התחבר

View Full Version : ארוע הצדעה לתעשיית הרכב האמריקאית!

צביקוש23
14-06-09, 00:50
לכל חברי\ות המועדון, האורחים\ות והמנהלים.

מועדון "אספני הרכב הארץ ישראלים" מזמין את המועדונים השונים (ובינהם מועדון פיאט) לארוע הצדעה גדול (הארוע יסוקר בתקשורת) לתעשיית הרכב האמריקאית!

הארוע יתקיים ביום שבת 4.7.2009 בחניון שברחוב פנחס רוזן 58 ת"א (צמוד לקפה נטו)
החל מהשעה 10:30 בבוקר!

להלן ההזמנה כפי שנרשמה באתר מועדון אספני הרכב הארץ ישראלים

"אנחנו לא יכולים, ואסור לנו, ולא נרשה לתעשיית הרכב שלנו להעלם. היא לא כמו כל תעשיה אחרת - היא נס הרוח האמריקנית; היא סמל ההצלחה האמריקנית בעבר ובעתיד. היא זו שבנתה את המעמד הבינוני ותמכה בו לאורך המאה ה-20.
היא המקור לגאווה עמוקה של דורות של פועליה שעבודתם הקשה וחזונם העניקו לעולם כולו את מיטב המכוניות, וזו עובדה ידועה".
הנשיא ברק אובמה

האירוע יהיה בסימן "העבר מצדיע לעתיד" ויתקיים במגרשי החניה הפרטיים ברחוב פנחס רוזן 58, תל-אביב החל מהשעה 10:30

באירוע ישתתפו כלי רכב אמריקנים מכל הסוגים והשנים, בהם מכוניות הביצועים של מועדון FSואופנועי הארלי דייוידסון האגדתיים" כשמסביב להם כל כלי רכב אספנות באשר הם.

אספני כלי הרכב הארצישראלים מתכבדים להזמין בן היתר גם את: מועדון ווספה, מועדון החיפושיות, מועדון דה שבו, מועדון סובארו, מועדון מאזדה המאוחד, מועדון פורד, מועדון פיאט, מועדון Yellow 65 ואחרים

האירוע יסוקר ע"י אמצעי התקשורת

פרטים נוספים באתר המועדון
http://ivc0707.org/forum/viewtopic.php?t=922

צביקוש23
14-06-09, 01:24
נוכחות חברי המועדון חשובה ורצויה
אני כמובן מגיע

בעלי רכבי אספנות מכל תוצרת יורשו לחנות בשולי החניון במקום שיוקצה לכך במיוחד!

מי מגיע ?

אלי_בוני
15-06-09, 02:09
אני אשמח להגיע צביקה תמיד מעניינים אותי ארועים מסוג כזה.
חוץ מזה תמיד אפשר ללמוד דברים על כלי רכב מכול מיני סוגים נותן ידע וניסיון בעתיד.

צביקוש23
27-06-09, 11:55
לכל חברי המועדון

נתבקשתי ע"י מועדון IVC לחזור ולהזמין את כולם לארוע שיתקיים בשבת הבאה
הארוע יסוקר ע"י התקשורת
ומכיוון שפיאט היא זו שרכשה את הבעלות על החברות האמריקאיות חשוב מאד שיהיה ייצוג מכובד למועדון.
כל החברים מוזמנים עם רכביהם (מכל שנה סוג ודגם)
אני יעמוד בכניסה למתחם ואכניס את חברי המועדון.

הארוע יתקיים ביום שבת הבאה 4.7.2009 החל משעה 10:00 בבוקר במתחם כיתן ברחוב פנחס רוזן בת"א (צמוד לקפה נטו)

חשוב שיהיה ייצוג הולם למועדון!

חברים מי מתכוון להגיע?
זה המקום לאשר הגעה

חשוב מאד נוכחות של חברי המועדון