View Full Version : בעייה עם פונטו ספייס01 האוטו ניכבה
אז ככה יש לי פונטו ספייס 01 אני מניע את האוטו הוא עובד טוב בהתחלה יש הרגשה כזו שהטורים עולים טיפה ויורדים גורמים לאוטו לרעוד קצת ואחרי כמה שניות הוא עובד פיקס
לענינינו מה גיליתי שאני מניע את האוטו והמנוע עובד אני נותן לחיצת גז עד הסוף האוטו ניכבה מניע בחזרה נותן טיפה גז ולאט לאט הטורים עולים
אבל הבעיה שאני נותן לחיצה חזקה הוא ניכבה
אמרו לי יכול להיות פילטר דלק או משאבת שלק מעפנה זה אפשר ?
ואך מגיעים לפילטר של הדלק?
שאתה נותן לחיצה במכה על הגז בהילוך סרק הרכב נכבה.
צריך לבדוק האם הרכב נכבה כתוצאה מחנק, המנוע נחנק ולכן הרכב נכבה.
משאבת דלק לא מחליפים ככה סתם , בטח שלא ברכב מודל 2001,
יש לבדוק עם שעון לחץ דלק את לחץ הדלק שהמשאבה מספקת ואז לראות אם המשאבה תקינה או לא.
טורים רוקדים, הייתי ממליץ לך לבצע ניקוי בית מצערת באופן מיידי, ועל הדרך לנקות מפיח גם את חיישן מצב מצערת, מנוע צעדים, וחיישן טמפרטורת אוויר. את כול אלה נקה עם ספריי יעודי לניקוי בית מצערת, ולא ספריי לניקוי קרבורטורים, אלא ספריי לניקוי יעודי לבית מצערת.
לאחר הניקוי שים בדוק שוב את המצב.
שים לב, שאת החיישנים ואת מנוע הצעדים אתה מנקה כאשר המפתח לא בסוייץ', והרכב לא מונע!
אחרת תירשם תקלה במחשב הרכב.
תן זרם שפירץ חזק מהספריי על הפרפר ותוך כדי טורים גבוהים.
לאחר מכן חזור עם ממצאים
תודה *** אך אני מנקה את כל העסק מוריד את הפילטר אוויר ומפרק את כל החלק השחור הזה שמוציא דלק למנוע ומנקה אותו טוב עם המזרקים או שאני לא הבנתי טוב
וזה קורה שהאוטו בניוטרל
בספייס אין פילטר דלק, הוא חלק מהמשאבה.
אז מה שאתה אומר זה 95 % זה מה שעפת יניקה
תודה *** אך אני מנקה את כל העסק מוריד את הפילטר אוויר ומפרק את כל החלק השחור הזה שמוציא דלק למנוע ומנקה אותו טוב עם המזרקים או שאני לא הבנתי טוב
וזה קורה שהאוטו בניוטרל
אם היית מריץ חיפוש היית מוצא את התשובה לשאלה הזו.
מומלץ לבצע ניקוי בית מצערת לפני שממשיכים, ייתכן וזה יפתור את הבעיה.
עכשיו אני מרגיש את עצמי מטומטם.
למה כי כל הזמן אומרים לי תבציע חיפוש איפה עושים את זה כמו שצריך כי כאשר אני מחפש וכותב שם אומרים לי שאין תשובה למה שאתה מחפש כמובן באנגלית אז אם ידריכו אותי אך לעשות את זה אשמח ללמוד או שגם הלינק של השרשרת יהיה מצויין
חבר, אני מצרף לינק בו מוסבר איך מנקים את בית המצערת
*** אבל ***
חשוב שתדע שבלינק מדובר על Fiat Punto ELX 16V ידנית מודל 2001. אני לא יודע עד כמה זה שונה מהרכב שלך ולכן אם אתה לא בטוח אל תעשה את זה לבד. אולי מישהו אחר יענה לך לגבי אם זה אותו דבר או שלא. בכל מקרה, אם יש לך ספק לא הייתי ממליץ לך לעשות שום דבר לבד אלה לגשת למוסך ולהשאיר את העבודה לאנשי מקצוע.
הלינק:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3575
(זה שני שרשורים מתחת לשלך ד"א).
עכשיו אני מרגיש את עצמי מטומטם.
