View Full Version : פונטו s60 97 לא מניעה אחרי נסיעה
האוטו אחרי נסיעה לא מניע אני מסובב את המפתח סוויץ נדלק רגיל אבל אין שום רעש מסטרטר
דחיפה קטנה הילוך שני הוא מניע ונוסע כרגיל וכשהוא קר הוא מניע רגיל לקחתי לחשמלאי לא הצליח לדעת מה הסיבה(לא סטרטר ולא מצבר זה בטוח)
איפה כדאי לקחת את האוטו שיגלו את הבעיה ויפתרו??
אני גר באזור חדרה
יתכן סטרטר תקוע ?? אצלי היו תופעות דומות ..
בעיה נפוצה.. כבר דיברו על זה בפורום.. אחרי נסיעה סטרטר מתחמם ונהיה יותר חלש... תחליף לסטרט עם קיבולת יותר חזקה.. (מדגמים האחרונים של ה פונטו שלך. 98-99)
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
אז לאיזה מוסך כדאי לקחת?
אני מטפל במוסך אגוז שבאזור תעשיה עמק חפר. המוסך מומלץ גם מאוד כמה חברי פורום. פבל, בעל המוסך, הוא מקצועי ונותן שרות טוב והם עובדים שם נקי ומסודר.
רוב חברי הפורום ממליצים על מוסכים באזור המרכז אבל בשבילי - חיפאי כרגע וחדרתי במקור - זה רחוק מידי ובמוסך בעמק חפר עושים את העבודה בצורה טובה.
שלושה ברגים הסטרטר בחוץ.
2 ברגי מתח .
תנסה בפירוקיות או אצל קצב .
צריך לפרק את פילטר אויר יושב בצד ימין מאחורי הבלוק על גלגל תנופה.
קח פרוייקט מצולם אומנם רואים פה את החלפת מיסב הציר .
עוד תוספת באדיבות עמית להוציא את הסטרטר ולנקות את הבנדיקס (גלגל שיניים)בספרי קרבורטורים ולבדוק אם פועל חיצונית ע"י חיבור +-
לכלוף שמגיע מאזור הקלץ סותם אותו
http://punto.autokacik.pl/Zrobtosam/rem_rozr_mm_mk1.html
ניתן לתקן אותו? או להחליף וזהו?.
:( לא יודע מה להגיד , פתחתי שרשור לפני כמה ימים בקשר לבעיה שלי וכל אחד אמר אחרת .
הבעיה שהאוטו לא מניע אחרי נסיעה (יש סוויץ אבל אין רעש מהסטרטר)דחיפה כן מניע , לפעמים גם מניע דרך המפתח בלי בעיות.
לקחתי לחשמלאים לא הצליחו לאתר את הבעיה , לקחתי למוסך מורשה (בלי שמות) קיבלתי שירות אחלה, מנהל המוסך בעצמו בדק בדק אחרי זה אמר לי תחזיק את המפתח הוא דפק על הסטרטר אז האוטו הניע (בטח זה סטרטר).
הוא אמר לי תחליף סטרטר והציע לי לא להחליף אצלהם כי זה יקר מאוד .
חזרתי הביתה הלכתי לחשמלאי רכב פרק את הסטרטר פתח אותו כדי לבדוק ולה הסטרטר בסדר גמור כמו חדש .בדקתי את המצבר הוא בסדר גמור , טעינה גם יש , סטרטר גם בסדר .
האוטו הוא פונטו s60 שנת 97
זהו אני התייאשתי , מה דעתכם מה לעשוות??? אייפה המומחים תעזרו לי אם אפשר.
קודם כל אתה פותח שרשור פעם שנייה על אותו בעייה.
לפי דעתי אם דפקו על הסטרטר והוא הניע הבעייה בסטרטר.
לך למוסך שאמר לך להחליף סטרטר החלף אצלהם ואם הבעייה לא בסטרטר חזור אליהם.
