PDA

View Full Version : שאלה בקשר לחלון חשמל

hgt
14-06-09, 03:58
שאלה מישהו יודע כמה עולה הכפתור של החלון בפיאט פונטו hgt או שזה כפתור רגיל כמו של פיאט פונוט רגילה ועם כדי לקנות חדש או מפרוק?

raanan_t
14-06-09, 04:59
ב-HGT בפרט ובדגמי הספייס בכלל המתג הוא חלק מ"פאנל" המכיל כמה מתגים. מתג אחד בלבד לא ניתן לרכישה ואם תמצא מישהו שכן פירק מתג אחד (אלוהים יודע איך) כנראה שזה לא יעזור לך.
בכל מקרה תהיה חייב לרכוש פאנל כזה המכיל את כל המתגים יחד. (חלונות, אור ערפל קדמי\אחורי, אורות אזהרה ומפשיר אדים)

אם אתה רוכש מפירוק, שים לב לרכוש חלק שיש בו את המתג להדלקת אור הערפל הקדמי, מה שקיים רק בדגמי ה-HGא בארץ.

רפי לין
14-06-09, 11:33
קודם בדוק וודא שנתיך (פיוז) החלון החשמלי אינו שרוף.
במכוניתך יש לכל חלון נתיך עצמאי משלו.
בברכה - רפי לין :)

zeevlm
14-06-09, 15:29
כדאי ומומלץ ואז הלקוח חוסך הרבה כסף

רפי לין
14-06-09, 17:26
ופרטי המוסך כאן http://www.musach.co.il/details.asp?id=222

hgt
14-06-09, 20:34
קודם בדוק וודא שנתיך (פיוז) החלון החשמלי אינו שרוף.
במכוניתך יש לכל חלון נתיך עצמאי משלו.

זה לא פיוז זה הכפתור האיתי כבר אצל חשמלי רכב

stio
14-06-09, 20:47
מה הבעיה עם הכפתור? עולה ולא יורד? יורד ולא עולה? אנא פרט.
האם ניסית (או החשמלאי ניסה) לרסס ספריי מגעים לתוך הכפתור כשהוא מפורק, או שהחשמלאי ניסה להפעיל, לא עבד אז הוא אמר "הלך הכפתור" בלי לבדוק מה הבעיה?

גם באונו בשני החלונות הכפתורים לא עבדו. ניגשתי למוסך מורשה, דיברתי שם עם המנהל עבודה/ מחנסאי/ מי שזה לא יהיה, והוא אמר לי: "אין מה לבדוק, אנחנו מכירים את המחלה הזאת, הלך המפסק. כנס למשרד ותזמין חדש".
אז נכנסתי לאוטו וברחתי. נסעתי להום סנטר, קניתי ספריי מגעים- 5 דקות והכל עבד ועוד בחניה של הום סנטר. פשוט לא יכולתי להתאפק.

Michael
14-06-09, 21:39
היתה לי בעיה דומה, יש לי גם מנגנון נוסף פרטים בפרטי...
הכפתור לא יכול להיות כי האמינות של הכפתור היא יותר ממיליון לחיצות....
תבדוק חיווט מהתחלה ועד הסוף, עם אתה צריך עזרה אני יכול להסביר לך בפרטי פרטים כי עשיתי את זה כבר, אשמח לעזור לך.