View Full Version : עזרה בחיבור למגבר
שלום יש לי מגבר ברכב ויש את הרמקולים האחוריים שמחוברים ואת הסאב שמחובר והשאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים הקידמיים אליו כלומר לחבר את האחוריים והקידמיים לאותו יצאה כאילו קידמי ואחורי ליצאה אחת וקידמי ואחורי לעוד יצאה שניה ? המגבר מספיק חזק השאלה עם זה בסדר? תודה לעוזרים:)
אם המגבר יודע לרדת להתנגדות של 2 אוהם בכל ערוץ, אז תוכל לעשות זאת.
לא תוכל לשלוט על העוצמה של האחוריים או הקדמיים בנפרד.
איזה מגבר בדיוק יש לך ואיך הוא מחובר כרגע?
השאלה היא אם לא שווה לך להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מגבר קטן לרמקולים קדימה
או לקנות מונו לסאב ;)
תפרט מה הרכיבים ברכב,מעניין אותי מה הסיבה להגביר סאב ואחוריים, ולא סאב וקידמיים.
ניתן לחבר ולא תהיה בעיה.
למה זה טוב אני לא יודע.
עדיף שהקדמיים יוגברו מראש המערכת והאחוריים יוגברו מהמגבר (במידה והאחוריים בעלי הספק גבוה יותר מהקדמיים).
אם כבר אז כבר.
כמו שBentzZz אמר עדיף שתשקיע עוד טיפה אם אתה רוצה יותר עוצמה ואיכות טובה יותר ותביא עוד מגבר נוסף 2 יציאות ( ערוצים ) לסאב תחבר את הסאב למגבר ואת המגבר הנוסף שיש לך כבר ה-4 יציאות תחבר את הרמקולים האחוריים והקידמיים בלי להסתבך.
אם אפשר לשאול קצת פרטים על המערכת:
1-איזה דגם מערכת יש לך
2-איזה רמקולים אחורים וקידמיים יש לך וכמה וואט
3-איזה מגבר יש לך
4-איזה סאב יש לך
אולי אני יוכל לעזור לך יותר אם אני אדע פרטים קצת.
makara למה שהקידמיים יוגברו מ-HU והאחוריים מהמגבר?
לתדרים הנמוכים יש לו את הסאבוופר שמוגבר על ידי המגבר, לכן עדיף להשקיע בבמה בקידמית ולהגביר אותה.
לרוב לאלה שיש 6x9 מאחורה ויש מגבר רק עם 4 ערוצים, מגבירים מקדימה קומפוננט ומאחורה סאב, ואילו ה-6x9 נשארים מוגברים (אם בכלל) על ידי ה-hu בכוח נמוך בשביל שהנוסעים מאחורה לא יתלננו.
אם אין תקציב והרמקולים מקדימה לא משהו, תמכור אותם ואת האחוריים ותביא מורל פולס מקדימה ותגביר אותם יחד עם הסאב.
קודם נראה מה הסט-אפ הנוכחי של הבחור באוטו וככה נוכל להמשיך וליעץ.
ואגב אלי, מצטער על המגני רוח/גבות תוכל לראות אותן במפגש אולם הגבות עדיין לא הותקנו
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.