חוץ מזה תן עלות של סטרטר כדי שנבין (יקר לי 750 ש"ח)תוכל לבדוק גם חיצונית כמו שאמרתי לך בשרשור הקודם
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
900 ש"ח כולל הרכבה, ואני אמרתי שזאת פעם שנייה שאני פותח שרשור לא צריך להעיר. ולמה להחליף סטרטר אם הוא בסדר נכון שראיתי שהוא דפק עליו אז האוטו הניע אבל גם ראיתי שהסטרטר בסדר גמור ובדקו אותו כשהוא מפורק הרבה חשמלאים.
יתכן שרק חוט הפיקוד אל סולונואיד המתנע (סטרטר) חופשי.
אם התקלה תמשיך להופיע אז גש אל מפעל לשיפוץ מנעים ואלטרנטורים שיש להם גם חשמליית רכב במקום לבדיקת והחלפת המכללים האלו והמחיר, כמובן, יהיה זול יותר:
"ד.ש. שיווק בע"מ" שברח' השפלה 4 (פינת גיסין 96) קרית אריה פ"ת, טל' 03-9230773
או 03-9224951 http://www.musach.co.il/details.asp?id=656
בברכה - רפי לין :)
אין צורך לפתוח שרשור נוסף על אותה הבעיה.
איחדתי את השלושה (!)
תבדוק אפשרות שלא מגיע מתח לסטרטר.
אחד בדוק אחרי הפעלת מזגן כשברכב פועל
והפעלת מאורר אחרי כיבויי המנוע תפוס את הנקודה.
אם יש לך בודק מתח בדוק את במצבר שיהיה על 14.5 וולט.
בדוק את הקוטב + אם אין אבנית שלא מעבירה מתח מה שנקרה נפילת מתח.
אם מגיעים מתחים לסטרטר ופיקוד גם שאתה משחק עם החוטים, ויש מגע טוב של החוטים, והחוטים במצב טוב. אז כמו שאמרו פה בערך שלוש מאות פעם, תחליף כבר סטרטר.
אצלי הבעיה שלך (שלא מניע לאחר נסיעה) היתה חלק מבעיה יותר גדולה. ברגע שהחליפו חיישן סלד (קראנק) הכל נפתר. אני לא אומר שזה זה במאה אחוז אבל תיקח את זה גם בחשבון. לי עשו בדיקה במוסך מורשה בעזרת המחשב וגילו שהבעיה היא בחיישן אבל אפשר לעלות על זה רק אם נדלקה לך נורה כלשהי (הזרקת דלק). אבל אם לא נדלקה נורה זה לא אומר שזה לא החיישן...
בוא נסגור את הנושא כל פעם שאתה רוצה להניע אני בא לדחוף את הרכב.
סנופקין משגע אותך אין קשר לחיישן קרנק כשחיישן דפוק יש סטרטר אין הנעה.
אוקי, סליחה...
חשבתי שאולי זה יכול להיות גם סיבה
יאיר תשתה מים קרים, תסביר לסנופקין גם על הדרך שגם הוא ילמד.
סנופקין היקר, אכן אתה צודק ולא צודק.
יאיר צודק בכך שאין סטרטר ולכן אין טעם להתייחס כעת לחיישן שאתה מדבר עליו.
ואתה צודק היות ואחת הבעיות הידועות של חיישן נמ"ע (כך הוא נקרא בקיצור), זה שהוא מתחמם ואז הוא מתחיל לזייף, כך שאם פותח השרשור היה אומר שהבעיה שלו היא שהרכב לאחר נסיעה לא מניע אך יש סטרטר, אז היינו הולכים לכיוון החיישן נמ"ע, כי זו אחת הבעיות הנפוצות שהוא מתחמם הוא מתחיל לזייף, שהוא קר הוא אחלה. אך פה מדובר על בעיה שאין סטרטר בכלל, ולכן לא נלך לכיוון חיישן נמ"ע.
ואתה יאיר באמת תשתה מיים לפני שאתה הולך לישון זה יעזור לך המון.
תודה סער, בגלל תגובות כמו שלך אני נהנה לקרוא הודעות בפורום.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.