למה כי כל הזמן אומרים לי תבציע חיפוש איפה עושים את זה כמו שצריך כי כאשר אני מחפש וכותב שם אומרים לי שאין תשובה למה שאתה מחפש כמובן באנגלית אז אם ידריכו אותי אך לעשות את זה אשמח ללמוד או שגם הלינק של השרשרת יהיה מצויין
בבקשה:
http://img.skitch.com/20090617-pi33jqw78tnpqfgd5kna937mek.jpg
תודה *** על ההסבר של החיפוש ודרך אגב אצלי כל בית המצערת הזה שונה אצלי הפתח בא מלמעלה והפילטר אוויר שונה כי זה 8 שסתומים SX ולא ELX 16שסתומים אבל זה דומה למדיי אני מאמין שיום שישי אחרי העבודה אני אתחיל במלכה תודה חברה באמת תודה
בהמשך היום ביצעתי בדיקת 4 גזים ובדקתי לחץ דלק עכשיו הלמדה אצלי גבוה 1.082 והמקס 1.03 אז בדקתי מצאתי באמת שהבת מצערת מלוכלך עם פיח שחור בצדדים
אני עוד לא יודע מה לחץ הדלק אמור להיות אצלי ובבדיקה שעשיתי יצא 1.3
וסתם בשביל הידע בפונטו דור ראשון אמור להיות 3.5-3.9 ואצלי המזרקים זה רב ניקודתי
וזה ספייס 01SX לא יודע מה לעשות אני לא רוצה להוציא את משאבת הדלק כי לא בטוח שממנה הבעייה ודרך אגב החמצן בבדיקה גם גבוה זה יכול להיות רק מחור באגזוז אבל אין לי חורים באגזוז מישהו יודע מה לחץ הדלק צריך להיות בצינור שמחובר למזרקים?
ועוד משהו חשוב הגזים שהאוטו פולט יש לזה ריח ממש חריף כמו דלק לא שרוף כמו שצריך
אני עוד לא יודע מה לחץ הדלק אמור להיות אצלי ובבדיקה שעשיתי יצא 1.3
וסתם בשביל הידע בפונטו דור ראשון אמור להיות 3.5-3.9 ואצלי המזרקים זה רב ניקודתי
אני מקווה שבדקת נכון אבל אם הבדיקה טובה והיחידות שרשמת הן באר (bar) אז לחץ הדלק על הפנים.
בפונטו ספייס 8 שסתומים לחץ הדלק צריך להיות 3.5 באר (ב-16 שסתומים זה 3 באר).
בגלל לחץ הדלק הנמוך הרכב עובד על תערובת ענייה.
משאבת דלק מקורית היא די יקרה ואני לא יודע מה האיכות של התחליפיות.
אחלה חברים יקרים שלי פתרנו את הבעייה והאוטו נוסיע אפילו במישור הוא עשה 19 לליטר חבל על הזמן כל האוטו הנהיגה הדוושת גז השתנתה
היום בבוקר דוד שלי הביא לי את התוכנה אוטו משהו שיש בא את כל המכוניות והדגמים עד שנה 2004
קיצור הלכתי ובדקתי הלחץ דלק צריך להיות 3.5 באר
קיצור בדקנו עוד הפעם לפני שפירקנו את המשאבה באמת הלחץ נוך מאוד 1.2/1.3 האוטו נחנק וזה גורם לזמן ההזרקה להתארך או להפך לא יודע אז האוטו לא סוחב ויש רעידות
קיצור הוצאנו את ידידתינו המשאבה בהתחלה חשבנו שזה הווסת אין לי מושג מה זה ידוע לי שזה משחרר לחץ (איך נבדוק אם הווסת תקין הרי אי אפשר לקנות כזה בחלקי חילוף רק במוסך מורשה) לקחנו אותו ובדקנו בלחץ אוויר של קומפרסיה והווסת עבד פיקס 3.5 הוא משחרר.
אמרנו אין משהו אחר חוץ מידידתינו המשאבה היקרה
פתחנו אותה מה היה?
יש מין גומי כזה שמחבר בין המשאבה הקטנה לגוף המשאבה או הפחית קרוע הוא היה נותן לחץ נמוך עכשיו לך חפש גומי כזה ואין באף מקום
אז מה עשינו הפכנו את הגומי והחזרנו את הכל חזרה בדקנו עוד הפעם לחץ הופלה טרללה נפטרה לה הבעייה 3.5 באר אני נדהמתי כי מאז שקניתי את האוטו בבדיקה לא אמרו לי כלום חוץ שצריך לנקות משהו במנוע כי הצריכה קצת מעבר ואמרו לי זה כלום לא צריך להתיחס לזה ועים הזמן זה החמיר
אני אומר לכם אני לא יכול לישון מהתלהבות ***
ד"א תודה רבה על העזרה מאוד עזרתים לי... לילה טוב
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.