כאלו שלי.

אתה כמדומני רכשת את הרכב שלך לא מזמן. אני ומשפחתי מתעסקים כבר משנת 1984 עם מורשי פיאט. אמי רכשה בשנת 1984 פיאט חדשה מחברת "מוסמך", וטיפלה ב"טכנו רכב" שהיה ממוקם ליד משרד הרישוי במפרץ חיפה. אומנם אני עוד לא נולדתי אז, אבל היא מוסרת שהיה שירות זהב! רק מה? המוסך נסגר.
כשניגשנו (אני והיא) לשחרר את הסקודה פאביה החדשה באוקטובר ממוסך סקודה בצ'ט פוסט, היא נדהמה לגלות שאותו אדם נחמד שטיפל לה בפיאט 127 בשנות ה- 80, עובד עכשיו כמנהל מוסך סקודה בצפון! מה המסקנה? כל הטובים עברו למוסכים אחרים.

העיניין ממשיך עם הפיאט אונו שאותה רכשנו כמשומשת בקיץ 2001. הרכב לא ביקר בשום מורשה מעולם, עד תקלה אחת בשנת 2008. הייתה בעיה הקשורה לתרמוסטט ויוניט מאוורר, ששם היה מזגן מקורי ולא היתה ברירה (חלקים למזגן המקורי רק במורשה, והמוסך המורשה לא הסכים למכור חלקים למוסך הלא מורשה!) ועוד פעם עם נזילה רצינית ממשאבת ברקס ראשית, שאם לא הייתי נכנס לשם הייתי אולי עושה תאונה עקב איבוד בלמים.

המוסך הלא מורשה שטיפל באונו היה נהדר, אנשים זהב. הייתי מרגיש בטוח להשאיר את הרכב שם וללכת, עבודה מקצועית. גם כשעמדתי ליד הרכב המכונאי היה אדיב ונחמד ודיבר איתי כל הזמן, אפילו על דברים שלא קשורים לרכבים. במוסך המורשה? או שתישאר בחדר המתנה, או שתצא החוצה מהמוסך. לא טוב לך? לך למוסך אחר. מילא זה, גם לא יודעים לעבוד, וגם המחירים בעננים.

אולי יצא לי טוב בסוף שלא מצאתי HGT והחלטתי ללכת על הפאביה, אומרים הכל לטובה. במילא לא היה לי איפה לטפל בה בצפון.
אתה נכנס למוסך מורשה של סקודה, אתה רואה את החבר'ה המקצועיים. כל משטרת התנועה מטפלת שם. עשרות ליפטים, מקום ענק, הציוד שלהם חדש. לא כמו במוסך הכוכב למשל, מקום קטן ומצומק עם 6 ליפטים בלבד, שגם לא מותאמים לרכב מסחרי, ותקועים בתוך ה-... של השני.
יום אחד ניסו להכניס דוקאטו לליפט, דפקו לה את מראת הצד כי הרכב לא נכנס, ו- 5 דקות קודם המוסכניק שנהג עליה דפק לה את הדלת הזזה כי הוא נתקל בפיאט מריאה לבנה שחנתה בחוץ ודפק גם אותה!

אני לא פוסל בעתיד רכישת פיאט חדשה (אחרי שהיבואן ייבא את כל הדגמים הנורמלים), אבל מה שבטוח שלא אטפל בה בצפון, רק בת"א.

anakonda
02-07-09, 02:40
לפני מספר ימים שלחתי מייל לסודאי לגבי החלקים שיש צורך בהחלפת טיימינג ברכב
ולהלן המחירים:(לי אישית נראים מופרזים משהו וללא פרופורציה בכלל)

1.רצועת תיזמון מק"ט 71719648 מקורי 222ש"ח חליפי 150 ש"ח
2. מותח חגורה משונן מק"ט 55192240 רק מקורי 387 ש"ח
3. מותח חגורה קבוע מק"ט מקורי 375ש"ח
4. אטם מכסה שסתומים מק"ט מקורי ללא גומיות פלגים 110ש"ח חליפי עם גומיות לפלגים 125ש"ח
5. רצועת מנוע מק"ט 60666950 מקורי 248ש"ח חליפי 125ש"ח(אתה בטוח שזה המק"ט?)
מה אתם אומרים?במחירים האלה זה יוצא שהמוסך מורשה לוקח לי רק 400 ש"ח עבודה

רפי לין
02-07-09, 05:36
עבדתי עשרות שנים עם נחום סודאי והוא לא איכזב ותמיד היה אמין והוגן.
תבדוק איתו אם יש לך "הנחת רפי לין".
בברכה - רפי לין :)

מ.פטין
02-07-09, 16:01
לכבוד
מר חיים רגב
מנהל השירות האזורי
חברת סמלת.

א.נ

הנדון תלונתו של מר יוסי בעל רכב מספר פונטו HGT

ביום ה- 24.06.09 התקשר מר יוסי למרכז השירות שלנו על מנת
לקבל הצעת מחיר לבצוע החלפת רצועת תיזמון.

הנ"ל קבל הצעת מחיר טלפונית ע"ס של 1501 ₪ כולל מע"ם.
ההצעה בוצעה על פי שעתון היצרן ומכירי החלפים של היבואן.

אי לכך ובהתאם לזאת לא ברורה לנו הכנסת שמנו לתלונת הלקוח

הנהלת מרכז השירות

נ.ב מצ"ב הצעת המחיר מספר 5276

anakonda
02-07-09, 18:49
לא ברור לי מהיכן נובעת ההבנה כי שמכם נכנס לתלונה?
לא נרשם,פורסם,צוין שמכם בתלונה.
ואף נאמר בהודעתי "האם יש עוד לקוחות שלכם שממליצים לי בתור לקוח לטפל במוסך".
פרסום הפרטים האישיים שלי:כגון מספר רכב,מס מנוע,שלדה,מספרי פלאפון ופרטים אישיים
הועלו על ידי חברתכם ועל זה ירשם מכתב תלונה!
פרסום החשבונית מבלי להסתיר פרטים אישיים של לקוח.
מראה על זלזול וחוסר מידע בדבר חיסיון מידע בתור מוסך מורשה!!
מעניין כי אף בעל מקצוע במוסך לא חתום על תגובה זו,והיא פורסמה בהמשך לתגובתי בנושא.
המשך הליכים יבוצעו מול שירות לקוחות פיאט
העתק ישלח אליכם בהקדם
לגבי המחיר שהוצע לי בתור לקוח הוא 1380 שקלים ע"י מוחמד-נציג המכירות שלכם.
כך שבדק בית מבחינתכם כמוסך צריך להעשות בהקדם.
יוסי

raanan_t
02-07-09, 19:12
מחקתי את ההודעה עם המידע האישי.

בבקשה, את הויכוח מול המוסך אני חושב שצריך לנהל ישירות מולם או דרך שירות היבואן ולא ע"ג הפורום.

stio
02-07-09, 20:13
ראיתי לפני זה את החשבונית שהיתה מכווצת ב- ZIP ולא האמנתי למה שאני רואה, פעם ראשונה שחשבונית לקוח דולפת ממחשב המוסך לפורמים. אפילו השוותי את המס' רכב בחשבונית למס' הרכב שמופיע על התמונות שצילמתי במפגש והיתה התאמה מלאה :shock:
רק לידיעה, הם קודם כל העלו הודעה עם המס' רכב שלך בלבד, ואחרי כחצי שעה מחקו אותה והפעם הוסיפו את כל החשבונית. למרות זאת, אני חושב שזה נעשה מצידם בתום לב, כנראה הם לא מכירים את הסכנות ברשת בנושא הזה.

אגב, למרות שאכלתי איתם קש (במוסכים ובסוכנות בחיפה) אף פעם לא חשבתי להתלונן, חשבתי שבמילא זה לא יעזור. אומנם לא ברור על מה התלוננת, אבל עושה רושם שסמל"ת מתחילה להשתפר, כל הכבוד.

Michael
02-07-09, 22:13
עם אתה רוצה יש לי המלצה חמה למוסך במרכז הארץ...

שחרון
03-07-09, 06:22
מי ההמלצה למרכז?

Michael
03-07-09, 09:44
מוסך התילתן, ממש לא יקר ועבודה ברמה גבוהה ממש.

רפי לין
03-07-09, 21:48
אכן, הם אלופים (אבי וגיא) בפונטו HGT, וכל המכוניות האיטלקיות וביחוד אלפא רומאו
ואתרם הנו www.alfa-tiltan.co.il
בברכה - רפי לין :)